Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
ψαχνω τελικο με διπολα τρανζιστορ σε μορφη κιτ ή σχεδια μαζι με pcb και με δυνατοτητα να οδηγει τα παντα[αυτο λογο βιτσιου]
Κωστα δωσε εσυ εαν θελεις κανενα σχεδιο στον καινουργιο.Χε, χε, και εγώ δίπολα ψηφίζω...
Ναι 6922 = 6DJ8 = E88CC = 6N1P (διπλασιο ρευμα νηματων).ξεχασα να ρωτησω ,υπαρχει αντιστοιχια για Sovtek 6922?
:smoking:διπλασιο ρευμα νηματων για την 6N1P μονο?
Ναι. Μονο. 0.6Α
και ποια εταιρεια-ες θα προτεινες?
Εξαρταται. Εισαι χαιεντας ή φυσιολογικος ανθρωπος ?
Απαντησε με ΡΜ.
Παντως υπαρχει μεγαλο πεδιο επιλογης.
Α ωστε ετσι ....ξεχασα ο προ. ειναι ενας golden tube sp-2 και ακομα δεν του εχω "βαλει χερι"
Kαι εαν δεν εισαι καινουργιος θα θυμασαι τον Κρεσεντο και τον Μινι Κρεσεντο του Ελεκτορα. Το θεμα ειναι να βρω τα τευχη (γυρω στο 1989). Εκτος και αν τα εχει κανεις αλλος φιλος και τα περασει μια σαρωση.Αρα δεν εισαι καθολου καινουργιος. :cool_4:
καλησπερα παιδια,και σας ευχαρειστω για την συμετοχη και την βοηθεια.Μηχαλη απο το "93 που τελιωσα την Σιβιτανειδιο εχω να πιασω κολητηρη,ουτε τα χρωματα δεν θυμαμε..........δηλαδη ...καινουριος.Παντος οτι βρεθει απο σχεδιο καλοδεχουμενο.Υπαρχει βεβαια και η λυση της συναρμολογισης....www.groundsound.com
δεν μου αρεσει αυτος
δεκτες ολες οι γνωμες.
Βλεπω οτι μετακομισε στας Αμερικας. Ζοριζοτανε φαινεται να κανει δουλεια απο την Νεα Ζηλανδια.Ο πρωτος ειναι κορυφαιος σχεδιαστης αλλα παροτι κορυφαιος βρισκεται στον πατο της γης (DownUnder)
http://www.ampslab.com/projects.htm