Β&W

KON

Reaction score
0
Ποια η γνωμη σας για την εν λογω εταιρια? τη θεωρω ισως τη πιο κορυφαια στο χωρο και αυτο γιατι εχω ακουσει ηχεια κι ομως τη γλυκαδα και ζεστασια ενος B&W δυσκολα την αγγιζει αλλο ηχειο.

Reaction score
7.110
Πολλες φορες η ζεστασια και η "γλυκαδα" σημαινουν αποκλιση (σημαντικη) απο την σωστη αναπαραγωγη.Εχεις ακουσει μονο ηχεια απο τις προσιτες σειρες της ή και ακριβοτερα?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ποια η γνωμη σας για την εν λογω εταιρια? τη θεωρω ισως τη πιο κορυφαια στο χωρο και αυτο γιατι εχω ακουσει ηχεια κι ομως τη γλυκαδα και ζεστασια ενος B&W δυσκολα την αγγιζει αλλο ηχειο.
Περίεργο...
Έχουν πολλά προτερήματα τα ηχεία αυτής της εταιρίας αλλά ζεστασιά και γλυκάδα από b&w το βλέπω λίγο χλωμό... ΙΜΗΟ πάντα.

p.s. Άσε που αυτά (μεταξύ μας) δεν τα θεωρώ και προτερήματα...

Reaction score
5
Περίεργο...
Έχουν πολλά προτερήματα τα ηχεία αυτής της εταιρίας αλλά ζεστασιά και γλυκάδα από b&w το βλέπω λίγο χλωμό... ΙΜΗΟ πάντα.

p.s. Άσε που αυτά (μεταξύ μας) δεν τα θεωρώ και προτερήματα...
Νικο, εχεις ακουσει τα νεα 683?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όχι βασικά μιλάω για τα μεγάλα μοντέλα, σειράς 8. Έχουν περάσει απ' τα χέρια μου τα ενεργά 605.

KON

Reaction score
0
Απο μεγαλυτερες σειρες οπως την 8 εχω ακουσει και απλα εχω μεινει με το στομα ανοιχτο. Αφταστο ηχειο.

Απλα απο οπου κι αν εχω ακουσει ηχο, τοσο γεματος οσο στα ηχεια αυτης της εταιριας δεν ειναι.

Ποια μαρκα θα μπορουσε να πατησει τη B&W?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα ηχεία αυτά είναι όντως πολύ καλά, διαφωνώ ίσως με τις περιγραφές σου. Όμως ο ήχος φίλε μου δεν είναι θέμα μάρκας...

...

Reaction score
5
...διαφωνώ ίσως με τις περιγραφές σου...
Εδω λιγο διαφωνω... και το εχω ακουσει απο πολλους hifi-ντελαδες...
Το αυτι ειναι αισθητηριο οργανο, αρα η αντιληψη των ηχων ειναι υποκειμενικη, αρα και η εξεφραση και η παρομοιωση των συναισθηματων που αφηνουν αυτες οι εμπειριες παντα θα διαφερουν... καμια δε θα ειναι λαθος γιατι απλα η κατασκευη των αυτιων μας δε βγαινει απο καλουπι...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έχεις δίκιο.
Αν υπήρχε μετρητικό θα έπαιρνε τους μέσους όρους και θα έβγαζε συμπέρασμα. Πάντως συνήθως, με φίλους που συζητάμε, συμφωνούμε στις περιγραφές.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ειναι μια απο τις κορυφαιες εταιρειες κατασκευης ηχειων . Πληρωνεις κατι τις παραπανω βεβαια .....

........η αγοραζεις με τα μισα χρηματα CHARIO !! :happy_8:

Reaction score
5
Είχα ακούσει κάτι ηχεία βάσης της B&W αλλά δεν μου φάνηκαν καθόλου γραμμικά στην απόδοσή τους.
Υπερβολικό μπάσο από τόσο μικρό ηχείο, τόσο δυνατό που σε μικρό χώρο ή με κακή τοποθέτηση χαλούσε τη μελωδία της μουσικής ενώ τα ψηλά του ναι μεν ήταν αναλυτικά αλλά αρκετά αποκομμένα από τις μεσαίες...
Ίσως ήθελαν πιο κατάλληλο ενισχυτή (τα άκουσα με Marantz) που να κάλυπτε τις ανισσοροπίες του αλλά για τα προσωπικά μου γούστα ήταν απλώς κάτω του μετρίου :(
Επίσης, δεν φάνηκαν να αποδίδουν καλά σε τζαζ και μπαλάντες αλλά σε ηλεκτρονική μουσική τα παραδέχτηκα, εκεί ένιωσαν σαν στο σπίτι τους, οπότε παίζει μεγάλο ρόλο σε τι είδους ακροατές απευθύνεται και η κάθε μάρκα.

Ε, η B&W είναι μάλλον για mainstream ακροατές και για πιο μοντέρνα και "γρήγορα" ακούσματα...

Reaction score
3.581
Πέρα από την πλάκα, η B&W είμαι μια πολύ σοβαρή και μεγάλη εταιρεία του χώρου εδώ και παρα πολλά χρόνια.

Αγώ ακόμα χρησιμοποιώ, σε δεύτερο χώρο, το εξαιρετικό μικρούλι Domestic Monitor, CDM1 .
Εχουν γίνει μετατροπές στο Crossover και παίζει πολύ όμορφα.
Το δικό μου είναι από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν, με το crossover πρώτης τάξης στο woofer. Λίγο αργότερα η B&W αποφάσισε να το κάνει δεύτερης τάξης, κατά τη γνώμη μου για να μειώσει το ποσοστό απόρριψης μεγαφώνων midbass.
Είναι λογικό. Ενα μεγάφωνο midbass για να έχει ομαλή απόκριση στις μεσο-υψηλές συχνότητες πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και όσο το δυνατόν λιγότερους συντονισμούς. Με ένα crossover δευτερης τάξης τα πράγματα γινονται πιο εύκολα για τον σχεδιαστή.

H ωριμότητα της μεσαίας περιοχής είναι ένα από τα βασικά ηχητικά χαρακτηριστικά πολλών ηχείων της B&W. Με τις υψηλές συχνότητες για τα δικά μου πάντα γούστα η εταιρεία δεν τα πάει και τόσο καλά. Τα διαμαντένια tweeters δεν φαίνεται να βοήθησαν την κατάσταση.
Στα εγγλέζικα σπίτια που είναι εντελώς νεκρά, θα παίζουν καλύτερα, λογικό δεν είναι ?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος