Heavenly sword(PS3)

Reaction score
0
To εχει παιξει κανεις;;;Του αρεσε;;;Εμενα το demo παντως μου αρεσε πολυ.

Reaction score
4
To εχει παιξει κανεις;;;Του αρεσε;;;Εμενα το demo παντως μου αρεσε πολυ.
Πιστευω για το κοινο που απευθυνεται οτι ειναι απο τους γερους τιτλους.
Ειναι ο κλασσικος τιτλος που πατας combos μεχρι να το σπασεις το χειριστηριο. :happy_8:
Εχει δεκαδες εχθρους ταυτοχρονα στην πιστα και απο γραφικα/μουσικη/ατμοσφαιρα σκιζει.
Απο εκει και περα, ολα θεμα γουστου...

Reaction score
62
Εμένα μ' άρεσε πάντως. Έχει φανταστικά γραφικά, μουσική και απίστευτα combos που μερικά είναι και δύσκολο να τα πετύχεις!!! Μου θύμισε εποχές Street fighter και Mortal Combat, που πετύχαινες ένα δύσκολο combo για ειδική κίνηση και έπαιζες ξανά και ξανα για να το ξανακάνεις!!! Το μόνο αρνητικό είναι ότι πονάει το χέρι σου!!!! Απο τα παιχνίδια που βγάζεις το άχτι σου!!!Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Heavenly sword(PS3)

Εμένα μ' άρεσε πάντως. Έχει φανταστικά γραφικά, μουσική και απίστευτα combos που μερικά είναι και δύσκολο να τα πετύχεις!!! Μου θύμισε εποχές Street fighter και Mortal Combat, που πετύχαινες ένα δύσκολο combo για ειδική κίνηση και έπαιζες ξανά και ξανα για να το ξανακάνεις!!! Το μόνο αρνητικό είναι ότι πονάει το χέρι σου!!!! Απο τα παιχνίδια που βγάζεις το άχτι σου!!!Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
Kαι εγω επαθα πλακα με τα γραφικα και την φωνη της μαχητριας nariko.εχει βγει ολλοκληρο;;;Ξερεται η θα μεινουμε κλασικα με το demo;;;"happy_1"
Ακουσα οτι εχει και την φωνη του goloum απο τον αρχοντα:happy_9:
Αυτα που δειχνει σε slow motion ειναι ολα τα λεφτα:respect:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: Heavenly sword(PS3)

Kαι εγω επαθα πλακα με τα γραφικα και την φωνη της μαχητριας nariko.εχει βγει ολλοκληρο;;;Ξερεται η θα μεινουμε κλασικα με το demo;;;"happy_1"
Ακουσα οτι εχει και την φωνη του goloum απο τον αρχοντα:happy_9:
Αυτα που δειχνει σε slow motion ειναι ολα τα λεφτα:respect:
Έχει βγεί εδώ και κανα μήνα!

Reaction score
0
Δε σας κούρασαν λίγο τα cutscenes?
Εγώ βαρέθηκα αυτή τη συνεχή εναλλαγή gameplay/scene, είπαμε ρε φίλε να παίξουμε όχι να δούμε ταινία...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale