ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ .............

Reaction score
620
Θα έχουμε (λόγω HD) και την ευκαιρία να δούμε αν το γκαζόν στο γήπεδο είναι κοντοκουρεμένο. Αχαχαχαχα

Reaction score
4
άραγε θα το δείξει κανονικά σε 16:9 ??? γιατί όσες φορές έχω κοιτάξει το κανάλι, ενώ έχει ανάλυση 1920χ1088, η εικόνα που δείχνει ειναι 4:3... :(

Reaction score
6
HD τσόντα και μάλιστα σε ώρα που μπορεί να βλέπουν και παιδιά....:shock: :shock: :shock: :shock:

Μάλλον αυτό σε λίγα χρόνια θα είναι και συλλεκτικό... ο πρώτος διασυρμός του θρύλου σε HD !!!!
Νομίζω ότι θα "χαραμίσω" 20Gb και θα το γράψω...Έτσι, για τον γιο που περιμένω...
Αν γίνει βάζελος όταν μεγαλώσει θα το βλέπει και θα γελάει, αν γίνει γαύρος (όξω από εδώ!) θα του το δείχνω για να κλαίει...

Άσε που μπορεί να ...κερδίσει κιόλας ο γαύρος..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: μπουχαχαχαχαχα.....αχααχααχ.... σε καλό μας...

Reaction score
2
Όντως, αν μπορούσε να το γράψει κάποιος και στη συνέχεια να παραθέσει μέσω λίνκ στο φόρουμ ένα μικρό κλιπάκι ενδεικτικό της ποιότητας εικόνας, νομίζω πως θα ήταν ένα καλό δώρο για όσα μέλη δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό να το παρακολουθήσουν ζωντανά. Πιστεύω ότι οι φάσεις των γκολ, είναι και οι προτιμότερες.

Reaction score
14
Όντως, αν μπορούσε να το γράψει κάποιος και στη συνέχεια να παραθέσει μέσω λίνκ στο φόρουμ ένα μικρό κλιπάκι ενδεικτικό της ποιότητας εικόνας, νομίζω πως θα ήταν ένα καλό δώρο για όσα μέλη δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό να το παρακολουθήσουν ζωντανά. Πιστεύω ότι οι φάσεις των γκολ, είναι και οι προτιμότερες.
ειδικά το γκόλ του Γκαλλέτι και του Κοβάσεβιτς θα ήθελα να τα ξαναδώ. Του ΛούαΛούα τα γκόλ που θα βάλει μόνο τους πανηγυρισμούς θα ήθελα...

...

...

daydreaming_GR

Reaction score
6
Η εικόνα στο Sat1 HD είναι απλά εκπληκτική!!!
Ανακάλυψα και άλλη μια ιδιομορφία του Pace ,που δεν την είχε ο Humax!
Έχω συνδέσει το pc (technotrend s3200) στην έξοδο Lnb out του Pace, αλλά μόλις ο Pace ανοίξει, κόβει το σήμα προς την έξοδο Lnb!!! (σε αντίθεση με τον Humax). Το αποτέλεσμα ήταν ότι μέχρι να το καταλάβω (το pc είναι σε άλλο δωμάτιο) ,έχασα τη σέντρα γιατί η εγγραφή είχε σταματήσει! :-(

Reaction score
4
Η εικόνα στο Sat1 HD είναι απλά εκπληκτική!!!
Εγώ γιατί την βρίσκω απαράδεκτη? για HD δηλαδή....
:mad_3:

καλά, συγκρίνετε αυτή η εικόνα με την χθεσινή του Στουτγκάρδη-Μπαρτσελόνα? σαν πολύ καλό upscaling εμένα μου μοιάζει.... τα artifacts στο πράσινο του γρασιδιού είναι εμφανέστατα ακόμα και με τον 720p προβολέα....

wall_1

Ασε που με τέτοια εικόνα, η ομάδα δεν τραβάει και χάνει! αν είχε καλή εικόνα!:happy_7: :crazy_11: :crazy_2:

Reaction score
6
Πράγματι και εγώ έχω δει καλύτερη HD εικόνα σε ζωντανή μετάδοση, γύρνα όμως για λίγο στη ΝΕΤ να δεις ποιότητα!!!

Το video bitrate του Sat1HD πάντως παίζει από 4Mbps-14Mbps ... ίσως αν ήταν κολλημένο στο 20, να ήταν τέλειο!

Reaction score
4
Πράγματι και εγώ έχω δει καλύτερη HD εικόνα σε ζωντανή μετάδοση, γύρνα όμως για λίγο στη ΝΕΤ να δεις ποιότητα!!!

Το video bitrate του Sat1HD πάντως παίζει από 4Mbps-14Mbps ... ίσως αν ήταν κολλημένο στο 20, να ήταν τέλειο!
έχεις δίκιο, μάλλον το έχουν παρακάνει στην συμπίεση...
και το γρασίδι δεν είναι αρτιφακτς, είναι η θολούρα και οι λακουβίτσες... :)

βλέπεις, παρα είναι κουρεμένο το χορτάτι και δεν μπορεί να παίξει η ομάδα!!!!

Καλα δεν λέω..... πολιτισμικο σοκ η ΝΕΤ :mad_3:
BTW ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

Reaction score
4
Ο Γερμανός μας δούλευε...... Ιστορικη μέρα για τον Ολυμπιακό, λέει...
η πρώτη νίκη του εκτός έλεγε.. είπε και τους αγώνες, αλλά προτειμώ να το ξεχάσω το νούμερο...

Reaction score
0
Τά συγχαρητήρια μου γιά τόν Ολυμπιακό (αν καί Αεκτζης),επιτέλους μετά απο 31 παιχνίδια εσπασε τό ρόδι καί πρόσθεσε επιτέλους καί αυτός βαθμούς γιά την Ελλαδα,τώρα τά κεφάλια μέσα γιατί ερχονται δύσκολα παιχνίδια στήν Ελλάδα,ο Ζορρό περιμένει.
Τά συγχαρητήρια μου καί πάλι,καί εις ανώτερα στήν Ευρώπη.
Αντε καί αυριο νά εχουμε συνέχεια μέ τις υπόλοιπες ομάδες.

(Τό HD τελικά αποδείχτηκε γούρικο).

Reaction score
0
εγω μπορω να πω οτι στον humax η εικονα ηταν φοβερη (στην amoi).
με συγχρονισμενο ηχο απο το ραδιο του σκαϊ ηταν η απολυτη ποδοσφαιρικη hd γαυρονυχτα.

Reaction score
0
telika ida ton agona apo premier me elliniko audio ,ti alo tha do apo afto to premier !!!!den ksero an to parakolouthise kanis etsi !!
oreo to xXx gia merikous pu to ipane !!!
efxome na pezi panta etsi o thrilos !!
ala kai oles i ellinikes omades sto eksoteriko !!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv