Ερωτησουλα

Reaction score
1.214
Για κοιταξτε λιγο ρε παιδες :Eιναι το sub των creative gigaworks s750 και οι συνδεσεις που εχει πισω....τα 7 ηχεια που συνδεονται πανω του ,το πανελ με τα volume,treble ,sub klp και τα 4 καλωδια(τα χρωματιστα αριστερα) που καταληγουν σε 3 οπου συνδεονται στην καρτα ηχου....

http://www.guru3d.com/article/sound/194/6/

Ολο αυτο το συστημα θα μπορουσα να το συνδεσω με καποιον ενισχυτη 7.1 ?

Και καλα τα ηχεια θα μπορουσα βεβαια..το sub ? Γινεται και αν πως ?Με τι συνδεση ...τι καλωδια ? Λογικα απο την πορτοκαλι υποδοχη που λεει center/subwoofer σε καταλληλη υποδοχη για sub του ενισχυτη ? Πειραζει που παιζει απο κει ? και το center ......?

Mου εχει κολλησει οτι ο ηχος θα βελτιωθει....και σε ποιοτητα και σε ενταση ..τι λετε ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Απάντηση: Ερωτησουλα

Κατσε ρε mel γιατι ειναι και πρωι!!
Βλεπω εξοδους rca ,αλλα λεει πως the internal BASH amp delivers 70 watts RMS to each of the satellites and 210 watts RMS to the subwoofer.

κατι δεν κολλαει η δεν εχω ξυπνησει ακομη?

Reaction score
1.214
Re: Απάντηση: Ερωτησουλα

Κατσε ρε mel γιατι ειναι και πρωι!!
Βλεπω εξοδους rca ,αλλα λεει πως the internal BASH amp delivers 70 watts RMS to each of the satellites and 210 watts RMS to the subwoofer.

κατι δεν κολλαει η δεν εχω ξυπνησει ακομη?

KING κατσε γιατι και εγω μεταχειρισμενα τα πηρα προσφατα...μην νομιζεις οτι εχω κανει διατριβη στα τεχνικα τους......εχει το sub εσωτερικο ενισχυτη που συνδεονται τα 7 ηχεια ....the internal BASH amp delivers 70 watts RMS to each of the satellites and 210 watts RMS to the subwoofer.....οπως το εγραψες...οποτε ...? ο καθε δορυφορος συνδεεται με ενα καλωδιο..κοκκινο μαυρο στην καθε μια απο τις υποδοχες rca ? του sub....

Reaction score
1.214
Tα ηχεια μπορω λογικα να τα συνδεσω κανονικα σε ενα ενισχυτη....το sub δεν ξερω...

Υ.Γ Eπειδη δεν μου εδωσαν τα δικα τους καλωδια...εχω συνδεσει τον καθε δορυφορο των 70 watt με κατι αντιστοιχα καλωδια που πανω γραφουν...2*2.5...μηπως ειναι πολυ χοντρα...η δεν παιζει ρολο/δεν πειραζει ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

αρα οι εξοδοι στην πλατη του sub δεν ειναι προενισχυμενες αλλα εξοδοι ηχειων κανονικες.
αν το sub δεν εχει input ,δεν μπορεις!
επειδη ομως απο καπου παιρνει σημα απο την καρτα ηχου....

Reaction score
1.214
Re: Απάντηση: Ερωτησουλα

αρα οι εξοδοι στην πλατη του sub δεν ειναι προενισχυμενες αλλα εξοδοι ηχειων κανονικες.
αν το sub δεν εχει input ,δεν μπορεις!
επειδη ομως απο καπου παιρνει σημα απο την καρτα ηχου....

Ελεγα μηπως γινεται απο την πορτοκαλι υποδοχη center/sub να φυγει ενα καλωδιο και να παει σε μια αντιστοιχη υποδοχη για sub που εχει ενας ενισχυτης.....οι υποδοχες ειναι front /side/left / center-sub...τεσσερα καλωδια που καταληγουν στις 3 υποδοχες μια 7.1 καρτας.....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

χρειαζεσαι ενα καλωδιο rca σε mini-jack 35mm για να κανεις μια δοκιμη!

Reaction score
1.214
http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14103&nav=1

Line level out (Front / Side / Rear / Center)

Eκει καταληγουν.... ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΑ ΤΟ SUB ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ...ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ CENTER/SUB ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ...(ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ) ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ FRONT ? ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΤΣΙ ?Η ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?

Reaction score
1.214
Nαι βρε Νικο αλλα δεν εχω ενισχυτη 7.1....θα μπορουσα να αγορασω αν ημουν σιγουρος οτι θα υπηρχε σημαντικη βελτιωση.....και αν σιγουρα μπορουσαν να συνδεθουν ετσι

Το λεω γιατι ενας φιλος μολις αλλαξε τον ενισχυτη που πηγαινε πακετο με κατι ηχεια sony..με ενα yamaha η διαφορα ηταν πολυ μεγαλη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO