Clive Barker's Jericho

HV

Reaction score
0
Kalo alla eftasa se mia pista pou pairneis thn kineza ninja kai prepei na polemiseis me kati nekrous polemistes me aspides ktl ktl....Mou espase ta neura kai etsi to parathsa gia to TIMESHIFT to opoio kai termatisa ex8es. Shmera arxizw to Call Of Duty 4 :)

Reaction score
5
9 ώρες και το παιχνίδι τέλος...

wtf;

αντε να το παίξουμε σε hard τώρα μήπως κάνουμε παραπάνω... είμαι τόσο καλός τελικά;;; χιχιχιχιχιχιχι

Για να τελειώνουμε, αγοράστε το αν σας αρέσουν τα fps ή τα horror σκηνικά γενικά. Αν είστε τύποι του εύκολου, πιθανότατα σε easy να σας ξενερώσει. σε Normal ήταν καλό. πέθανα συνολικά 4 φορές. Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω πως ψοφάει ο Firstborn στο τέλος αλλα νταξ... το κατάλαβα στο τέλος.

Γενική βαθμολογία (τώρα που είδα το παιχνίδι) του βάζω ένα 7,5/10. Θα του έβαζα παραπάνω αλλά με ξενέρωσε η μικρή διάρκεια. Είχε τόση δράση και τόσο τρόμο που ήθελα κι άλλο!

Reaction score
62
6 ώρες και το παιχνίδι τέλος...

wtf;

αντε να το παίξουμε σε hard τώρα μήπως κάνουμε παραπάνω... είμαι τόσο καλός τελικά;;; χιχιχιχιχιχιχι

Για να τελειώνουμε, αγοράστε το αν σας αρέσουν τα fps ή τα horror σκηνικά γενικά. Αν είστε τύποι του εύκολου, πιθανότατα σε easy να σας ξενερώσει. σε Normal ήταν καλό. πέθανα συνολικά 4 φορές. Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω πως ψοφάει ο Firstborn στο τέλος αλλα νταξ... το κατάλαβα στο τέλος.

Γενική βαθμολογία (τώρα που είδα το παιχνίδι) του βάζω ένα 7,5/10. Θα του έβαζα παραπάνω αλλά με ξενέρωσε η μικρή διάρκεια. Είχε τόση δράση και τόσο τρόμο που ήθελα κι άλλο!
Σ' αφήνει ξεκρέμαστο στο τέλος??

Reaction score
5
Σ' αφήνει ξεκρέμαστο στο τέλος??
όχι... βρεγμένο σε αφήνει :happy_9::happy_9::happy_9:

βασικα...

άστο. δεν λεω. παίξτε το παιχνίδι

(έτσι για να σας αφήσω εγώ ξεκρέμαστους :happy_6:)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.287
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale