βοηθεια σε συνδεσμολογια xbox sthn TV

Reaction score
0
καλημερα, εχω το xbox360 και συνδεω τα τρια καλωδια YpBpR στην lcd TV. μου φερνει εικονα 1080ρ που θελω αλλα οχι ηχο. Το χbox δεν παρεχει αλλο βυσμα για να το τοποθετησω στην Αudio l/r που μου δινει η τηλεοραση. τι να κανω? Τα scart ειναι ολα πιασμενα και to xbox δεν εχει hdmi.

Reaction score
0
καλημερα, εχω το xbox360 και συνδεω τα τρια καλωδια YpBpR στην lcd TV. μου φερνει εικονα 1080ρ που θελω αλλα οχι ηχο. Το χbox δεν παρεχει αλλο βυσμα για να το τοποθετησω στην Αudio l/r που μου δινει η τηλεοραση. τι να κανω? Τα scart ειναι ολα πιασμενα και to xbox δεν εχει hdmi.
Τί χρώματα έχουν τα τρία βύσματα που συνδέεις;
Για να είναι component από κονσόλα πρέπει να έχεις πέντε βύσματα, τρία για την εικόνα (πράσινο, κόκκινο, μπλε) και άλλα δύο για τον ήχο (άσπρο, κόκκινο).
Αν έχεις μόνο τρία (κίτρινο, άσπρο, κόκκινο) μιλάμε για καλώδιο composite όπου το κίτρινο μεταφέρει την εικόνα (480p) και τα άσπρο και κόκκινο τoν ήχο.

Reaction score
0
αν ήταν composite δε θα του έδινε 1080p.

το component καλώδιο του 360 πάντως έχει πάνω του εκτός τα τρία και ακόμη δυο για το ήχο. συνολικά δηλαδή τερματίζει σε πέντε rca.

Reaction score
0
αν ήταν composite δε θα του έδινε 1080p.
Χαίρω πολύ....
Δε νομίζω ότι του δίνει 1080p.
Άσε που δεν είναι και πολλές οι τηλεοράσεις που να δέχονται 1080p από component.

Reaction score
0
Χαίρω πολύ....
Δε νομίζω ότι του δίνει 1080p.
Άσε που δεν είναι και πολλές οι τηλεοράσεις που να δέχονται 1080p από component.

βρε κι εγω μια χαρά θα την πάρω, αλλά ο χριστιανός λέει ότι παίρνει 1080.. τώρα p είναι i είναι ??????????

τέλος πάντων.

Συμφωνούμε ως προς τη σύνδεση πάντως! :crazy_3:

Reaction score
0
βρε κι εγω μια χαρά θα την πάρω, αλλά ο χριστιανός λέει ότι παίρνει 1080.. τώρα p είναι i είναι ??????????

τέλος πάντων.

Συμφωνούμε ως προς τη σύνδεση πάντως! :crazy_3:
:cool_11:

Δεν πρέπει να υπάρχει καλώδιο component για κονσόλα που να μην έχει μαζί και τα βύσματα του ήχου, ακριβώς επειδή μετά υπάρχει πρόβλημα λόγω της μοναδικής εξόδου multi-AV. Τουλάχιστον από αυτά που κυκλοφορούν ευρέως. 'Ετσι φθάνω στο συμπέρασμα ότι μάλλον μιλάμε για composite, άρα ούτε i ούτε p.

Reaction score
0
το καλωδιο που εχει το xbox εχει 6 rca. τα 3 ειναι τα γνωστα κιτρινο , ασπρο και κοκκινο αν θυμαμαι καλα, και τα αλλα τρια ειναι το πρασινο κοκκινο και ενα αλλο χρωμα που δεν θυμαμαι. εγω χρησιμοποιω την δευτερη τριαδα και μου δινει 1080ρ οπως λεει η τηλεοραση (philips -, η συνδεση γινεται στο πισω μερος της τηλεορασης).
Aν βαλω την πρωτη τριαδα καλωδιων εχω πολυ χειροτερη εικονα αλλα εχω ηχο (η συνδεση τους γινεται στο πλαινο της τηλεορασης).

Reaction score
62
Σύνδεσε το πράσινο-κόκκινο-μπλέ (συνιστωσών δηλ) στις ανίστοιχες υποδοχές component, όπως στη συνδεσμολογία που δεν έχεις ήχο. Μετά πάρε τα κόκκινο και άσπρο τουυ ήχου δηλαδή, και με την βοήθεια τοων οδηγειών τηε τηλεόρασής σου, βρές τα audio out της component (συνιστωσών) σύνδεσης που έκανες πρίν και βάλτα εκεί. Συνήθως τα audio out της component έιναι δίπλα ή κάτω από τα τρία προαναφερόμενα βύσματα. Το περισσευούμενο κίτρινο (composite) το αφήνεις να κρέμεται!! Μόλις κάνεις αυτή τη σύνδεση σωστά, σίγουρα θα πάρεις ήχο!!

Reaction score
0
Απάντηση: βοηθεια σε συνδεσμολογια xbox sthn TV

Εγω εχω κ τα τρια βαλμενα composite κ την οπτικη ινα στον ενισχυτη κ ολα ειναι 5.1. Οσο για την εικονα - ηχο πρεπει να την αλλαξεις μεσα απο την κονσολα στο μενυ εικονα - ηχος! Μ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas