Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Δεν εχεις αδικο.Μπορεί να πληρώνεις, αλλά δεν παύεις να παραβιάσεις τη σύμβαση που αποδέχεσαι όταν πληρώνεις για το Live...οπότε νομικά έχει απόλυτο δίκιο η μικρομαλακή..την κλέβεις με αυτό τον τρόπο...
Από την άλλη βέβαια, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι και τις δύο φορές τα ban έχουν σημειωθεί πριν από συγκεκριμένες περιόδους (πριν το καλοκαίρι και πριν τα χριστούγεννα)....Πάλι θα βγει πρώτη στις πωλήσεις αυτές τις γιορτές:crazy_1:
Με το αποδεδειγμενο προβλημα(ring of death) των 360 που χαραζει τα δισκακια και τα βγαζει αχρηστα τι γινεται?ουσιαστικά και τους δύο, γιατί τα licences για τα παιχνίδια τα πουλάει η μικρομαλακή στους developers και γιατί έχεις τσιπάρει την κονσόλα της με όλα τα επακόλουθα...
ουσιαστικά η μικρομαλακή αν και χάνει κάποιες συνδρομές δυσαρεστημένων χρηστών (οι οποίοι όμως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα καθώς έχουν τσιπάρει την κονσόλα) από το live, κερδίζει νέες πωλήσεις σε κονσόλες καθώς υπάρχουν άπειροι πορωμένοι που είναι διατεθειμένοι να πάρουν μια δεύτερη κονσόλα μόνο και μόνο για να "πίνουν μπάφους παίζοντας Pro" όπως λέει και το άσμα ...
Αυτο δεν το ηξερα :cool_4:Αυτό είναι γενικά ανάλογα με τη χώρα..
Σε χώρες όπως η Αυστραλία δεν είναι παράνομη η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ούτε είναι παράνομη η πώληση τσιπ για κονσόλες.
Ακριβως ετσι ειναι φιλε μου.Δεν θα διαφωνήσω καθόλου, μου έκανε μεγάλη εντύπωση και εμένα όταν άκουσα για το stealth fw και για το κατα πόσο λειτουργούσε σωστά.
Κάπου είχα διαβάσει μια ανάλυση για το πως λειτουργούσε το σύστημα (αν βρω το λινκ θα το ποστάρω)..
Πάντως ακούγεται έντονα για το iso, μιας και απ' όσα διαβάζω σε ξένα εξειδικευμένα φόρα οι περισσότεροι που μπαναρίστηκαν είχαν τρέξει μια leaked έκδοση του halo ή κάτι τέτοιο..
Πάντως προσωπικά, ότι και αν μου έλεγαν για stealth και τέτοιες ιστορίες δεν θα δοκίμαζα να παίξω ονλινε με πειραγμένη κονσόλα...παίζεις με την τύχη σου έτσι...
αν θέλεις να πειράξεις ένα μηχάνημα κάντο αλλά μην περιμένεις έξτρα υπηρεσίες από τον κατασκευαστή...
Ακριβως :respect: :respect: :respect:νομίζω αναφέρεσαι στα Xlink Kai και XBConnect