Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Έλα σύντεκνε τον Πρέκα σχολίασε.
Ήταν οριακό ίσως, αλλά το αντέχεις νομίζω…:cool_4:
Δε νομίζω ότι αυτό υποβιβάζει τη κατηγορία και το ξέρεις ότι με ενδιαφέρει πολύ και την προσέχω. Ας μη μετατραπεί σε κόντρα τώρα.:happy_4:
Φιλτατε JOSEPH καμια κοντρα δεν το συνηθιζω αλλωστε .

Αλλα μολις βαλαμε μια παρακληση αμεσως μας "εγραψε κανονικοτατα"

Αυτο με πειραξε !!

Εξαλλου ειμαι ανθρωπος με μπολικο humor κι εγω αλλα αυτο με πειραξε για τον λογο ποου ανεφερα παραπανω !!

Reaction score
3
Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Χίλια δίκια για εσένα σύντεκνε…
Μήπως θα έπρεπε να πείτε δυο κουβέντες προσωπικά;;-)

Reaction score
0
Ας μην τσακωνόμαστε χωρίς λόγο. Τη γνώμη μου για την παράκληση την οποία θεωρώ σωστή την έγραψα ήδη.
Ειλικρινά, ποστάροντας για τον Πρέκα δεν είχα στο μυαλό μου ότι είμαι off topic ή ότι θα ενοχλήσω κανέναν. Πιστεύω ότι είναι πολύ υπερβολική η αντίδραση και ότι θέλατε να δώσετε ένα παράδειγμα μετά όσα συνέβησαν στο περίφημο θέμα της Barbie.
Τέλος πάντων, επειδή η κατηγορία μου αρέσει και γράφω συχνά σε αυτήν θεωρώ το θέμα λήξαν από την πλευρά μου.

Reaction score
59
Δεν τσακωνομαστε απλα ειπα την αποψη μου την οποια θεωρω σωστη !!

Δεν εχω τσακωθει ποτε με καποιον απο το φορουμ και γιατι αλλωστε δεν οφελει σε τιποτα !!!

Απλα ειπαμε να σεβαστειτε τα μελη που θελουν να ενημερωθουν σοβαρα !!

Ειναι ωραιο θεαμα τα νεα μελη που μας βλεπουν καθως και οι επισκεπτες να βλεπουν ενα θεμα να γινεται "κουρελια" απο ορισμενα ατομα ειτε λογο εμπαθειας σε αλλα μελη ειτε λογω χαβαλε !!!

Δεν ειναι ωραιο θεαμα !!

Μου παιρνει χρονο να ενημερωνω την κατηγορια αν ειναι να γινεται αυτος ο χαβαλες ας αναλαβει καποιος αλλος σε τελικη αναλυση.

Ειπαμε κανουμε το μερακι μας εδω μεσα αλλα και λιγη σκεψη δεν βλαπτει !!!

Αυτα τα λιγα και marvin σκεψου τα !!

Λοιπον τελος με αυτο το θεμα αλλα πιστευω επρεπε να γινει για να "ξυπνησουμε" !!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που αισθανομαι καπως, οταν σε ενα θεμα εκτος της ΔΟΘ, αρχιζουν τα ατελειωτα γελια και αστεια και πλακες κτλ. Για να μην παρεξηγηθω, κι εγω αρκετες φορες ξεφευγω και το γυριζω στην πλακα, ομως καποιος που μπαινει στο forum για να ενημερωθει για κατι, τα παραπανω ισως ενοχλησουν.
Το καταλαβαινω πολλες φορες οταν ψαχνω για πληροφοριες και βλεπω οτι ξαφνικα στο thread αλλαζει η διαθεση και ξεφευγει εντελως απ'το θεμα.
Και αυτο συμβαινει σε αρκετες κατηγοριες του forum. Ετσι συμφωνω σε ολα με την τοποθετηση των Ανδρεα και JimDamian.

ΥΓ προς Θεου και η πλακα ειναι αποδεκτη, ομως με μετρο.
ΥΓ2 νομιζω οτι το thread θα επρεπε να υπαρχει και στην κατηγορια "Προτασεις-Θεματα λειτουργιας"
:happy_4:
Θα ήθελα να μου δείξετε ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο είχε κάποια συζήτηση σε εξέλιξη η οποία χάλασε λόγω το καυγά ή/και του χαβαλέ.
Σκέφτεσαι σε λάθος βάση φιλαράκι.
ΚΑΝΕΝΑ θέμα δεν χάλασε με την στενή έννοια, λόγω του χαβαλέ. Αν αποκρυπτογραφήσει κάποιος τα γραφόμενα του φίλου smooth criminal που παραθέτω πιο πάνω, θα δει ότι το "πρόβλημα" (δεν μιλάμε για το κυπριακό αλλά για μια απλή διαπίστωση), είναι ότι πολλά από τα μέλη μας, συμπεριλαμβανομένου και της αφεντομουτσουνάρας μου, έχουμε δημιουργήσει έναν ξεχωριστό κώδικα επικοινωνίας. Αυτό είναι κάτι πολύ φυσικό και σίγουρο αποδεκτό, εφόσον περνάμε ατελείωτες ώρες σε αυτό το διαδικτυακό καφενείο. Αυτό που ο φίλος μας όμως επισημαίνει, είναι ότι η εκτεταμένη χρήση αυτού του ξεχωριστού κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των μελών μας, παγώνει, τρομάζει, έως και απωθεί τους λιγότερο επικοινωνιακούς τύπους που προσπαθούν να προσεγγίσουν την χαβαλεδιάρικη παρεούλα μας, με αποτέλεσμα κάποιοι να αισθάνονται ίσως άβολα, όπως θα αισθανόταν ας πούμε ένας μόνος του σε μια ταβέρνα που έχει κλείσει κάποιος για βαφτίσια...

Αν υποθέσει (κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο) κάποιος, ότι οι κατηγορίες Δ.Ο. όπως και το shoutbox δεν μπορούν και δεν πρέπει να έχουν το κλίμα των τεχνικών κατηγοριών, τότε σε αυτές θα πρέπει ενδεχομένως να περιοριζόμαστε όσο μπορούμε σε έναν τρόπο έκφρασης που δεν θα απευθύνεται μόνον σε γνωστούς και φίλους, αλλά σε κάθε ανυποψίαστο αναγνώστη.

- Πρέπει να ξέρετε ότι το δημιούργημά ΣΑΣ,αυτό που λέγεται AVSite.gr, έχει περισσότερους αναγνώστες που δεν είναι εγγεγραμμένοι από όσους είναι. Άρα καθημερινά, μας διαβάζει κόσμος για τον οποίον δεν έχουμε καμία άποψη. Δεν το λέω με την έννοια ότι οι εδώ δραστηριότητές μας πρέπει να προσαρμόζονται με βάση την τακτική προσέγγισης νέων μελών, να μην παρεξηγηθώ. Το λέω με την λογική του να σεβόμαστε κάποιον αναγνώστη που μπαίνει να ψάξει κάποιο τεχνικό άρθρο, ένα συγκριτικό για να βοηθηθεί. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος της ύπαρξής μας.

Φυσικά, από όλα αυτά δεν βγάζω την δική μου ουρά έξω. Τα λέω και τα γράφω για να τα ακούω κι εγώ. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, νομίζω ο χρόνος θα δείξει αν κάνουμε σωστά ότι κάνουμε. Απλά, θεωρώ πως είναι καλό να αφουγκραζόμαστε τις σκέψεις όσων δεν εκφράζονται με την άνεση που το κάνουμε εμείς...

Reaction score
59
Σκέφτεσαι σε λάθος βάση φιλαράκι.
ΚΑΝΕΝΑ θέμα δεν χάλασε με την στενή έννοια, λόγω του χαβαλέ. Αν αποκρυπτογραφήσει κάποιος τα γραφόμενα του φίλου smooth criminal που παραθέτω πιο πάνω, θα δει ότι το "πρόβλημα" (δεν μιλάμε για το κυπριακό αλλά για μια απλή διαπίστωση), είναι ότι πολλά από τα μέλη μας, συμπεριλαμβανομένου και της αφεντομουτσουνάρας μου, έχουμε δημιουργήσει έναν ξεχωριστό κώδικα επικοινωνίας. Αυτό είναι κάτι πολύ φυσικό και σίγουρο αποδεκτό, εφόσον περνάμε ατελείωτες ώρες σε αυτό το διαδικτυακό καφενείο. Αυτό που ο φίλος μας όμως επισημαίνει, είναι ότι η εκτεταμένη χρήση αυτού του ξεχωριστού κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των μελών μας, παγώνει, τρομάζει, έως και απωθεί τους λιγότερο επικοινωνιακούς τύπους που προσπαθούν να προσεγγίσουν την χαβαλεδιάρικη παρεούλα μας, με αποτέλεσμα κάποιοι να αισθάνονται ίσως άβολα, όπως θα αισθανόταν ας πούμε ένας μόνος του σε μια ταβέρνα που έχει κλείσει κάποιος για βαφτίσια...

Αν υποθέσει (κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο) κάποιος, ότι οι κατηγορίες Δ.Ο. όπως και το shoutbox δεν μπορούν και δεν πρέπει να έχουν το κλίμα των τεχνικών κατηγοριών, τότε σε αυτές θα πρέπει ενδεχομένως να περιοριζόμαστε όσο μπορούμε σε έναν τρόπο έκφρασης που δεν θα απευθύνεται μόνον σε γνωστούς και φίλους, αλλά σε κάθε ανυποψίαστο αναγνώστη.

- Πρέπει να ξέρετε ότι το δημιούργημά ΣΑΣ,αυτό που λέγεται AVSite.gr, έχει περισσότερους αναγνώστες που δεν είναι εγγεγραμμένοι από όσους είναι. Άρα καθημερινά, μας διαβάζει κόσμος για τον οποίον δεν έχουμε καμία άποψη. Δεν το λέω με την έννοια ότι οι εδώ δραστηριότητές μας πρέπει να προσαρμόζονται με βάση την τακτική προσέγγισης νέων μελών, να μην παρεξηγηθώ. Το λέω με την λογική του να σεβόμαστε κάποιον αναγνώστη που μπαίνει να ψάξει κάποιο τεχνικό άρθρο, ένα συγκριτικό για να βοηθηθεί. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος της ύπαρξής μας.

Φυσικά, από όλα αυτά δεν βγάζω την δική μου ουρά έξω. Τα λέω και τα γράφω για να τα ακούω κι εγώ. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, νομίζω ο χρόνος θα δείξει αν κάνουμε σωστά ότι κάνουμε. Απλά, θεωρώ πως είναι καλό να αφουγκραζόμαστε τις σκέψεις όσων δεν εκφράζονται με την άνεση που το κάνουμε εμείς...

:cool_4: :cool_4: :respect:

GTX

Reaction score
39
Εγώ πάλι θα διαφωνήσω.

και θα εξηγήσω την άποψη μου με παράδειγμα.

Μπορείτε να θυμηθείτε όταν πρωτομπήκατε σε αυτές εδω τις σελίδες, τί ήταν αυτό που σας κράτησε και σας έκανε να γίνετε ενεργά μέλη??? Οι πλούσιες τεχνικές πληροφορίες που βρήκατε οι οποίες νομίζω αδιαμφισβήτητα προσφέρονται απλόχερα εδώ μέσα ή μήπως το παρείστικο κλίμα, ο χαβαλές, τα events που κανονίζουμε και όλα αυτά??? Προσωπικά έχω επισκεφθεί πάρα πολλές φορές forum για να βρώ πληροφορίες που με ενδιέφεραν, σε ελάχιστα γράφτηκα όταν κάτι ήθελα να ρωτήσω και να προσθέσω, στα περισσότερα πήρα τις πληροφορίες που ήθελα και δεν τα επισκέφτηκα ποτέ ξανά, σε ένα μόνο είμαι ενεργό μέλος και γράφω καθημερινά...:cool_4:

Μήπως το βλέπουμε λίγο λάθος?? Μήπως αυτό που νομίζετε ότι διώχνει τον κόσμο είναι αυτό που τελικά τους τραβάει και τους κρατάει εδώ???

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μήπως αυτό που νομίζετε ότι διώχνει τον κόσμο είναι αυτό που τελικά τους τραβάει και τους κρατάει εδώ???
Τίποτα δεν "διώχνει" κόσμο και σίγουρα πολλοί αισθάνονται όμορφα σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Απλά πρέπει που και που να σκεφτόμαστε και τους άλλους, τους λιγότερο επικοινωνιακούς τύπους, τους λίγο πιο σοβαρούς από εμάς, αυτούς που τέλος πάντων ανοίγονται πιο δύσκολα και σε μεγαλύτερο χρόνο από ότι χρειαζόμαστε εμείς...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Δεν ήθελα να πάρω θέση στο θέμα, αλλά βλέπω την άποψη του GTX, με την οποία ψάχνω να βρω σημείο διαφωνίας και δεν βρίσκω....

Όχι βεβαίως ότι η απάντηση του Νίκου του Τσαρουχά δεν είναι σωστή. Ωστόσο, πιστεύω κι εγώ ότι forum με πλούτο πληροφοριών και συσσώρευση γνώσης (το καθένα στη θεματολογία του!) υπάρχουν πολλά. Γεμάτα ζωντάνια όμως, όχι και τόσα.

Κατά τη γνώμη μου, ένας εξωτερικός επισκέπτης σπάνια βρίσκεται κατευθείαν στη ΔΟΘ ή την αντίστοιχη "εκτός θέματος" κατηγορία ενός φόρουμ, όπου επιτρέπεται η πλάκα. Συνήθως φτάνει σ' αυτό με αναζήτηση για συγκεκριμένα αντικείμενα ή με παραπομπή λόγω θέματος, άρα καταλήγει στις κατηγορίες με συγκεκριμένη θεματολογία. Αν λοιπόν αυτές είναι αποστειρωμένες, θα έρθει, θα πάρει την πληροφορία του, ή θα ρωτήσει κάτι, θα του απαντήσουν ευγενικά, θα φύγει και θα ξανάρθει όποτε αναζητά κάτι άλλο. Δεν θα γίνει εύκολα ενεργός. Και κακά τα ψέματα, πολλά μέλη μας με πλούτο γνώσεων σε συγκεκριμένες κατηγορίες, θα ήταν κρίμα να μην ήταν ενεργά αλλά να εμφανίζονταν μόνο στη χάση και στη φέξη, μια και έχουμε τη χαρά να συμπεριλαμβάνονται ανάμεσά μας άτομα που όπως και να το κάνουμε, πιο πολλά δίνουν από άποψη γνώσεων, παρά αποκομίζουν. Τέτοια μέλη λοιπόν, κάτι πρέπει να τα προσελκύει σε ένα φόρουμ και να τα κρατάει, δεδομένου ότι κανένα από αυτά δεν μου δίνει εμένα προσωπικά την εντύπωση ότι μοιράζεται όσα ξέρει για να κάνει επίδειξη. Μάλλον το φιλικό πνεύμα τους παρακινεί να βρίσκονται κάθε μέρα εδώ μέσα και να προσφέρουν.

Να το πω και διαφορετικά: Κάποιος που αναζητά μια πληροφορία, περιμένει, ασφαλώς, να τη βρει. Αν τη βρει ΚΑΙ γελάσει κιόλας, έστω και με τα πειράγματα μιας παρέας στην οποία δεν συμμετέχει, το γέλιο είναι bonus. Άλλο, βέβαια, το να ανοιχθεί ένα τεχνικό θέμα και να μην απαντήσει κανείς επί της ουσίας παρά να γίνει μπάχαλο εκτός θέματος. Αλλά και τότε, το πρόβλημα δεν είναι ότι έγινε πλάκα, αλλά ότι άλλαξε η συζήτηση.

Αν είναι λοιπόν να μπουν π.χ. σήμερα για πρώτη φορά στο φόρουμ "ν" επισκέπτες, και για να κρατήσουμε τους λιγότερο επικοινωνιακούς (που προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να μπαίνουν στην ίδια κατηγορία με τους σοβαρούς, γιατί αυτοί οι τελευταίοι μπορεί κάλλιστα να είναι και επικοινωνιακοί, και να μην ενοχλούνται από την ελαφρότητα, άσχετα αν συμμετέχουν στην πλάκα ή όχι, μια και δεν φοβούνται ότι διακυβεύεται η δική τους σοβαρότητα), διώξουμε έναν γκουρού που έχει χίλια πράγματα στο μυαλό του και δύσκολα εντυπωσιάζεται με την πρώτη, άρα χρειάζεται και την "παρεϊστικη" ατμόσφαιρα ως κίνητρο για να βλέπει τη συμμετοχή του ως μια ευχάριστη απασχόληση, τότε νομίζω ότι η απώλεια θα είναι σε γνώση.

:sad:

Reaction score
0
Τι είναι αυτό που δίνει διαφορετικότητα σε ένα τεχνικό φόρουμ?
Οι τεχνικές πληροφορίες

Τι ώθησε κάποιους ανθρώπους να δημιουργήσουν στενές φιλίες εδώ μέσα?
Οι τεχνικές πληροφορίες

Πόσο αποστειρωμένη θέλουμε να είναι η ζωή μας?
Τα μάλα. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι οι τεχνικές πληροφορίες.

Γιατί ενοχλεί το χιούμορ?
Γιατί δεν εμπεριέχει τεχνικές πληροφορίες.

Ποιους απωθεί το χιούμορ και ο «χαβαλές»?
Τους αποστειρωμένους.

Πόσο σοβαρό θέμα είναι η κριτική της ταινίας της Μπάρμπη?
Όσο το Κυπριακό και Μεσανατολικό μαζί.

Που βρίσκονται αυτές οι κλίκες και ποιους τρομάζουν τόσο?
Μακριά από τις τεχνικές πληροφορίες. Τους αποστειρωμένους.

Ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του φόρουμ που μας κάνει να το πονάμε τόσο πολύ?
Οι τεχνικές πληροφορίες.

Γιατί μας λείπουν άνθρωποι από εδώ μέσα και δε βλέπουμε την ώρα και τη στιγμή να τους ξαναδούμε?
Για να ανταλλάξουμε τεχνικές πληροφορίες.

Για ποιο λόγο αυξάνουν τα μέλη του φόρουμ?
Για τις τεχνικές πληροφορίες.

Γιατί πήρα ειδική άδεια από το ΙΤ της δουλειάς μου για να έχω πρόσβαση στο φόρουμ αυτό?
Για να έχω τεχνικές πληροφορίες.

Μία χλωρίνη ΚΛΙΝΕΞ, σε χαμηλό παρακαλώ!!!!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Ωραία τα λες κι εσύ ρε φίλε αλλά στον smooth ποιός θα απαντήσει?
Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που αισθανομαι καπως, οταν σε ενα θεμα εκτος της ΔΟΘ, αρχιζουν τα ατελειωτα γελια και αστεια και πλακες κτλ.
p.s. Έχω κάτι στο μυαλό μου που μπορεί να βοηθήσει... :cool_4:

Reaction score
1.213

Ωραία τα λες κι εσύ ρε φίλε αλλά στον smooth ποιός θα απαντήσει?

p.s. Έχω κάτι στο μυαλό μου που μπορεί να βοηθήσει... :cool_4:
Γινεσαι και εσυ μελος στην παρεα και μαθαινεις αυτους τους κωδικες συμπεριφορας.... μενεις στη παρεα...και παυεις να γινεσαι τοσο ευθικτος η να παρεξηγεισε με το παραμικρο...

Και μενα οταν διαβαζα το thread για τον luxman με ενοχλησε η επιθεση και η ειρωνια που ειδα...και απο εσενα Νικο ....και το ποσταρα..αλλα καταλαβα οτι βιαστηκα να κρινω..(δεν το λεω για να αναμασησουμε ποιος ειχε δικιο-αδικο στο συγκεκριμενο θεμα)
Απλως εμπαινα μεχρι τοτε σε κατηγοριες για τεχνικα χαρακτηριστικα και δεν διαβαζα ολα τα ασχετα θεματα...και ετσι δεν ειχα μαθει το στυλ γραφης του καθενος...ουτε το χιουμορ του καθενος....τωρα που τα εμαθα...απογοητευτηκα..χαχαχαχ (πλακα κανω)

Στο επιμαχο θεμα της Μπαρμπη δεν ξερω αν ο Κωνσταντινος εξεφρασε καποιο παραπονο...αλλα δεν εγινε και τιποτα τρομερο....μετα απο τοσες εκατονταδες ποστ καποιος εχει μαθει πια το χιουμορ της παρεας...και δεν πρεπει να παρεξηγειται....

Αμα κοπει η πλακα (που εχει τραβηξει πολλους στο φορουμ...πολλους πιστεψε με) ,κοπουν και τα σχολια που μερικοι θεωρουν επιθετικα (σε θεματα κοινωνικα-πολιτικα)....τοτε τι απομενει ? Να αγορασει ο καθενας το συστημα ηχειων που εχει ονειρευτει...και να παει σπιτι του....δεν χρειαζεται πια να ξαναμπει εδω...ειναι περιττο...

Reaction score
7
Τι είναι αυτό που δίνει διαφορετικότητα σε ένα τεχνικό φόρουμ?
Οι τεχνικές πληροφορίες

Τι ώθησε κάποιους ανθρώπους να δημιουργήσουν στενές φιλίες εδώ μέσα?
Οι τεχνικές πληροφορίες

Πόσο αποστειρωμένη θέλουμε να είναι η ζωή μας?
Τα μάλα. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι οι τεχνικές πληροφορίες.

Γιατί ενοχλεί το χιούμορ?
Γιατί δεν εμπεριέχει τεχνικές πληροφορίες.

Ποιους απωθεί το χιούμορ και ο «χαβαλές»?
Τους αποστειρωμένους.

Πόσο σοβαρό θέμα είναι η κριτική της ταινίας της Μπάρμπη?
Όσο το Κυπριακό και Μεσανατολικό μαζί.

Που βρίσκονται αυτές οι κλίκες και ποιους τρομάζουν τόσο?
Μακριά από τις τεχνικές πληροφορίες. Τους αποστειρωμένους.

Ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του φόρουμ που μας κάνει να το πονάμε τόσο πολύ?
Οι τεχνικές πληροφορίες.

Γιατί μας λείπουν άνθρωποι από εδώ μέσα και δε βλέπουμε την ώρα και τη στιγμή να τους ξαναδούμε?
Για να ανταλλάξουμε τεχνικές πληροφορίες.

Για ποιο λόγο αυξάνουν τα μέλη του φόρουμ?
Για τις τεχνικές πληροφορίες.

Γιατί πήρα ειδική άδεια από το ΙΤ της δουλειάς μου για να έχω πρόσβαση στο φόρουμ αυτό?
Για να έχω τεχνικές πληροφορίες.

Μία χλωρίνη ΚΛΙΝΕΞ, σε χαμηλό παρακαλώ!!!!!!!!!!!!
ΑΙΜΑ ΤΟΥ, θα συμφωνήσω μαζί σου...χμμμ...είναι η πρώτη φορά που συμφωνούμε ή μου φαίνεται;..... Ένα σφηνάκι KLINEX να το γιορτάσουμε λοιπόν.... :happy_9:

Reaction score
1.213
ΑΙΜΑ ΤΟΥ, θα συμφωνήσω μαζί σου...χμμμ...είναι η πρώτη φορά που συμφωνούμε ή μου φαίνεται;..... Ένα σφηνάκι KLINEX να το γιορτάσουμε λοιπόν.... :happy_9:
Οριστε πχ..σε καθε ποστ διαβαζω ...αιμα μου και αιμα μου...δεν ειναι κοινωνικο μηνυμα αυτο ? Εγω μεχρι και εθελοντης αιμοδοτης εγινα.....Να σε ΑΥΤΟΥΣ τους κωδικες αναφερομαστε ολοι...

Reaction score
7

Αμα κοπει η πλακα (που εχει τραβηξει πολλους στο φορουμ...πολλους πιστεψε με) ,κοπουν και τα σχολια που μερικοι θεωρουν επιθετικα (σε θεματα κοινωνικα-πολιτικα)....τοτε τι απομενει ? Να αγορασει ο καθενας το συστημα ηχειων που εχει ονειρευτει...και να παει σπιτι του....δεν χρειαζεται πια να ξαναμπει εδω...ειναι περιττο...
Έτσι έβλεπα και γώ τα Forum μέχρι πριν γνωρίσω καλύτερα το AV Site... Θυμάμαι τότε το "καυτό τεστ" προβολέων... Είχε ανακυρυχθεί καλύτερος ο Panasonic PT-AE900... Αμέσως επικοινώνησα με τον Ανδρέα Κ. για λεπτομέρειες για την αποκτησή του καθώς και πληροφορίες για πανί και θυμάμαι χαρακτηριστικά την ερώτηση που μου έκανε... "Δεν γράφεις συχνά εδώ, σ'αρέσει το Forum μας?" Φυσικά απάντησα ειλικρινά και του είπα: Μπαίνω συχνά και διαβάζω μόνο όταν πρόκειται να αγοράσω κάτι...σαν να λέω ...σας έχω γραμένους βασικά και διαβάζω όποτε έχω ανάγκη για κάτι....λίγο καιρό αργότερα όταν είδα τι παίζει εδώ μέσα, άλλαξα γνώμη. Γιατί πολύ απλά υπάρχει ένα κλίμα που δεν υπάρχει αλλού... Και όντως είναι το μόνο Forum που έχω τόσα πόστ. Ο χαβαλές εφόσον δεν προσβάλει κανέναν είναι ωραίο πράγμα ειδικά όταν έχεις μια γεμάτη μέρα με δουλειά και άγχος. Βέβαια και τα τεχνικά θέματα είναι σημαντικά και προσωπικά έχω συμετάσχει σε πολλά αλλά θέλω και το χαβαλέ μου για να ξεσκάω. Με λίγα λόγια συμφωνώ με τον φίλο Meletov αφού τα είδα στην πράξη με μένα.

Reaction score
1.213
Υ.Γ 1.Υπαρχει οντως μια παρεα ατομων εδω (εστω συμμορια...) που γνωριζονται προσωπικα και πραγματι οταν αρχιζουν τα δικα τους δεν ειναι ευκολο να τους παρακολουθησεις....ενταξει ρε αδελφε πας μερικα ποστ πιο κατω....χαχαχ..δεν τρεχει και τιποτα...και αυτο συμβαινει σε θεματα της ΔΟΘ...και οχι τοσο σε αλλες κατηγοριες...

Υ.Γ 2.Απο τα τοσες χιλιαδες μελη ποσοι ειναι αυτοι που επισκεπτονται συχνα το φορουν η ποσταρουν ?

Reaction score
7
Εγω μεχρι και εθελοντης αιμοδοτης εγινα.....Να σε ΑΥΤΟΥΣ τους κωδικες αναφερομαστε ολοι...
Μπα χα χα... :happy_9: και στους υποκωδικες μην το ξεχνάς... και πάρε και μια ντομάτα )(

Reaction score
7
Υ.Γ 1.Υπαρχει οντως μια παρεα ατομων εδω (εστω συμμορια...) που γνωριζονται προσωπικα και πραγματι οταν αρχιζουν τα δικα τους δεν ειναι ευκολο να τους παρακολουθησεις....
Να φανταστείς ούτε εγώ ξέρω από πού βγήκε το ΑΙΜΑ ΜΟΥ, αλλά το συνήθισα πλέον και είπα να το πώ κι εγώ :happy_9: Επίσης το περιβόητο ΣΕΤ Φ-Ρ :cool_11: Αλλά o.k. εκεί το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα :happy_9:

Reaction score
5
Παιδιά για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ΑΙΜΑ ΤΟΥ και διάφορες άλλες ρουφιανιές με ένα ΡΜ σας λύνω όλες τις απορείες :-D

και ενα μικρό ποσό φυσικά :lol: :lol: :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo