Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Παιδιά για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ΑΙΜΑ ΤΟΥ και διάφορες άλλες ρουφιανιές με ένα ΡΜ σας λύνω όλες τις απορείες :-D

και ενα μικρό ποσό φυσικά :lol: :lol: :lol:
Γεια σου βρε Λάμπρο με τα ωραία σου...:-D

Reaction score
5
Παιδια! Αυτή τη στιγμή εχω τον Subcode στο τηλέφωνο και θέλει να μάθει τι είναι το "ΑΙΜΑ ΜΟΥ"!!!!

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του φόρουμ που μας κάνει να το πονάμε τόσο πολύ?
Οι τεχνικές πληροφορίες.

Γιατί μας λείπουν άνθρωποι από εδώ μέσα και δε βλέπουμε την ώρα και τη στιγμή να τους ξαναδούμε?
Για να ανταλλάξουμε τεχνικές πληροφορίες.
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
)( )( )( )( )( )(

[FONT=&quot]για πείτε μου από τα στατιστικά σας ποια φατσούλα είναι η πλέον χρησιμοποιημένη τον τελευταίο μήνα;
[/FONT] Τιιιιιιι… δεν έχετε τέτοια στατιστικά… )( :happy_9:

Reaction score
7
Παιδια! Αυτή τη στιγμή εχω τον Subcode στο τηλέφωνο και θέλει να μάθει τι είναι το "ΑΙΜΑ ΜΟΥ"!!!!

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
Έμαθα τελικά από που βγαίνει...αλλά ευτυχώς έχει άτομο της τάξης και της ηθικής δίπλα του και δε μου ζήτησε χρήματα....Ας ζήταγε....θα έτρωγε αρβύλα που θα έβλεπε τη Barbie φαντάρο (στην κυριολεξία όμως)...

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Έμαθα τελικά από που βγαίνει...αλλά ευτυχώς έχει άτομο της τάξης και της ηθικής δίπλα του και δε μου ζήτησε χρήματα....Ας ζήταγε....θα έτρωγε αρβύλα που θα έβλεπε τη Barbie φαντάρο (στην κυριολεξία όμως)...
Την θέλω αυτή την Barbie!!!!

:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Την θέλω αυτή την Barbie!!!!

:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:
ωχχ...και μιας και είσαι φανατική Dio, βλέπω το ρεγκούνη να είναι όρθιος και να αναφέρεται δυνατά όταν τον κοιτάς στα μάτια.... Stand Up And Shout δε λέει ο θεός R. J. Dio; "happy_1" "happy_1" "happy_1" .......Ρεγκούνη γρήγορα στα Jumbo για τη Barbie φαντάρο! Κωλόψαρο τρέχα! Έχεις 10 λεπτά στη διαθεσή σου....ακόμα εδώ είσαι; :happy_9:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παιδια, επιτρεψτε μου να πω και εγω δυο λογια.
Ολοι σας ξερετε πως λατρευω τα πειραγματα και ενιοτε τα δεχομαι κιολας.:crazy_3:
Δεν σας κρυβω πως υπηρξαν στιγμες που πραγματικα "εκλαψα" απο τα γελια απο το απιστευτο χιουμορ καποιων μελων.
Και δεν βλεπω τον λογο να μην συνεχισει να ειναι ετσι.
Ομως, οταν ξεκιναμε να συζητησουμε ενα τεχνικο θεμα γνωμη μου ειναι πως θα πρεπει να μεινουμε στα της συζητησης.
Γιατι τωρα δεν γινεται ετσι.
Εαν π.χ. γινεται μια συζητηση για ενα καλωδιο καποιος θα πεταχτει και θα πει "πω, πω, ειναι κοκκινο σαν αστακος"
Και ο επομενος φυσικα θα ρωτησει "σαν αυτους που τρωει ο unforgiven?"
Και η συνεχεια θα ειναι αναλογη οποτε...παπαλα το θεμα.
Εχω ακουσει ηδη αρκετη κριτικη πανω σε αυτο αλλα επειδη γενικα αποφευγω να επεμβαινω κρατησα το στομα μου κλειστο.

Θαρρω πως η λυση ειναι μοναδικη.
Ο καθενας μας ας ζυγισει την στιγμη και τον χωρο και ας κρινει μονος του.
Αν σας παρακαλεσει καποιος συντονιστης να σεβαστειτε το θεμα, σεβαστειτε το!Οι συντονιστες δεν ειναι στην θεση που ειναι για να σας κανουν την ζωη δυσκολη αλλα εσεις μπορειτε να κανετε την δικη τους.
Προσωπικα εκτιμω πολυ εκεινους που εχουν το θαρρος να πουν και μια συγνωμη , αλλα δεν ειναι και απαραιτητο.
Δεν θα μειωθει ο εγωισμος σας εαν ακολουθησετε την παρακληση του συντονιστη, αντιθετα θα τον βοηθησετε να ολοκληρωσει το θεμα και ολοι θα ειμαστε κερδισμενοι απο αυτο.

Ας ανοιξουμε λιγο τα ματια μας, ας γινουμε λιγο περισσοτερο καλοπροαιρετοι και σας υποσχομαι πως το site που αγαπαμε θα γινει ακομα καλυτερο.
Παντα με την σωστη δοση χιουμορ!
Παντα την καταλληλη στιγμη!
:happy_4:

Reaction score
14
Παιδια, επιτρεψτε μου να πω και εγω δυο λογια.
Ολοι σας ξερετε πως λατρευω τα πειραγματα και ενιοτε τα δεχομαι κιολας.:crazy_3:
Δεν σας κρυβω πως υπηρξαν στιγμες που πραγματικα "εκλαψα" απο τα γελια απο το απιστευτο χιουμορ καποιων μελων.
Και δεν βλεπω τον λογο να μην συνεχισει να ειναι ετσι.
Ομως, οταν ξεκιναμε να συζητησουμε ενα τεχνικο θεμα γνωμη μου ειναι πως θα πρεπει να μεινουμε στα της συζητησης.
Γιατι τωρα δεν γινεται ετσι.
Εαν π.χ. γινεται μια συζητηση για ενα καλωδιο καποιος θα πεταχτει και θα πει "πω, πω, ειναι κοκκινο σαν αστακος"
Και ο επομενος φυσικα θα ρωτησει "σαν αυτους που τρωει ο unforgiven?"
Και η συνεχεια θα ειναι αναλογη οποτε...παπαλα το θεμα.
Εχω ακουσει ηδη αρκετη κριτικη πανω σε αυτο αλλα επειδη γενικα αποφευγω να επεμβαινω κρατησα το στομα μου κλειστο.

Θαρρω πως η λυση ειναι μοναδικη.
Ο καθενας μας ας ζυγισει την στιγμη και τον χωρο και ας κρινει μονος του.
Αν σας παρακαλεσει καποιος συντονιστης να σεβαστειτε το θεμα, σεβαστειτε το!Οι συντονιστες δεν ειναι στην θεση που ειναι για να σας κανουν την ζωη δυσκολη αλλα εσεις μπορειτε να κανετε την δικη τους.
Προσωπικα εκτιμω πολυ εκεινους που εχουν το θαρρος να πουν και μια συγνωμη , αλλα δεν ειναι και απαραιτητο.
Δεν θα μειωθει ο εγωισμος σας εαν ακολουθησετε την παρακληση του συντονιστη, αντιθετα θα τον βοηθησετε να ολοκληρωσει το θεμα και ολοι θα ειμαστε κερδισμενοι απο αυτο.

Ας ανοιξουμε λιγο τα ματια μας, ας γινουμε λιγο περισσοτερο καλοπροαιρετοι και σας υποσχομαι πως το site που αγαπαμε θα γινει ακομα καλυτερο.
Παντα με την σωστη δοση χιουμορ!
Παντα την καταλληλη στιγμη!
:happy_4:
δεν μπορούσες να το θέσεις (οχι χέσεις!) καλύτερα Ανδρέα. Εγώ προσωπικά ζώ με την καζούρα και την πλάκα και λατρεύω το γέλιο και την διασκέδαση. Ομως σε μερικά θέματα το ξέρω απο πρίν οτι δυο τρείς λέξεις κλειδιά αρκούν για να βγούμε OFF τελέιως!!! Και αυτό εντάξει θα μας κάνει να γελάσουμε αλλά πολλες φορές θα κάνει τον ποστ starter να αναρωτηθεί μήπως εγραψα λαλακία? Αυτό θέλω να αποφύγουμε... καλή η πλάκα αλλά πάντα καλύτερο είναι το μέτρο σε όλα μας να το διατηρούμε

Reaction score
164
Εγώ θα ξαναρωτήσω:
Ποιό θέμα, συγκεκριμένα, χάλασε λόγω της πλάκας;
Πότε νιώσατε άσχημα για την πλάκα που γίνεται; Πότε σταμάτησε μια σοβαρή συζήτηση που είχε και άλλα να δώσει, επειδή κάποιοι έκαναν χαβαλέ;
Προσωπικά βλέπω ότι υπάρχουν τριών ειδών θέματα στα οποία γίνεται πλάκα:
-Αυτά που το θέμα τους από την αρχή ήταν της πλάκας και δεν είχε τίποτα το σοβαρό, άσχετα αν γράφτηκαν ή όχι για πλάκα. (Πχ η Barbie)
-Αυτά που εξαντλήθηκαν και συνεχίστηκε στην πλάκα. (Πολλά ερωτήματα που μετά από ένα-δύο μηνύματα έχει δωθεί τελεσίδικη απάντηση, πχ αν είναι η Χ τηλεόραση Full HD)
-Αυτά στα οποία γίνεται πλάκα και παράλληλα μιλάμε και σοβαρά (πχ το θέμα με τον "βουλιαγμένο" tweeter: Ρουφάμε από μπροστά, βάζουμε δάχτυλο από πίσω και άλλες τεχνικές)

Μπορείτε να μου πείτε πότε κάποιος ήθελε να μιλήσει σοβαρά και είπε "άει σιχτίρ, δεν γράφω τίποτα" λόγω του χαβαλέ;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Εγώ θα ξαναρωτήσω:
Πότε νιώσατε άσχημα για την πλάκα που γίνεται; Πότε σταμάτησε μια σοβαρή συζήτηση που είχε και άλλα να δώσει, επειδή κάποιοι έκαναν χαβαλέ;
-Αυτά που το θέμα τους από την αρχή ήταν της πλάκας και δεν είχε τίποτα το σοβαρό, άσχετα αν γράφτηκαν ή όχι για πλάκα. (Πχ η Barbie)
-Αυτά που εξαντλήθηκαν και συνεχίστηκε στην πλάκα. (Πολλά ερωτήματα που μετά από ένα-δύο μηνύματα έχει δωθεί τελεσίδικη απάντηση, πχ αν είναι η Χ τηλεόραση Full HD)
-Αυτά στα οποία γίνεται πλάκα και παράλληλα μιλάμε και σοβαρά (πχ το θέμα με τον "βουλιαγμένο" tweeter: Ρουφάμε από μπροστά, βάζουμε δάχτυλο από πίσω και άλλες τεχνικές)

Μπορείτε να μου πείτε πότε κάποιος ήθελε να μιλήσει σοβαρά και είπε "άει σιχτίρ, δεν γράφω τίποτα" λόγω του χαβαλέ;

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Reaction score
1.213
Εγώ θα ξαναρωτήσω:

+1000

Reaction score
14
Εμένα οι τεχνικές πληροφορίες ήταν αυτές που με έβαλαν στο site.

Η παρέα όμως και οι πλάκες με έκαναν ενεργό μέλος του και κυρίως με έκαναν φίλο με πολλούς και με μιά τραβεστί ( giota).
Προτιμώ να "χαλάει " ένα θέμα λόγω πλάκας παρά να χαλάει από μ@λ@κίες κομπλεξικών ανύπαρκτων με 30 πόστ ανακατωσούρας..

Ναι , κάποια θέματα έχουν σαφή κατεύθυνση και συγκεκριμένο στόχο και πρέπει να είναι σταθερά..
Αλλά από την άλλη ο Καφάτος με κέρδισε σαν φίλος και όχι σαν διευθυντής πωλήσεων , ούτε σαν ειδικός σε τεχνικά θέματα...
Και με ένα φίλο σου μπορεί να ξεφύγεις κάποιες φορές από το θέμα και να γίνει πιο παρε'ίστικο και πλακατζίδικο...

Και αυτή την αίσθηση είχε και το site... Kαι μου αρέσει..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βρε συ, σοβαρά περιμένεις να μας το πει κάποιος? Εδώ χρειάστηκε 1,5 χρόνος (τόσο έχει στο site), ώστε να μας πει ο smooth ότι πολλές φορές αισθάνεται "κάπως". Και δεν μιλάμε για κανένα ακοινώνητο άτομο...

