ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Reaction score
0
Απάντηση: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Θενκς... Θα το δοκιμάσω! :cool_4:

Απλά τα είδα που μηδενισαν όλα (upload, download) εκείνη την στιγμή, και λέω πάει αυτό ήταν, μπούκωσε. :pc:

Reaction score
1

Οταν συμβαινει αυτο, κλεινω το μtorrent, το ξανανοιγω, κανει check το αρχειο που προκειται να κατεβασω και μετα ειναι ΟΚ μεχρι το τελος.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Παιδια εγω δουλευω στον ΟΤΕ...Σας μιλαω εντελως φιλικα , και χωρις να εχω κανενα συμφερον(ετσι και αλλιως εγω βρεξει χιονισει θα πληρωθω, δεν παιρνω ποσοστα) να σκεφτειτε πως ειναι δυνατον να ειναι τετοιες οι τιμες σε συναρτηση με μια πολυ καλη ποιοτητα??
Πως γινεται οι παροχοι να πουλανε πιο φτηνα απο τον ΟΤΕ απο την στιγμη που νοικιαζουνε??Ξερετε κανεναν που να νοικιαζει και να πουλαει φτηνοτερα??τα λεφτα τους τα παιρνουν ειτε ετσι ειτε αλλιως...

Τελίκα οτι πληρωσεις παιρνεις..απλα λυπαμαι που ταλαιπωρουνται οι συνδρομητες ετσι..Και στον ΟΤΕ δεν ειναι ολα ροδινα , αλλα τετοια πραγματα δεν γινονται...

Ευχομαι να εχετε καλα ξεμπερδεματα παντως...

Φιλικα Νικος!!

Νικο μιας και εισαι στον οτε να σε ρωτησω κατι.
Για να φυγω απο το δικτυο της χολ πρεπει να κανει κατι και ο οτε γιατι οι αχρηστοι της χολ ετσι μου λενε.Πριν λοιπον τους ντοματιασω )( -γιατι δεν την γλυτωνουν την ντοματα τελικα- θελω να ξερω αν εχουν δικιο.
Και βεβαιως μολις βγει το διαζυγιο θα παω στη οτενετ.
Τελος τα πειραματα με κομπογιανητες!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Tελικά αφησα το μtorrent να κατεβάζει ελεύθερο, και σε καλοseedαρισμένο αρχείο κόλλησε στα 1.2ΜΒ/sec... Το οριο δλδ της 12άρας γραμμής μου.

Οσο γι'αυτό:

...σκεφτειτε πως ειναι δυνατον να ειναι τετοιες οι τιμες σε συναρτηση με μια πολυ καλη ποιοτητα??
Πως γινεται οι παροχοι να πουλανε πιο φτηνα απο τον ΟΤΕ απο την στιγμη που νοικιαζουνε??Ξερετε κανεναν που να νοικιαζει και να πουλαει φτηνοτερα??τα λεφτα τους τα παιρνουν ειτε ετσι ειτε αλλιως...

Τελίκα οτι πληρωσεις παιρνεις..απλα λυπαμαι που ταλαιπωρουνται οι συνδρομητες ετσι..Και στον ΟΤΕ δεν ειναι ολα ροδινα , αλλα τετοια πραγματα δεν γινονται...
...μπορώ να σκεφτώ δεκάδες λόγους... Να μερικοί σκόρπιοι:
1) Δεν εχουν να πληρώνουν μερικές χιλιάδες καλοπληρωμένους (?) υπαλλήλους. Και φυσικά λόγο νεότητας, δεν εχουν κόσμο που να είναι υπάλληλοι τους 20ατίες κλπ...
2) Δεν επιβαρύνονται το κόστος συντήρησης δικτύου, που το έχει ο ΟΤΕ
3) Δεν κάνουν επενδύσεις στα Βαλκάνια
4) Δεν χρειάζεται να κάνουν απόσβεση της κατασκευής του δικτύου
5) Για λόγους ανταγωνισμού, δεν παίζουν με ίσους όρους (και ο ΟΤΕ θα είχε χαμηλότερες τιμές σε κάποια πράγματα, αλλά δεν τον αφήνουν)
6) Εχουν πολύ συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών (2 ή 3 πράγματα ουσιαστικά) σε αντίθεση με τον Ομιλο ΟΤΕ που εχει δεκάδες αντικείμενα.
7) Οι εναλλακτικοί είναι πολύ πιο ευκίνητοι στις προσταγές τις αγοράς, οπότε μπορούν να προσαρμόζουν τιμές, ταχύτητες και υπηρεσίες πολύ πιο γρήγορα και εύκολα.
8) Δεν εχουν Πανελλαδική παρουσία

Αυτά ήταν μερικά σκόρπια και "γρήγορα", που περνούν από το μυαλό μου.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Tελικά αφησα το μtorrent να κατεβάζει ελεύθερο, και σε καλοseedαρισμένο αρχείο κόλλησε στα 1.2ΜΒ/sec... Το οριο δλδ της 12άρας γραμμής μου.

Οσο γι'αυτό:

...μπορώ να σκεφτώ δεκάδες λόγους... Να μερικοί σκόρπιοι:
1) Δεν εχουν να πληρώνουν μερικές χιλιάδες καλοπληρωμένους (?) υπαλλήλους. Και φυσικά λόγο νεότητας, δεν εχουν κόσμο που να είναι υπάλληλοι τους 20ατίες κλπ...
2) Δεν επιβαρύνονται το κόστος συντήρησης δικτύου, που το έχει ο ΟΤΕ
3) Δεν κάνουν επενδύσεις στα Βαλκάνια
4) Δεν χρειάζεται να κάνουν απόσβεση της κατασκευής του δικτύου
5) Για λόγους ανταγωνισμού, δεν παίζουν με ίσους όρους (και ο ΟΤΕ θα είχε χαμηλότερες τιμές σε κάποια πράγματα, αλλά δεν τον αφήνουν)
6) Εχουν πολύ συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών (2 ή 3 πράγματα ουσιαστικά) σε αντίθεση με τον Ομιλο ΟΤΕ που εχει δεκάδες αντικείμενα.
7) Οι εναλλακτικοί είναι πολύ πιο ευκίνητοι στις προσταγές τις αγοράς, οπότε μπορούν να προσαρμόζουν τιμές, ταχύτητες και υπηρεσίες πολύ πιο γρήγορα και εύκολα.
8) Δεν εχουν Πανελλαδική παρουσία

Αυτά ήταν μερικά σκόρπια και "γρήγορα", που περνούν από το μυαλό μου.
Και γιατι στο 60% των συνδρομητων τους εχουν τραγικα παραπονα???
Μηπως ξερεις οτι ΔΕΝ Πληρωνουν τον ΟΤΕ για το δηθεν ιδιοκτητο δυκτιο και δεν μιλαει κανενας???:happy_6:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Νικο μιας και εισαι στον οτε να σε ρωτησω κατι.
Για να φυγω απο το δικτυο της χολ πρεπει να κανει κατι και ο οτε γιατι οι αχρηστοι της χολ ετσι μου λενε.Πριν λοιπον τους ντοματιασω )( -γιατι δεν την γλυτωνουν την ντοματα τελικα- θελω να ξερω αν εχουν δικιο.
Και βεβαιως μολις βγει το διαζυγιο θα παω στη οτενετ.
Τελος τα πειραματα με κομπογιανητες!!!
Οχι καταργησεις παροχων κανω καθε μερα..Απλα πρεπει να στειλουν την εντολη στην τεχνικη υπηρεσια της περιοχης σου...Λογικα θελουν να σε κρατησουν οσο γινεται...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Και γιατι στο 60% των συνδρομητων τους εχουν τραγικα παραπονα???
Μηπως ξερεις οτι ΔΕΝ Πληρωνουν τον ΟΤΕ για το δηθεν ιδιοκτητο δυκτιο και δεν μιλαει κανενας???:happy_6:
Aυτό το "60%" πως προέκυψε? Εννοώ γιατί π.χ. είναι 60%, και δεν είναι 90% ή 10%?

Ε, τωρα το αν πληρώνουν και τι πληρώνουν... προφανώς δεν το ξέρω (να πω και ότι δεν με ενδιαφέρει... αλήθεια θα πω. Αυτά θα επρεπε να ελενχονται από τους σχετικούς φορείς, την ρυθμιστική αρχή κλπ... )

Reaction score
164
Προσωπικά έχω πρόβλημα με την HOL, αλλά δύσκολα θα:
-Ξαναγυρίσω στη χρονοχρέωση στα αστικά/υπεραστικά.
-Θα ξανααρχίσω να πληρώνω πάγια-νταβατζηλίκι.
-Θα μείνω με μία γραμμή (έστω και αν η δεύτερη είναι ψιλοχάλια)
-Θα πληρώνω ξεχωριστά Internet και τηλεφωνία.
Όταν με 70€/δίμηνο έχω τα πάντα, γιατί να πληρώνω 50€ Internet, 40€ τηλέφωνα και κανένα 30ρι πάγιο;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Aυτό το "60%" πως προέκυψε? Εννοώ γιατί π.χ. είναι 60%, και δεν είναι 90% ή 10%?

Ε, τωρα το αν πληρώνουν και τι πληρώνουν... προφανώς δεν το ξέρω (να πω και ότι δεν με ενδιαφέρει... αλήθεια θα πω. Αυτά θα επρεπε να ελενχονται από τους σχετικούς φορείς, την ρυθμιστική αρχή κλπ... )
Το 60% ειναι απο σχετικη ερευνα που εγινε απο μια εταιρεια..ισως αμα βρω περισσοτερα θα το κανω attach..και λεει και ποιες εταιρειες ειναι πιο αναξιοπιστες...
Μα φυσικα δεν διαφωνω , οτι οσοι δεν εχουν προβλημα καλα κανουν και καθονται , ισως αν δεν ηταν η δουλεια μου να εβαζα και εγω..Το σιγουρο ειναι οτι ολα εχουν θετικα και αρνητικα...:happy_6:

Reaction score
0
Προσωπικά έχω πρόβλημα με την HOL, αλλά δύσκολα θα:
-Ξαναγυρίσω στη χρονοχρέωση στα αστικά/υπεραστικά.
-Θα ξανααρχίσω να πληρώνω πάγια-νταβατζηλίκι.
-Θα μείνω με μία γραμμή (έστω και αν η δεύτερη είναι ψιλοχάλια)
-Θα πληρώνω ξεχωριστά Internet και τηλεφωνία.
Όταν με 70€/δίμηνο έχω τα πάντα, γιατί να πληρώνω 50€ Internet, 40€ τηλέφωνα και κανένα 30ρι πάγιο;
Καταρχας εχει βγαλει και ο ΟΤΕ προγραμμα χωρις χρονοχρεωση και μαζι με internet , ισως λιγο πιο ακριβο αλλα οτι πληρωσεις παιρνεις πιστευω...Παντως αυτη τη στιγμη η εταιρεια με την μεγαλυτερη προσελευση κοσμου ειναι η Forthnet , και εχει και τις λιγοτερες βλαβες και τα λιγοτερα προβληματα...

Reaction score
1

αντιθέτως , η forthnet έχει τις περισσότερες βλάβες και τα περισσότερα προβλήματα ... αυτό βγαίνει από ένα παλιό poll που έγινε στο adslgr.com ...

Reaction score
164
Το θέμα είναι ότι αν δεν υπήρχαν οι εναλλακτικοί, ο ΟΤΕ θα μας είχε ακόμη καταδικασμένους σε τηλεπικοινωνιακό μεσαίωνα.
'Οσο για τα οικονομικά προγράμματα, βλέπω απεριόριστες αστικές-υπεραστικές "μόνο" με 16€ το μήνα. +άλλα τόσα το πάγιο, φτάνουμε σχεδόν την On, που δίνει και IPTV και ADSL...

Reaction score
0

Βασίλη, αν δεν βαριέσαι, κάνε ενα screenshot με τα χαρακτηριστικά της γραμμής σου... Και πες και τι προβλήματα έχεις...
Καλύτερα βεβαια στο adslgr (υπαρχουν πολλοί σχετικότεροι), αλλά και εδώ ίσως κάτι να βγει...

Reaction score
164
Το έχω εγκαταλείψει το θέμα και δεν πολυασχολούμαι, μιας και εντός των ημερών μετακομίζω, οπότε δεν αξίζει να σας ζαλίζω. Στη μεταφορά που θα με αφήσουν πάλι χωρίς τηλέφωνο, θα βαρεθείτε να ακούτε (και να ακούνε) μπινελίκια! )(

Reaction score
0

Μετακομίζεις?
Να σου πω, το νέο σπίτι έχει πάρκινγκ? Τζάκι? Μικρό line attenuation? Τα τσέκαρες όλα πριν είναι αργά? :crazy_3:"happy_1":crazy_3:"happy_1":crazy_3:

Reaction score
164
Πώς περνάει ο καιρός...

Η HOL μας τελειώνει από αύριο...

Έκανα αίτηση για μεταφορά, τεχνικός για να συνδέσει τα καλώδια στο κουτί της πολυκατοικίας δεν εμφανιζόταν, μιας και είναι καινούρια και τους το σημείωσα εμφανέστατα στην αίτηση. Τους παίρνω τηλέφωνο 4/12 μου λένε
-H διαδικασία έχει ολοκληρωθεί, συνδέστε το Fritz...
-Δεν χρειάζεται μικτονόμηση;
-Όχι, έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά.
-Σε ποιό διαμέρισμα το συνδέσατε, αφού δνε ξέρετε πού μένω...
-...
-Ε;
-Μισό λεπτό...
(Περνάει η ώρα...)
-Ε, ξέρετε, χρειάζεται να έρθε τεχνικός.
-Σώπα... Πότε θα έρθει;
-Άμεσα. Θα σας πάρουν αύριο-μεθαύριο τηλέφωνο οι τεχνικοί.

Οι μέρες περνάνε και δεν με παίρνουν τηλέφωνο. Τους παίρνω εγώ.
Κάθε μέρα, η ίδια ιστορία, "Είναι εντάξει η μεταφορά", "θα σας πάρουν τηλέφωνο" κτλ κτλ
18/12:
-Θέλω να κάνω διακοπή.
-Γιατί;
-Γι' αυτόν και αυτόν τον λόγο.΄
-Α, μάλιστα. Δίκιο έχετε.
-Το ξέρω. Αλλά δεν θα πληρώσω ούτε τα τέλη μεταφοράς, ούτε τα τέλη διακοπής.
-Τέλη διακοπής σίγουρα δεν θα πληρώσετε, αλλά τυπικά η μεταφορά έχει γίνει.
-Δηλαδή έχω τώρα τηλέφωνο;
-Όχι.
-Τότε ποιά μεταφορά έγινε; Πλήρωσα για να πάτε το τηλέφωνο από το Μαρούσι στο Χαλάνδρι. Το πήγατε;
-Ναι.
-Λετουργεί;
-Όχι.
-Μάλιστα. Και θα πληρώσω τη μισή μεταφορά;
-Ναι.
-Όχι. Αν πληρώσετε για να στείλετε ένα δέμα στη Θεσσαλονίκη και από τη μεταφορική σας λένε ότι το πήγαν μέχρι τη Λαμία, θα πρέπει να πληρώσετε τη μεταφορά;
-Μισό λεπτό.
(Περνάνε πολλά μισά λεπτά)
-Θα μας δώσετε μια διορία;
-Μέχρι αύριο το μεσημέρι. (Σήμερα δηλαδή)
19/12:
Χτυπάει το κινητό, "Είμαι ο τεχνικός, τι ώρα να περάσω;" κτλ κτλ...
Περνάει η ώρα, με ξαναπαίρνει τηλέφωνο.
-Δεν βρίσκω το κουδούνι.
-Αποκλείεται!
-Δεν γράφει τίποτε.
-Πού είστε;
-Στο Μαρούσι, οδός τάδε (στην παλιά μου διεύθυνση!)
-Πρέπει να πάτε στο Χαλάνδρι.
-Εμένα εδώ μου είπαν. Μισό λεπτό, θα σας ξανακαλέσω,
(Περνάει μία ώρα)
-Ε... δεν έχει γίνει ακόμα αίτηση στον ΟΤΕ για να βάλουν γραμμή στο καινούριο σπίτι.
-Αντίο.
Παίρνω την Εξυπηρέτηση πελατών και ζητάω τον υπάλληλο που μιλούσα την προηγούμενη μέρα.

-Έχετε δίκιο.
-Το ξέρω.
-Εμείς φταίμε.
-Και αυτό το ξέρω. Θέλω να κάνω αίτηση διακοπής χωρίς να πληρώσω τέλη διακοπής και μεταφοράς.
-Μισό λεπτό.
(πολλά μισά λεπτά μετά...)
-Τέλη μεταφοράς δεν θα πληρώσετε γιατί δεν έχουν χρεωθεί. Αλλά θα πληρώσετε τέλη διακοπής (αλλάζει το τροπάριο σε σχέση με χθες)
-Αποκλείεται.
-Μα την υπηρεσία την χρησιμοποιούσατε.
-Επί 4 μήνες, από τους οποίους 2 δεν έχω ούτε τηλέφωνο ούτε Internet και φταίτε εσείς. Μπορείτε να μου δώσετε τηλέφωνο τώρα;
-Μισό λεπτό.
(Μην σας πω πόσα λεπτά πέρασαν)
-Θα σας μιλήσω ανοιχτά (ώπα!). Πόση διορία μας δίνετε; Έχει γίνει ένα φοβερό μπέρδεμα. Πού να σας λέω τώρα...
-Μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι θα έχω τηλέφωνο και internet.
-Έγινε.

Μετά από καμία ώρα ξαναχτυπάει το κινητό. Ήταν ο ίδιος υπάλληλος.
-Μπορώ να δεσμευτώ για 15-18 ημέρες.
-Αποκλείεται. Θέλω διακοπή τώρα. Και δνε θα πληρώσω μία.
-Οκ, θα στείλετε (μου λέει τη διαδικασία) και για το τι θα πληρώσετε είναι αρμόδιο το τμήμα των πωλήσεων.
-Συνδέστε με.
(Αναμονή...)
-Παρακαλώ;
-(Του λέω τι θέλω)
-Αρμόδιο είναι η εξυπηρέτηση πελατών.
-Από εκεί με έστειλαν.
-Μισό λεπτό Χραπ.
(Πάλι αναμονή...)
-Ναι;
-(ξαναλέω τι θέλω)
-Αρμόδιος είναι ο υπάλληλος που μιλήσατε. Μισό να σας συνδέσω,
(Ξανα-ματα-περιμένω(
-Ε... ξέρετε, ο υπάλληλος σχόλασε. Αφήστε μήνυμα και θα σας καλέσει αύριο...

Οπότε το σήριαλ συνεχίζεται... Αλλά μετά τι; πΟΤΕ; ΟΝ; Τίποτα;
Επειδή φοβάμαι ότι θα κάνουν κανένα μήνα να μου ελευθερώσουν τη γραμμή και κανένας πάροχος δεν είναι καλύτερος ή χειρότερος από τη HOL (όλοι τα ίδια σκ@τ@ είναι), φοβάμαι να διακόψω...

Reaction score
173

Βασιλη κατσε εκει που εισαι.
Η διακοπη μπορει να παρει και 4 μηνες.Βαλε τηλεφωνια οτε και 24αρα χολ.

Reaction score
164
To λεπόν...
2 μήνες και 5 ημέρες μετά την αρχική αίτηση μεταφοράς και 1 μήνα μετά την νέα διορία 15 ημερών που μου ζήτησαν ακόμα δεν έχω τηλέφωνο και Internet... :mad_3:
Γνώρισα τους εναλλακτικούς και αγάπησα τον ΟΤΕ... wall_1

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo