βοηθεια για 46" Lcd

Reaction score
205
εκει που ελεγα να παρω 40-42 1080P με τιμη κοντα στα 1500 ευρω , τελικα αποφασησα αφου δεν ειναι μεγαλες οι διαφορες, να παρω στα ιδια λεφτα μια ΤV HD ready οσο μεγαλυτερη γινεται....

βλεπω αυτην την SONY KDL-46S2530 στα 1,498.00EUR http://www.net-electric.gr/catalog/p...roducts_id=595

υπαρχει καμια καλυτερη επιλογη αλλα σε αυτην την κατηγορια τιμης?

την συγκεκριμενη εχετε δει την εικονα της απο κοντα?

Reaction score
802
σιγουρα ειναι καλυτερη, αλλα και πιο ακριβη.Και οι 2 philips ειναι μαλλον καλυτερες απο την samsung την φθηνη.

Reaction score
205
υπαρχει περιπτωση αν περιμενω τα χρειστουγγενα να πεσει στα 1500-1600 ευρω η PHILIPS 47PFL7642D?

Reaction score
0
πριν λιγο ειδα διαφημηση στην τηλεοραση για sony 46" προσφορα στα 999ε , νομιζω κοτσοβολος. Δε βαζω το χερι μου στη φωτια γιατι επαιξα κατι στο PC ταυτοχρονα, αλλα πρεπει να ηταν κοτσοβολος. Μοντελο δεν ελεγε, προφανως θα ειναι 720p και ισως ψιλοπαλιο μοντελο, αλα 999 για 46" ? Μαλλον ειναι καλη ευκαιρια...

EDIT : Τελικα ειναι η SONY 46v2000 στην ηλεκτρονικη Αθηνων.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: βοηθεια για 46" Lcd

Ήδη έχει πέσει στα 1711 στο http://www.technixx.gr/
Εγώ σε καταστήματα την έχω βρεί στα 2 χιλιάρικα.......το technixx δεν δίνει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας........γιατί τα φέρνει από Γερμανία.....:happy_6:

Reaction score
205
a parw tin 46v2000 sta 999 euro? j na perimenw gia tin philips na pesei sta 1600 euro? genika ta xristougena tha pesoun oi times? diladi tvs me simerina lefta 1800 - 2000 euro iparxei periptosi na pesoun sta 1500 euro?

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: βοηθεια για 46" Lcd

Εγώ σε καταστήματα την έχω βρεί στα 2 χιλιάρικα.......το technixx δεν δίνει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας........γιατί τα φέρνει από Γερμανία.....:happy_6:
To ότι είναι εισαγωγή από Γερμανία αυτό τι πάει να πει;
Τι πρόβλημα θα έχω;
Αν υποθέσουμε οτι χαλάσει μέσα στην εγγύηση δεν θα μου τη φτιάξουν;

Εγώ παιδιά θα προτιμήσω να κάνω την αγορά μου από τέτοιο κατάστημα και ότι θέλει ας γίνει μετά. Από πείσμα και μόνο δεν θα επιτρέψω σε κανέναν λωποδήτη να κερδοσκοπεί με αυτόν τον τρόπο.
Ίσως έτσι βάλουν μυαλό και οι υπόλοιποι και συμμορφωθούν σε ότι αφορά τις τιμές.
Στο τέλος τέλος θα αναλάβω το ρίσκο αν χαλάσει να τη στείλω όπου θέλω και ας πληρώσω τα έξοδα από την τσέπη μου. Έτσι κι αλλιώς θα τα έχω κερδίσει στην αγορά.

Reaction score
0
a parw tin 46v2000 sta 999 euro? j na perimenw gia tin philips na pesei sta 1600 euro? genika ta xristougena tha pesoun oi times? diladi tvs me simerina lefta 1800 - 2000 euro iparxei periptosi na pesoun sta 1500 euro?
κοιτα, αμα εχεις συμβιβαστει με το να παρεις 720p, αυτη η τιμη ειναι τοσο απιστευτη που δε θα το σκεφτομουνα καν στη θεση σου....μιλαμε για σχεδον μιση τιμη απο την αλλη που λες.

Reaction score
205
Eimai kerkura omos kai stin kerkura den exei ilektroniki athinwn. episis to 720p me 1080p se autes tis intses oi perisoteroi lene den exei diafores, omos i tv me provlimatizei pou ine katargimeno modelo kai den iparxei pouthena pleon. veva i timi ine lioma... ala kai pali 1000 euro gia ena modelo pou epapse na iparxei mou kanei kapos...

Reaction score
1
Απάντηση: βοηθεια για 46" Lcd

είναι ιδιαίτερα καλό μοντέλο , μόλις περσινό και ότι καλύτερο βρίσκεις σε 720p - ίσως η μόνη διαφορά που υπάρχει με τις καινούριες είναι ότι δεν έχει την λειτουργία 24p ...

Reaction score
14
Re: Απάντηση: βοηθεια για 46" Lcd

είναι ιδιαίτερα καλό μοντέλο , μόλις περσινό και ότι καλύτερο βρίσκεις σε 720p - ίσως η μόνη διαφορά που υπάρχει με τις καινούριες είναι ότι δεν έχει την λειτουργία 24p ...
μικρό το κακό... δεν νομίζω να είναι τοσο ορατές οι διαφορές στίς ιντσες αυτές με τα 24fps

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef