Κάρτα ήχου;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
310
Εδώ και 4 χρόνια έχω μία Audigy 1 στο pc μου την οποία σκέφτομαι να αλλάξω. Δεν ψάχνω κάτι εξωτικό απλά μία καλή κάρτα ήχου που να συνεργάζεται με τα vista (γιατί η Creative ακόμη δεν έχει drivers της προκοπής για τα vista).

Για ρίξτε καμιά πρόταση...

Reaction score
2
Δεν κοιτας για καμια μεταχειρισμενη απλη x-fi, ή καμια Audigy 2ΖS/4? Ετσι οπως το βλεπω, μια χαρα θα σου κατσει...

Reaction score
5
Σπύρο, κοίτα καμια x-fi platinum. έχει κατιτίς παραπάνω από 100€ αλλά έχει αυτό το πανελάκι που σπέρνει!

Reaction score
2
Εσυ χαρηκες που σου κανει passthrough και με κλειστο pc. Overkill ρε συ για τις απαιτησεις του η platinum...

Reaction score
5
Αφού είναι χαιεντάς ο Μπλάτσιος ρε. Τι θα πάρει; καμια μικρή; Θα έχει και το πάνελ και ας μην το χρειαστεί ποτε :-D

Reaction score
2
Πολυ συμπαθητικη καρτουλα, την εχει ενας φιλος σε μικρο οικιακο studio για να γραφει μουσικη, με πολυ καλο αποτελεσμα. Δεν ξερω τι παιζει με drivers ομως...

Reaction score
1
Απάντηση: Κάρτα ήχου;

Εχω την εντύπωση πως η X-meridian είναι η χαρά του Hi-endα ... αλλά δύσκολα την βρίσκεις εντός συνόρων;

Reaction score
2
Γιατι ειναι η χαρα του hi-pcα, ή γιατι δεν την βρισκεις? Μαλλον το 2ο, ε? :mrgreen:

Reaction score
191
αν ειναι να δωσεις 90 για την m-audio που ειναι ξεπερασμενη ποια προτιμησε αυτην.

http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=10447

θες να ακους αναλογικα απο την καρτα?η την θες για home cinema?αν την θες για home cinema και να στελνεις ψηφιακα.τοτε κρατα την onboard.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729