Μην το βλέπετε επιφανειακά ρε παιδιά. Δεν μας κατηγορεί κανένας για κάτι...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ναι,μπορω να στο πω Βασιλη.
Το κακο ειναι πως δεν το γραφουν μεσα αλλα μου τα λενε εμενα.
Και να σου πω και την μαυρη μου αληθεια οποτε καποιος μου εχει πει "ξερεις ηθελα να γραψω στο ταδε θεμα αλλα το πηραν στην πλακα και το...αγαπησαν" δεν ξερω εαν μου λενε αληθεια η εαν υπαρχει καποιος αλλος λογος πισω απο αυτο που μου λενε.
Αλλα , για να παμε και στην αλλη μερια, εχω πολλες φορες διαπιστωσει πως αυτο γινεται οντως.Δεν εχω μαθει να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου.
Και την πλακα μας θα συνεχισουμε και καλα φιλαρακια θα ειμαστε.
Απλα θα επρεπε να προσεξουμε λιγο περισσοτερο ορισμενα θεματα, οπως το εθεσαν τα παιδια με το αρχικο τους μηνυμα.
Σε αυτο δεν εχω δει κανενα να διαφωνει επι της ουσιας και θεωρω πως ειμαστε ολοι συμφωνοι.:cool_4:

Reaction score
7
Ανδρέα αν νομίζουν ότι έσφαλαν, βεβαίως πρέπει να αφήσουν τον εγωισμό τους στην άκρη και να ζητήσουν μια συγνώμη... Αλλιώς δεν βλέπω το λόγο. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουν όλοι για το άν πρέπει να υπάρχει χαβαλές σε κάποια θέματα που σηκώνουν την πλάκα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εμένα οι τεχνικές πληροφορίες ήταν αυτές που με έβαλαν στο site.

Η παρέα όμως και οι πλάκες με έκαναν ενεργό μέλος του και κυρίως με έκαναν φίλο με πολλούς και με μιά τραβεστί ( giota).
Προτιμώ να "χαλάει " ένα θέμα λόγω πλάκας παρά να χαλάει από μ@λ@κίες κομπλεξικών ανύπαρκτων με 30 πόστ ανακατωσούρας..

Ναι , κάποια θέματα έχουν σαφή κατεύθυνση και συγκεκριμένο στόχο και πρέπει να είναι σταθερά..
Αλλά από την άλλη ο Καφάτος με κέρδισε σαν φίλος και όχι σαν διευθυντής πωλήσεων , ούτε σαν ειδικός σε τεχνικά θέματα...
Και με ένα φίλο σου μπορεί να ξεφύγεις κάποιες φορές από το θέμα και να γίνει πιο παρε'ίστικο και πλακατζίδικο...

Και αυτή την αίσθηση είχε και το site... Kαι μου αρέσει..
Τα αισθηματα ειναι αμοιβαια:prof:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ανδρέα αν νομίζουν ότι έσφαλαν, βεβαίως πρέπει να αφήσουν τον εγωισμό τους στην άκρη και να ζητήσουν μια συγνώμη... Αλλιώς δεν βλέπω το λόγο. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουν όλοι για το άν πρέπει να υπάρχει χαβαλές σε κάποια θέματα που σηκώνουν την πλάκα.
Συμφωνω 100% μαζι σου!

sk

Reaction score
499
Δεν θα μπορούσα με τίποτε να ισχυριστώ ότι ο χαβαλές και το χιούμορ με «χαλάει».
Ακόμα και όταν είναι η αιτία να ξεστρατίσει ένα θέμα που με ενδιαφέρει.

Από την άλλη όμως – έτσι όπως γίνεται – υποβοηθά μια ας πούμε «γκετοποίηση».

Ώρες ώρες μου θυμίζει το κλίμα της πενταήμερης.
Μια «δεμένη» ομάδα, σε μια άγνωστη πόλη.
Εμείς να περνάμε καλά κι ας μας κοιτούν περίεργα οι υπόλοιποι...

Αυτό ίσως αποθαρρύνει κάποιον από τους «υπόλοιπους» στο να συμμετέχει.

Κάτι τέτοιο δεν είναι βέβαια «κακό», αλλά είναι θεμιτό για ένα δημόσιο forum ?

Επίσης – μερικές φορές – μας κάνει να δείχνουμε λίγο «άδικοι».

Εάν άνοιγα εγώ το θέμα της Barbie, θα είχε άραγε ακριβώς την ίδια εξέλιξη ?

Κι αν όχι, τότε τι διαφορετικό έχω εγώ από τον Κωνσταντίνο, ή για να το θέσω καλύτερα :
η μικρή παρουσία μου - μαζί με την ανωνυμία μου -, με διαφοροποιεί τόσο ώστε να λαμβάνω και διαφορετική αντιμετώπιση ?
Θα ’πρεπε να συμβαίνει αυτό ?

Την καλημέρα μου.
:cool_8:

Reaction score
3
Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Λοιπόν, για να βάλουμε κάποια πράματα στην θέση τους, μια και το παρόν θέμα έγινε με αφορμή το δικό μου ποστ με το DVD της Barbie, θα πω δυό λόγια μόνο και παρακαλώ να σταματήσει εδώ το θέμα:
1. Όσον αφορά την Barbie, την νοίκιασα και την είδα γιατί ήμουν σίγουρος για το τι θα δω, ήξερα τι θα δω. Μου άρεσε όμως περισσότερο απ' ότι πίστευα και θεώρησα σωστό να ενημερώσω για όσους θέλουν να τη δουν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους.
Παραδόξως όμως η συζήτηση ξέφυγε εντελώς σε σημείο που να μην αποτελεί ενημέρωση ή ανταλλαγή απόψεων επί του θέματος. Ειδικά το avatar του Τσαρουχά ήταν παντελώς άστοχο.
2. Όσον αφορά κάποια από τα παραπάνω λεγόμενα, σίγουρα κάποιοι βρίσκονται και υπάρχουν με ένα δικό τους κώδικα επικοινωνίας που όμως ξεφεύγει πολύ συχνά από κάποια εύλογα όρια, όχι τεχνικά, αλλά αυτά τα όρια της πλάκας και του γέλιου. Και μάλιστα αναγκάζει αρκετούς (κι εμένα πολλές φορές) να πουν "άει σ...." δεν γράφω, όπως ανέφερε κι ο Αντρέας πιό πάνω.
3. Όσον αφορά εμένα, επέστρεψα ή μάλλον καλύτερα επανεργοποίησα τον λογαριασμό μου, για να μπορώ να συμμετέχω στα τεχνικά θέματα για τα οποία και γράφτηκα στη σελίδα πριν 3 περίπου χρόνια.
Στο διάστημα που "έλειπα" κατάλαβα ότι δεν αξίζει πλέον να ασχολούμαι με συγκεκριμένους κάποιους από δω μέσα, αλλά και ότι δεν γίνεται να με εμποδίσει και κανένας να δίνω ή να παίρνω τεχνικές πληροφορίες (όπως π.χ. τελευταία με το πρόβλημα του Toshiba του STEALTH).
Γι αυτό και παρατηρείτε και θα παρατηρείτε μια παρουσία μου σε τεχνικά θέματα, τα οποία και με ενδιαφέρουν.
Μετά από αυτά τα επεξηγηματικά, θα παρακαλούσα να μην δοθεί συνέχεια, ούτως ή άλλως δεν θα δοθεί από μένα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Ας κάνουμε έναν διαχωρισμό.
Καλά όλα αυτά και οι πλάκες και οι σοβαρότητες. Όμως αυτό:
Μου άρεσε όμως περισσότερο απ' ότι πίστευα...
είναι ένα εντελώς γελοίο θέμα και γι αυτό Κωνσταντίνε δεν φταίνε (πάλι) οι άλλοι. Σαφώς κάναμε την τρίχα τριχιά, αλλά στο κάτω κάτω της γραφής, σχολιάσαμε έναν 42χρονο που γράφει για την... μπάρμπι. Πέραν των συντονιστών που καλά κάνουν και θέλουν την κατηγορία τους όπως την θέλουν, νομίζεις ότι υπάρχει κάποιος εδώ μέσα (ή εκεί έξω) που να θεωρεί το θέμα συνηθισμένο. Αν μη τι άλλο, έρχονται περίεργοι συνειρμοί...

Όσον αφορά στο avatar, ήταν εντελώς μέσα στο κλίμα και άκρως χιουμοριστικό. Τώρα αν καταλαβαίνεις από μπάρμπι αλλά δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ ενηλίκων δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Τουλάχιστον όμως, μην αξιώνεις και σοβαρή αντιμετώπιση στο θέμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo