Πως θα συναντηθουμε στην Εκθεση?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καθως ειμαστε πλεον πολυ κοντα και αρκετοι απο εσας ρωτουν θα προτεινα τα ακολουθα σε οσους θελουν να παρακολουθησουν την εκθεση μαζι μας:
Να συναντηθουμε Σαββατο, στις 4 στο φουγιε του ξενοδοχειου.
Οσοι δεν εχουν προσκληση, κανενα προβλημα.Θα εχω καμια 200αρια μαζι μου.

Οκ λοιπον?

Υ.Γ.Μηπως καποιος θα μπορουσε να φερει μαζι του μια φορητη συσκευη ηχογραφησης την οποια θα χρειαστουμε?Παρακαλω οποιος εχει φορ. κασσετοφωνο η ΜΡ3 για να γραψουμε κατι που θα χρειαστει ας το δηλωσει εδω μεσα

Υ.Γ.2 Φωτογραφικες μηχανες απαραιτητες

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.841
Απάντηση: Πως θα συναντηθουμε στην Εκθεση?

Να συναντηθουμε Σαββατο, στις 4 στο φουγιε του ξενοδοχειου.
Βρε Αντρέα,
αφού το τσιμπούσι είναι δυο βήματα από το σπίτι σου, γιατί θες να πας μέσω hiend; "happy_1"

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να δούμε/ακούσουμε (όσο μπορούμε) και κανα συστηματάκιον. Εγώ θα πάω και την Κυριακή το πρωί βέβαια...

- Ραντεβού το Σάββατο στοις 16:00!

...

Reaction score
5
δεν ειναι Νοικοκυρά... είναι Νικοκυρά... Δεν τα πιάνεις ΚΚ... :lol:

Στις 4 θα ειμαι εκεί ;-)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Να βαλουμε παντελονι η κατι πιο σικ οπως φουστα -μπλουζα,ταγερακι η εστω κατι πιο σεξι καπαρτινα κροκο με εσωρουχο Σανελ και Σβαροφσκι με κρικο στον αφαλο????
Η μηπως θα ηταν καλλιτερα ολοι μας να φοραμε κοντο μπλουζακι και να φαινομαστε σαν μια ομαδα και να μας καμαρωνουν??????

Attachments

Reaction score
3.609
Να βαλουμε παντελονι η κατι πιο σικ οπως φουστα -μπλουζα,ταγερακι η εστω κατι πιο σεξι καπαρτινα κροκο με εσωρουχο Σανελ και Σβαροφσκι με κρικο στον αφαλο????
Η μηπως θα ηταν καλλιτερα ολοι μας να φοραμε κοντο μπλουζακι και να φαινομαστε σαν μια ομαδα και να μας καμαρωνουν??????
Οι χαϊεντάδες αυτή τη φορά να φοράνε απαραιτήτως το μεταξωτό βρακάκι τους για να τους αναγνωρίσουμε, όχι σαν πέρσι που τρομάξαμε να τους βρούμε.

Οι Βόρειοι χαϊεντάδες, μπορούν να προμηθευτούν το μεταξωτό βρακάκι τους στο συμβεββλημένο με το avsite τουριστικό περίπτερο στα Τέμπη.

Reaction score
0
vlasis την ομαδα και τα ματια σου ."happy_1"
Μην ΞΑΝΑρωταει ο Τσαρουχας "που πηγαν οι χαιενταδες !!!" :cool_11:

Y.Γ.Στην Εκθεση αν σας τρακαρει τσιγαρο ΜΗΝ του δωσετε.
Να κανει απο τα δικα του τα....κομμενα.:happy_8:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.166
Γλυκουλίξ, πάρτης το Cosmopolitan από τα χέρια και χάρισέ της ένα καλλυντικό κουζίνας. Σε χακί συσκευασία... (Αυτό ήταν μπηχτή από το γνωστό ογκόλιθο ηθικής και Ιδρυτή του σεπτού τούτου χώρου)...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.166

Ρε χαμένε, το www.vyzia.gr δεν ανοίγει. Πάλι το χάλασες;

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Γλυκουλίξ, πάρτης το Cosmopolitan από τα χέρια και χάρισέ της ένα καλλυντικό κουζίνας. Σε χακί συσκευασία... (Αυτό ήταν μπηχτή από το γνωστό ογκόλιθο ηθικής και Ιδρυτή του σεπτού τούτου χώρου)...
Τώρα μόλις μου θύμισες ότι θα βρωμάει και τσιγαρίλα.

μπαρον
θα φερω και ενα προεδρο
Ολοι θα φέρουμε κι από έναν (τουλάχιστον).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.170
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS