- Reaction score
- 14
Άντε βρε..επειδή είμαι μεγαλόψυχος...
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!!!!!!!!!!!!!!
)( )( )(
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!!!!!!!!!!!!!!
)( )( )(
Να μου βρεις αμεσως αυτο που σου ζητησα... :crazy_10:Ε, μα να παιζεις το Cod με τα ηχεια της τηλεορασης, δεν εισαι gamer, gaymer εισαι :mrgreen:
Σιδεροκεφαλος!
θα τον καρφώσω εγώ...
O PSEIRAS ΕΧΕΙ PLAYSTATION 3!!!
Δηλωνω ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ :cool_11:θα τον καρφώσω εγώ...
O PSEIRAS ΕΧΕΙ PLAYSTATION 3!!!
Με μπόλικηΧμμμμμμ....μήπως να τον ορίσω κι εγώ συντονιστή στο σπίτι....για να κάνει περισσότερες δουλειές??????:happy_8: :happy_8: :happy_8:
Το σκέφτηκες καλά?Χμμμμμμ....μήπως να τον ορίσω κι εγώ συντονιστή στο σπίτι....για να κάνει περισσότερες δουλειές??????:happy_8: :happy_8: :happy_8:
Το σκέφτηκες καλά?
Θέλεις να αναλάβει την κατηγορία Games και να σου αφήσει όλες τις υπόλοιπες?
:cool_11:Το σκέφτηκες καλά?
ναι δίκιο έχεις ...πρέπει να σκεφτω κόλπο......να δίνω μπόνους.....ανα φασίνα....ενα ασύρματο χειριστήριο PS3 (ουπσ....μου ξέφυγε.....έχουμε ή δεν έχουμε PS3???...έχω μπερδευτει)Το σκέφτηκες καλά?
Δεν τα αφηνεις αυτα ρε Θανη και να παμε στο ψητο?ναι δίκιο έχεις ...πρέπει να σκεφτω κόλπο......να δίνω μπόνους.....ανα φασίνα....ενα ασύρματο χειριστήριο PS3 (ουπσ....μου ξέφυγε.....έχουμε ή δεν έχουμε PS3???...έχω μπερδευτει)
Ωπ, τώρα θα βγουν όλα στη φόρα...ναι δίκιο έχεις ...πρέπει να σκεφτω κόλπο......να δίνω μπόνους.....ανα φασίνα....ενα ασύρματο χειριστήριο PS3 (ουπσ....μου ξέφυγε.....έχουμε ή δεν έχουμε PS3???...έχω μπερδευτει)
Δεν τα αφηνεις αυτα ρε Θανη και να παμε στο ψητο?
Ο αντρας σου ξερεις τι μου εταξε για να γινει συντονιστης?:cool_11: