- Reaction score
- 1
Αλλά τι μπυρόνι εδώ πάνω!!!!Πάλι με το μπιρόνι εκεί πάνω; :happy_4:![]()

Αλλά τι μπυρόνι εδώ πάνω!!!!Πάλι με το μπιρόνι εκεί πάνω; :happy_4:![]()
Οχι με DAP γιατί κατεβάζεις την σελίδα του download link!Κατεβαζω με το DAP αλλα μονο 1ΚΒ απο το καθενα! Τι προβλημα υπαρχει;
Οταν μείνω κανένα Σαββατοκύριακο σπίτι μου!:mad_3:Εχουμε κανενα χρονοδιαγραμμα για το ποτε θα ειναι ετοιμη η 2η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ : Soundtracks Main Themes ???
Υπενθυμίζω ότι το πρώτο link δε δουλεύει!Συνεχίζουμε.....
AV SITE 70ies Rock Collection!!!
:cool_2:
:happy_2: :happy_2: :happy_2:
sorrywall_1Υπενθυμίζω ότι το πρώτο link δε δουλεύει!
Λίγο πιό πάνω.. χεχεsorrywall_1
αλλά πότε ξανααναφέρθηκε???rof:
Διορθώθηκε!Συνεχίζουμε.....
AV SITE 70ies Rock Collection!!!
:cool_2:
:happy_2: :happy_2: :happy_2:
Οχι!! και θα το δοκιμάσω το Σαββατοκύριακο!!Αυτό (savefile) το έχεις δοκιμάσει?
Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!:bravo::bravo::bravo:![]()
Απο την προσωπικη μου συλλογη.
Και μιας και σε ενα μηνα εχουμε Χριστουγεννα να ενα δωρακι κι απο μενα για ολους τους φιλους του avsite!
Το upload εχει γινει απο μενα και τα αρχεια ειναι κλειδωμενα.
Για κωδικο βαλτε : [SIZE=+2]vertigo[/SIZE]
Φίλε lakis, στο mediafire τα δύο μεγάλα αρχεία των συλλογών που ανέβασα (δις), μου τα έσβησαν (μάλλον οι ίδιοι)!!!:mad_3:Aυτα ειναι τα ΑΠΑΝΤΑ βρε Φανη. Αλλα το rapid ειναι πολυ επιπονο στο κατεβασμα πολλων αλμπουμ (πρεπει να αποσυνδεεσαι-συνδεεσαι συνεχεια). Δεν υπαρχει κανενα αλλο site να ανεβαζουμε τα αρχεια μας; Το mediafire εχει προβλημα;
Εχω λογαριασμο στο λαγο και δε μπορω να κανω αλλιως.Φανη δοκιμασε το "αυτο" (savefile) της Μαριας Π. και του Doc. Μολις το δοκιμασα εγω αλλα παιρνει μονο 60μβ ανα αρχειο
Aυτα ειναι τα ΑΠΑΝΤΑ βρε Φανη. Αλλα το rapid ειναι πολυ επιπονο στο κατεβασμα πολλων αλμπουμ (πρεπει να αποσυνδεεσαι-συνδεεσαι συνεχεια). Δεν υπαρχει κανενα αλλο site να ανεβαζουμε τα αρχεια μας; Το mediafire εχει προβλημα;