Πρόβλημα με την AMOI

Reaction score
1
Εδώ και κανένα μήνα, η AMOI μου έχει εμφανίσει κάτι σαν "λεκέ" στο κέντρο της οθόνης και ψηλά καθώς και σε άλλο σημείο κάτω κέντρο και δεξιά.

Μοιάζει σαν να είναι σκόνη, που έχει κάτσει πάνω στο Panel αλλά από μέσα γιατί όσο και να την καθαρίζω, δεν φεύγει. Μάλιστα μου φαίνεται ότι λεκές έγινε εντονώτερος όταν προσπάθησα να καθαρίσω την οθόνη.

Όπως είναι αντιληπτό, ο λεκές είναι πολύ ενοχλητικές σε μονόχρωμα φωτεινά πλάνα και δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου σε πολύχρωμα πλάνα ή σε μαύρα.

Επίσης, δεν είναι καμμένα pixels.

Τί είναι;

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας το κάνει, αν θα βοηθούσε θα ποστάρω και φωτογραφίες αργότερα.

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα με την AMOI

Λεγονται μουρα σποτ. (moyra spot )

Δεν φευγουν οτι και να κανεις και προκαλονται ή απο το ιδιο το πανελ ή απο χτυπηματα - δυνατα ακουμπηματα - δακτυλιες πανω στο ιδιο το πανελ. Το υγρο που βρισκετε κατω απο το πανελ εχει παθει κατι λογο των παραπανω και ετσι εχουμε αυτους τους λεκεδες

Reaction score
14
το ντέρμπυ το είδες εεεε??

Τώρα πέτα την...!!!

Σοβαρά τώρα πάρε αντιπροσωπεία και ρώτα... πάντως τα ΜΟΥΡΑ δεν τα είχα ξαναακούσει και λίγο googling που έκανα δεν εβγαλα τίποτε. Μήπως δεν το εκανες spell σωστά?

HV

Reaction score
0
Sthn 8ewria OLA ta proionta pou pouliountai entos ths EU exoun 2 eth eggyhsh. Merikes etaireies pane na to glytwsoun ayto alla an to pas estw apeilhtika dikastika kanoun pisw afou einai sigouro oti 8a xasoun bash Eyrwpaikhs entolhs pros ola ta krath. Akoma kai se emas yparxei aytos o nomos opote mhn anhsyxeis :)

Reaction score
0
και εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και αποκλειεται να ειναι απο δαχτυλιες καθως ειναι τοποθετημενη ψιλα σε μαγαζι

Reaction score
1
Επειδή ξέρω ότ η αντιπροσωπεία διαβάζει το avsite, ας μας ενημερώσουν τι να κάνουμε.

Reaction score
0
Εχω παρομοιο προβλημα με το Advent 37" μου! Στο κεντρο της οθονης εμφανιζεται σε φωτεινο φοντο λεκες - αλλα δεν νομιζο να ειναι mura (δεν εχει ομοιμορφο σχημα)

Ερωτηση: Την τηλεοραση την εχω αγορασει στην Γερμανία - καλυπτεται απο εγγυηση στην Ελλαδα; Αν ναι, που μπορω να απευθυνθώ;

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα με την AMOI

Και με τη δική μου tv υπάρχει πρόβλημα. Στο ένα άκρο, είναι σα να έχει πιάσει σκόνη, όπως το περιγράφει ο moonprince. H δική μου αγοράστηκε μετά το power buy (Αύγουστος 2006) από τον Ανδρέα.

Reaction score
14
Δημητρό... πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία ΤΩΡΑ... δείχνει απαισιο και σοβαρό να το αφήσεις έτσι.

Replace or repair δεν ξέρω αλλά θέλει φασαρία... 16 μηνών οθόνη????

Reaction score
1
Ελπίζω ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι έτσι.
Πήρα τηλ. την αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι αύριο θα έλθουν να την δουν και θα μου πουν.
Πολύ εξυπηρετικοί - ίδωμεν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef