Κάρτα ήχου;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
310
Εδώ και 4 χρόνια έχω μία Audigy 1 στο pc μου την οποία σκέφτομαι να αλλάξω. Δεν ψάχνω κάτι εξωτικό απλά μία καλή κάρτα ήχου που να συνεργάζεται με τα vista (γιατί η Creative ακόμη δεν έχει drivers της προκοπής για τα vista).

Για ρίξτε καμιά πρόταση...

Reaction score
2
Δεν κοιτας για καμια μεταχειρισμενη απλη x-fi, ή καμια Audigy 2ΖS/4? Ετσι οπως το βλεπω, μια χαρα θα σου κατσει...

Reaction score
5
Σπύρο, κοίτα καμια x-fi platinum. έχει κατιτίς παραπάνω από 100€ αλλά έχει αυτό το πανελάκι που σπέρνει!

Reaction score
2
Εσυ χαρηκες που σου κανει passthrough και με κλειστο pc. Overkill ρε συ για τις απαιτησεις του η platinum...

Reaction score
5
Αφού είναι χαιεντάς ο Μπλάτσιος ρε. Τι θα πάρει; καμια μικρή; Θα έχει και το πάνελ και ας μην το χρειαστεί ποτε :-D

Reaction score
2
Πολυ συμπαθητικη καρτουλα, την εχει ενας φιλος σε μικρο οικιακο studio για να γραφει μουσικη, με πολυ καλο αποτελεσμα. Δεν ξερω τι παιζει με drivers ομως...

Reaction score
1
Απάντηση: Κάρτα ήχου;

Εχω την εντύπωση πως η X-meridian είναι η χαρά του Hi-endα ... αλλά δύσκολα την βρίσκεις εντός συνόρων;

Reaction score
2
Γιατι ειναι η χαρα του hi-pcα, ή γιατι δεν την βρισκεις? Μαλλον το 2ο, ε? :mrgreen:

Reaction score
191
αν ειναι να δωσεις 90 για την m-audio που ειναι ξεπερασμενη ποια προτιμησε αυτην.

http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=10447

θες να ακους αναλογικα απο την καρτα?η την θες για home cinema?αν την θες για home cinema και να στελνεις ψηφιακα.τοτε κρατα την onboard.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.681
Members
38.730
Νεότερο μέλος
Tasos Tsekouras