Συμφωνω απολυτως. Αμα το υλικο ειναι SD, η plasma προφανως θα δειχνει καλυτερα λογω πολυ καλου contrast. Αλλα σε HD, και ειδικα 1080p, η πλασμα με αναλυση 854χ480 σου κοβει τα 3/4 της ποιοτητας του σηματος...ειναι δυνατον να δειχνει καλυτερα? ΕΙΝΑΙ, αμα βλεπεις απο αποσταση που δε μπορεις να δεις τη λεπτομερεια, και εισαι συνηθισμενος στο καλο contrast της plasma, εκει δεκτο το οτι δεν εντυπωσιασε το φιλο μας. Αλλα σε ιδανικες συνθηκες θα απολαυσεις τη λεπτομερεια στην Amoi...NLS said:η 42 έχει από τα καλύτερα τηλεοπτικά σε LCD που έχω δει
μου έκανε εντύπωση
δεν θα πω αν είναι το καλύτερο
επίσης ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ να είναι καλύτερο από μια καλή plasma, γιατί πολύ απλά τα "επιπλέον" της AMOI στο τηλεοπτικό δεν έχουν νόημα, οπότε τα καλά του plasmaτος (πως με βλέπεις; χεχε) μετράνε θετικά φυσικά
το θέμα ήταν άλλο... ότι θεωρώ σε σήμα 1920x1080, ΑΠΙΘΑΝΟ μια 1920x1080 με καλό panel LCD να είναι... χειρότερη από μια plasma με Χ ανάλυση (συνήθως δεν λένε καν πόσο είναι... πχ. 840x480 ή κάτι αστείες τετράγωνες αναλύσεις με μακρόστενα pixel πχ. 1024x1024)
αυτό ήταν το θέμα
Παντως σε οσες LCD-TV εχω δει η αποδοση στο τηλεοπτικο σημα ειναι πολυ χαλια, μονο σε κατι philips λογω pixelplus2 σωνεται η κατασταση. Εδω στις photo που βλεπω δεν παρατηρω πιξελιασμα και φαινονται αρκετα καλες, αλλα επειδη αμα δεν δεις και κινηση δε μπορεις να βγαλεις συμπερασμα, παρακαλω οσους ηταν στην παρουσιαση να γραψουν 2 λογια για το ποσο καλο ηταν....καλυτερο και απο τις ακριβες philips?