GT 5 Prologue...πώς να το κατεβάσετε!!!

Reaction score
4
Πολύ καλά γραφικά αλλά ακόμη(?) πίσω σε ταχύτητα και κίνηση από το Gotham 4...
Παρε να χεις )()()()()()(
Αυτα τα γραφικα δεν τα εχεις δει ποτε και πουθενα!!!
Απλα τα γραφικα του ειναι λιγο καλυτερα απο της πραγματικοτητας.:prof:
Αν τα δεις ποτε θα ειναι απο pc γιατι το deadbox ζεσταινεται , φωναζει σε ολο το σπιτι και δεν μπορει κατα τα αλλα ...:cool_11:
Βεβαια αμα ψαχνεσαι μπορεις να βρεις οτι ενας τυπος καπου μακρια στην εξεδρα ενα μιλι δεν ειναι καλοφτιαγμενος :happy_8:

Παρε τηλ ρε
(σε περιμενει εκτος απο τα αλλα που ξερεις αλλα και το TIME SHIFT (μαμαει) και Clive Barker Jericho να σου φυγουν τα τσισα) :happy_4:

Reaction score
14
Παρε να χεις )()()()()()(
Αυτα τα γραφικα δεν τα εχεις δει ποτε και πουθενα!!!
Απλα τα γραφικα του ειναι λιγο καλυτερα απο της πραγματικοτητας.:prof:
Αν τα δεις ποτε θα ειναι απο pc γιατι το deadbox ζεσταινεται , φωναζει σε ολο το σπιτι και δεν μπορει κατα τα αλλα ...:cool_11:
Βεβαια αμα ψαχνεσαι μπορεις να βρεις οτι ενας τυπος καπου μακρια στην εξεδρα ενα μιλι δεν ειναι καλοφτιαγμενος :happy_8:

Παρε τηλ ρε
(σε περιμενει εκτος απο τα αλλα που ξερεις αλλα και το TIME SHIFT (μαμαει) και Clive Barker Jericho να σου φυγουν τα τσισα) :happy_4:
:cool_11: :cool_11: :cool_11: ...
Ωραία γραφικά σε άδειο backround βγάζει και η Amiga 500 βρεεεεεε...χιχιχιχι....:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Αν έχει και περιβάλλον όπως δείχνει σε κάποιες σκηνές διαφημιστικές τότε ναι...θα είναι ότι καλύτερο έχω δει.....αλλά ως τότε...)(

Και τώρα σοβαρά :)happy_9: :happy_9: :happy_9: ) , μη μου πείς ότι παίζει καλύτερα από άλλα racing....
To F1 είναι 4 φορές πιό γρήγορο και έχει πιο smooth κίνηση....

Αμ , θα σε πάρω τηλέφωνο....θα σ'αφήσω νομίζεις ?

(Το Jericho το περιμένω πως και πώς..:respect: )

Reaction score
4
:cool_11: :cool_11: :cool_11: ...
Ωραία γραφικά σε άδειο backround βγάζει και η Amiga 500 βρεεεεεε...χιχιχιχι....:cool_11: :cool_11: :cool_11:
Αν έχει και περιβάλλον όπως δείχνει σε κάποιες σκηνές διαφημιστικές τότε ναι...θα είναι ότι καλύτερο έχω δει.....αλλά ως τότε...)(
Και τώρα σοβαρά :)happy_9: :happy_9: :happy_9: ) , μη μου πείς ότι παίζει καλύτερα από άλλα racing....
To F1 είναι 4 φορές πιό γρήγορο και έχει πιο smooth κίνηση....
Αμ , θα σε πάρω τηλέφωνο....θα σ'αφήσω νομίζεις ?
(Το Jericho το περιμένω πως και πώς..:respect: )
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :respect:

Βρε εσυ στο GT Prologue μεχρι στιγμης δεν εχεις γρηγορα αμαξια και μην τα συγκρινεις με το F1 που τρεχεις φορμουλες.

Δεν υπαρχει κατι μεχρι στιγμης σε αναλυση 1920χ1080 με 60 frames με αυτα τα γραφικα και .........και.......και.......16 ΑΜΑΞΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στην πιστα.
Τι νομιζεις οτι ειναι τυχαιο οτι ολα τα γρηγορα ραλλακια στο deadbox εχουν μαξιμουμ 8 αμαξια ταυτοχρονα στην πιστα?
Αφου δεν μπορει.... :happy_8:

(Βρε εσυ οχι μονο το Jericho λεω αλλα και το TIMESHIFT!!!!!!!!....με γραφικα GOW)

Reaction score
1
)(

Περαστικός ήμουν και είπα να πετάξω κι εγώ μια τομάτα, μιας και είναι της μόδας τώρα τελευταία...

Reaction score
5
)(

Περαστικός ήμουν και είπα να πετάξω κι εγώ μια τομάτα, μιας και είναι της μόδας τώρα τελευταία...
να σου πω την αληθεια αγχώθηκα όταν σε είδα να γράφεις στην "Games" αλλά τώρα που το είδα ηρεμισα :cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
4
Απλα εχει βαλει στις απαγορευμενες λεξεις για τον πολυ κοσμο (1080p , 60 frames , 1920χ1080) να του βγαζει pop up το φορουμ για να τρεχει να δει τι γινεται.

)( )( )(

Reaction score
51
Απάντηση: Re: GT 5 Prologue...πώς να το κατεβάσετε!!!

Απλα εχει βαλει στις απαγορευμενες λεξεις για τον πολυ κοσμο (1080p , 60 frames , 1920χ1080) να του βγαζει pop up το φορουμ για να τρεχει να δει τι γινεται.

)( )( )(

Χαχαχαχα......:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

[test mode]1080p-60fps-1920X1080[/mode]

Για να δούμε...Θα αντιδράσει??? :cool_11: :cool_11: :happy_8: :happy_8:

Πάρτε και μερικές.....μοδάτες: )( )( )( )( )(

Reaction score
0
:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Καποιος συντονιστης ας σβησει το παραπανω ποστ και το fake account παρακαλω. :happy_8:

Reaction score
14
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :respect:

Βρε εσυ στο GT Prologue μεχρι στιγμης δεν εχεις γρηγορα αμαξια και μην τα συγκρινεις με το F1 που τρεχεις φορμουλες.

Δεν υπαρχει κατι μεχρι στιγμης σε αναλυση 1920χ1080 με 60 frames με αυτα τα γραφικα και .........και.......και.......16 ΑΜΑΞΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στην πιστα.
Τι νομιζεις οτι ειναι τυχαιο οτι ολα τα γρηγορα ραλλακια στο deadbox εχουν μαξιμουμ 8 αμαξια ταυτοχρονα στην πιστα?
Αφου δεν μπορει.... :happy_8:

(Βρε εσυ οχι μονο το Jericho λεω αλλα και το TIMESHIFT!!!!!!!!....με γραφικα GOW)
Tι με νοιάζουν τα 16 ταυτόχρονα??? Αφού είμαι πάντα πρώτος και δεν βλέπω το γίνεται πίσω μου...:cool_11: :cool_11: :cool_11: ..

..Συμφωνώ με αυτά που λές αλλά διαφωνώ μαζί σου ..(κορυφαία ατάκα του Βουτσά από ελλ. ταινία...):happy_9: :happy_9: :happy_9:
Θέλω να πώ με αυτό πως , ναι τα γραφικά σε επίπεδο ανάλυσης και παρουσίασης δεν έχουν ανταγωνισμό..
Αλλά τα 60 frames δεν υπάρχουν στην πράξη ούτε για δείγμα...
Κάνει σπασίματα η κίνηση σε τόσο χαμηλές ταχύτητες..Ελπίζω να φτιάξει στην κανονική κυκλοφορία του παιχνιδιού..

Reaction score
1
Είσαι xbox funboy... Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι

παιχνίδια παίζει κι η κουτσή Μαρία
demo in Japan μόνο πι-ες-τρία

Reaction score
4
Tι με νοιάζουν τα 16 ταυτόχρονα??? Αφού είμαι πάντα πρώτος και δεν βλέπω το γίνεται πίσω μου...
:respect: :respect: :respect:

Βρε εσυ ουτε μια ντοματα?
Μηπως εχεις κατι μαζι μου? Ειπα κατι που σε πειραξε? :cool_11:

Στα σοβαρα τωρα η κινηση θελει μπολικο tuning και εχεις δικιο . :cool_4:
Οσο για την ταχυτητα απο οτι θυμαμαι και απο τα παλαιοτερα GT , μονο με τα πολυ γρηγορα αμαξια εβλεπες γρηγορη ταχυτητα πραγμα που δεν το βλεπω και πολυ παραλογο.

Αν βγει και γρηγορα στο demostation θα εχουμε ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι , αξια συνεχεια των προηγουμενων gran tourismo. :bravo:

Reaction score
14
:respect: :respect: :respect:

Βρε εσυ ουτε μια ντοματα?
Μηπως εχεις κατι μαζι μου? Ειπα κατι που σε πειραξε? :cool_11:

Στα σοβαρα τωρα η κινηση θελει μπολικο tuning και εχεις δικιο . :cool_4:
Οσο για την ταχυτητα απο οτι θυμαμαι και απο τα παλαιοτερα GT , μονο με τα πολυ γρηγορα αμαξια εβλεπες γρηγορη ταχυτητα πραγμα που δεν το βλεπω και πολυ παραλογο.

Αν βγει και γρηγορα στο demostation θα εχουμε ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι , αξια συνεχεια των προηγουμενων gran tourismo. :bravo:
Πραγματικά συγγνώμη...

)( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )(

:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale