Pseiras καλώς ήρθες στην συντονιστική ομάδα!

Reaction score
4
Ε, μα να παιζεις το Cod με τα ηχεια της τηλεορασης, δεν εισαι gamer, gaymer εισαι :mrgreen:

Σιδεροκεφαλος!
Να μου βρεις αμεσως αυτο που σου ζητησα... :crazy_10:

Reaction score
3
Απάντηση: Pseiras καλώς ήρθες στην συντονιστική ομάδα!

Μπράβο…
Υπέροχο…
Φοβερό…
Σοφό…
Τέλειο…

Να ρίχνεις ντοματούλες σε συντονιστή:happy_9:
Pseiraκο πάρε μια για τη σάλτσα )(

Με το καλό, πραγματικά χάρηκα. :happy_4:

Reaction score
0
Δε θα παρασυρθώ από τα ζαρζαβατικά των προλαλησάντων. Γνώρισα τον Κώστα σχετικά πρόσφατα και από το λίγο που μιλήσαμε (ήταν πιασμένη η πλάτη του και δεν έβγαινε καλά η φωνή) κατάλαβα πως είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο.

Αυτό που κανείς δεν έλαβε υπόψη του και που κατά τη γνώμη μου ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στην κατηγορία, είναι ο διαταραγμένος ψυχικός κόσμος του Κώστα.

Ο Κώστας δυστυχώς κρατάει βαθιά μέσα του ένα βαρύ μυστικό. Ένα φορτίο που πιστεύω πως τον τραβάει πίσω και δεν τον αφήνει να ξεδιπλώσει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Κώστα σου εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο αυτό έργο που ανέλαβες και πάντως θα πρέπει από τη θέση εξουσίας που πλέον κατέχεις να ανοιχτείς στον κόσμο που σε στήριξε και σε ανέδειξε ως ηγέτη αυτής της κατηγορίας.

Σου εύχομαι να το βγάλεις κάποτε από μέσα σου και να το μοιραστείς με τους υπόλοιπους. Όσο για μένα, ξέρεις ότι το μυστικό σου θα μείνει καλά φυλαγμένο μέσα μου.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Πρώτη φορά μπαίνω στη συγκεκριμένη κατηγορία και αυτό μόνο για να ευχηθώ "καλή σταδιοδρομία" στον Κώστα (αντίθετα με ό,τι πιθανώς σου έταξαν, δεν πληρώνεσαι). "happy_1"

Γεια σας, πάω να πλυθώ με Betadine.

Reaction score
4
θα τον καρφώσω εγώ...

O PSEIRAS ΕΧΕΙ PLAYSTATION 3!!!
Δηλωνω ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ :cool_11:
Σας το εχω πει χιλιες φορες οτι ΔΕΝ εχω ps3.
Eχω ενα που μοιαζει παρα πολυ αλλα δεν ειναι playstation.:happy_8:
Αντε....:mad_2:

Reaction score
0
Χμμμμμμ....μήπως να τον ορίσω κι εγώ συντονιστή στο σπίτι....για να κάνει περισσότερες δουλειές??????:happy_8: :happy_8: :happy_8:

GOOD LUCK pseirako μου στα νέα σου καθηκοντα...:cool_4:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Χμμμμμμ....μήπως να τον ορίσω κι εγώ συντονιστή στο σπίτι....για να κάνει περισσότερες δουλειές??????:happy_8: :happy_8: :happy_8:
Το σκέφτηκες καλά?:rolleyes:

Θέλεις να αναλάβει την κατηγορία Games και να σου αφήσει όλες τις υπόλοιπες?

Reaction score
0
Το σκέφτηκες καλά?:rolleyes:

Θέλεις να αναλάβει την κατηγορία Games και να σου αφήσει όλες τις υπόλοιπες?
ναι δίκιο έχεις ...πρέπει να σκεφτω κόλπο......να δίνω μπόνους.....ανα φασίνα....ενα ασύρματο χειριστήριο PS3 (ουπσ....μου ξέφυγε.....έχουμε ή δεν έχουμε PS3???...έχω μπερδευτει)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
ναι δίκιο έχεις ...πρέπει να σκεφτω κόλπο......να δίνω μπόνους.....ανα φασίνα....ενα ασύρματο χειριστήριο PS3 (ουπσ....μου ξέφυγε.....έχουμε ή δεν έχουμε PS3???...έχω μπερδευτει)
Δεν τα αφηνεις αυτα ρε Θανη και να παμε στο ψητο?
Ο αντρας σου ξερεις τι μου εταξε για να γινει συντονιστης?:cool_11:

Reaction score
0
Ωπ, τώρα θα βγουν όλα στη φόρα...

Έχεις δει κάτι τέτοιο στο σπίτι; :cool_11:

Reaction score
0
Δεν τα αφηνεις αυτα ρε Θανη και να παμε στο ψητο?
Ο αντρας σου ξερεις τι μου εταξε για να γινει συντονιστης?:cool_11:

Για λέγε γιά λέγε...!!!!!!...(αν σου έταξε wii μην τον πιστεύεις......αυτό στην αγγελία είναι για τον ανηψιό του......:cool_11: )

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.296
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale