Οι συλλογες του AVSITE!!!

Reaction score
51
Re: Απάντηση: Οι συλλογες του AVSITE!!!

Κατεβαζω με το DAP αλλα μονο 1ΚΒ απο το καθενα! Τι προβλημα υπαρχει;
Οχι με DAP γιατί κατεβάζεις την σελίδα του download link!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Οι συλλογες του AVSITE!!!

Doc πολυ ωραια η ΄70αρα!:cool_4:"happy_1"

Reaction score
59
Εχουμε κανενα χρονοδιαγραμμα για το ποτε θα ειναι ετοιμη η 2η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ : Soundtracks Main Themes ???

Reaction score
0
Κάτι πάει στραβά με το πρώτο link...
Συμβουλή: μη βάζεις τη διεύθυνηση της σελίδας του download απευθείας, βάζε αυτό που έχει εκεί που σου λέει "sharing link"

Reaction score
51
Εχουμε κανενα χρονοδιαγραμμα για το ποτε θα ειναι ετοιμη η 2η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ : Soundtracks Main Themes ???
Οταν μείνω κανένα Σαββατοκύριακο σπίτι μου!:mad_3:

Reaction score
51
Για κάποιο λόγο το mediafire διέγραψε τα μεγάλα αρχεία από τις 2 συλλογές!!!!:mad_3::mad_3::mad_3:

Καμμία ιδέα ή άλλη πρόταση για free-file-hosting???:pc:

Reaction score
173

Απο την προσωπικη μου συλλογη.
Και μιας και σε ενα μηνα εχουμε Χριστουγεννα να ενα δωρακι κι απο μενα για ολους τους φιλους του avsite!
Το upload εχει γινει απο μενα και τα αρχεια ειναι κλειδωμενα.
Για κωδικο βαλτε : [size=+2]vertigo[/size]

Attachments

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Aυτα ειναι τα ΑΠΑΝΤΑ βρε Φανη. Αλλα το rapid ειναι πολυ επιπονο στο κατεβασμα πολλων αλμπουμ (πρεπει να αποσυνδεεσαι-συνδεεσαι συνεχεια). Δεν υπαρχει κανενα αλλο site να ανεβαζουμε τα αρχεια μας; Το mediafire εχει προβλημα;

Reaction score
51

Απο την προσωπικη μου συλλογη.
Και μιας και σε ενα μηνα εχουμε Χριστουγεννα να ενα δωρακι κι απο μενα για ολους τους φιλους του avsite!
Το upload εχει γινει απο μενα και τα αρχεια ειναι κλειδωμενα.
Για κωδικο βαλτε : [SIZE=+2]vertigo[/SIZE]
Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!:bravo::bravo::bravo:

Aυτα ειναι τα ΑΠΑΝΤΑ βρε Φανη. Αλλα το rapid ειναι πολυ επιπονο στο κατεβασμα πολλων αλμπουμ (πρεπει να αποσυνδεεσαι-συνδεεσαι συνεχεια). Δεν υπαρχει κανενα αλλο site να ανεβαζουμε τα αρχεια μας; Το mediafire εχει προβλημα;
Φίλε lakis, στο mediafire τα δύο μεγάλα αρχεία των συλλογών που ανέβασα (δις), μου τα έσβησαν (μάλλον οι ίδιοι)!!!:mad_3:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Φανη δοκιμασε το "αυτο" (savefile) της Μαριας Π. και του Doc. Μολις το δοκιμασα εγω αλλα παιρνει μονο 60μβ ανα αρχειο

Reaction score
173

Φανη δοκιμασε το "αυτο" (savefile) της Μαριας Π. και του Doc. Μολις το δοκιμασα εγω αλλα παιρνει μονο 60μβ ανα αρχειο
Εχω λογαριασμο στο λαγο και δε μπορω να κανω αλλιως.
Αν κανεις ενα reset στο router σου θα εχεις νεα ip και συνεχιζεις με το επομενο αρχειο.

Reaction score
1.213

Γιατι δεν αγοραζεις ενα λογαριασμο στο rapidshare ? Απο περιεργεια ρωταω...για το θεμα της νομιμοτητας ?

Ανεβαστε τα τα αρχεια με ονομασιες που να μην παραπεμπουν σε υλικο που να απαιτει πνευματικα δικαιωματα...σβηνονται ετσι πιο δυσκολα..και παντα με κωδικο..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll