Samsung LCD LE40S86 ερωτηση

Reaction score
0
Είναι μεν ανεπαίσθητο, αλλά τώρα που το έχω παρατηρήσει δεν μπορώ να ξεκολλήσω...

Κατά τη διάρκεια παρακολούθησης, είτε tv είτε dvd, και κάθε λίγα δευτερόλευτα η εικόνα χάνει την ευκρίνειά της (θολώνει στιγμιαία και μετά πάλι κρύσταλλο..), είναι φυσιολογικό??

Reaction score
0
Είναι μεν ανεπαίσθητο, αλλά τώρα που το έχω παρατηρήσει δεν μπορώ να ξεκολλήσω...

Κατά τη διάρκεια παρακολούθησης, είτε tv είτε dvd, και κάθε λίγα δευτερόλευτα η εικόνα χάνει την ευκρίνειά της (θολώνει στιγμιαία και μετά πάλι κρύσταλλο..), είναι φυσιολογικό??
Το ίδιο πρόβλημα είχε και ένας φίλος μου, μόνο που το πρόβλημα δεν ήταν στην τηλεόραση αλλά στα χαστούκια που έτρωγε καθώς έβλεπε τηλεόραση.
:cool_11: :happy_8: :cool_11:

(πλάκα κάνω εεεε...:happy_8:)

Reaction score
12
Απάντηση: Samsung LCD LE40S86 ερωτηση

Ναι και εχει να κανει με το χρονο αποκρισης του πανελ

Reaction score
12
Απάντηση: Samsung LCD LE40S86 ερωτηση

Aυτο φαινεται σε κινουμενες εικονες μονο.Ειναι τεχνουργηματα των πανελς και δεν ειναι ανησυχητικο.Αν τωρα μια οθονη εχει πολυ μικρους χρονους θα ειναι ανεπαισθητο.Δεν ξερω αν ο φιλος πιο πανω εννοει οτι του το κανει και σε στατικα πλανα καθως τοτε θα μιλαμε για καποιο προβλημα οντως

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Samsung LCD LE40S86 ερωτηση

Aυτο φαινεται σε κινουμενες εικονες μονο.Ειναι τεχνουργηματα των πανελς και δεν ειναι ανησυχητικο.Αν τωρα μια οθονη εχει πολυ μικρους χρονους θα ειναι ανεπαισθητο.Δεν ξερω αν ο φιλος πιο πανω εννοει οτι του το κανει και σε στατικα πλανα καθως τοτε θα μιλαμε για καποιο προβλημα οντως
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων των φίλων (και του χιουμορ συμπεριλαμβανομένου, φυσικά).

Πάντως υφίσταται ακόμη και στις ειδήσεις, με τους παρουσιαστές και τους υπόλοιπους στα παράθυρα, που οι κίνησεις είναι περιορισμένες, αλλά και σε σκηνές ταινιών όπως στο LOTR chapter 1-2, όπου υπάρχει μόνο το πρόσωπου του μάγου.
Απομένει να διαπιστώσω την συμβουλή για τα στατικά πλάνα με κάποια ταινία στο DVD σε pause, αργότερα σήμερα και θα σας ενημερώσω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef