Αυτό που μπαίνει…και άλλες αφελής ερωτήσεις
Άντε, το έστησα το πρώτο μου 5.1…της πλάκας βέβαια…αλλά 5.1.
Είναι ένα LG LH-T360SE
(Μεγάφωνα LH-Τ360, Ηχεία: LHS-36SES, LHS-36SEW)
300W output power
2. Καμιά πρόταση για τις ρυθμίσεις? Προφανώς όλα τα δηλώνω μικρά αλλά από db?
3. Απόσταση: Τι εννοεί ο ποιητής. Την φυσική απόσταση από τον ενισχυτή σε ευθεία? Την απόσταση από το αυτί μου? Ή το μήκος του καλωδίου που είναι 10 μέτρα διπλωμένο.
4. Το RL ( το σκασμένο όλο προβλήματα δημιουργείwall_1) είναι συνδεδεμένο από τον ενισχυτή σε πρίζα τοίχου (ναι, έχει και πρίζες ρεύματος δίπλα) και βγαίνει σε άλλο σημείο που συνδέετε με το καλωδίου του ηχείου. Τουτέστιν...πολλές απώλειες. Με βάση αυτό μήπως θα είχα καλύτερη απόδοση με κάποια ασύρματα (αυτό ισχύει μόνο για την θέση RL3, για τις άλλες θα μπορούσα να έχω και ένα μακρύ καλώδιο απευθείας στον ενισχυτή).
Αυτά το ολίγα...άντε καλή Κυριακή σε όλους. :happy_4:
Άντε, το έστησα το πρώτο μου 5.1…της πλάκας βέβαια…αλλά 5.1.
Είναι ένα LG LH-T360SE
(Μεγάφωνα LH-Τ360, Ηχεία: LHS-36SES, LHS-36SEW)
300W output power
- 45W x 2 Front speakers
- 45W Centre speaker
- 45W x 2 Back speakers
- 75W Subwoofer
2. Καμιά πρόταση για τις ρυθμίσεις? Προφανώς όλα τα δηλώνω μικρά αλλά από db?
3. Απόσταση: Τι εννοεί ο ποιητής. Την φυσική απόσταση από τον ενισχυτή σε ευθεία? Την απόσταση από το αυτί μου? Ή το μήκος του καλωδίου που είναι 10 μέτρα διπλωμένο.
4. Το RL ( το σκασμένο όλο προβλήματα δημιουργείwall_1) είναι συνδεδεμένο από τον ενισχυτή σε πρίζα τοίχου (ναι, έχει και πρίζες ρεύματος δίπλα) και βγαίνει σε άλλο σημείο που συνδέετε με το καλωδίου του ηχείου. Τουτέστιν...πολλές απώλειες. Με βάση αυτό μήπως θα είχα καλύτερη απόδοση με κάποια ασύρματα (αυτό ισχύει μόνο για την θέση RL3, για τις άλλες θα μπορούσα να έχω και ένα μακρύ καλώδιο απευθείας στον ενισχυτή).
Αυτά το ολίγα...άντε καλή Κυριακή σε όλους. :happy_4:
Attachments
-
36,6 KB Προβολές: 66