Μου το τράκαραν !!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Σήμερα το πρωί μου τράκαραν το Mondeo MKIII. Ενώ έστριβα αριστερά σε μία διασταύρωση, ο τύπος που με ακολουθούσε από πίσω προσπάθησε να με προσπεράσει. Αποτέλεσμα:

α) Σίγουρα αλλαγή πόρτας οδηγού,
β) πιθανή αλλαγή φτερού αλλιώς θέλει λαμαρινοδουλειά,
γ) βάψιμο πίσω αριστερής πόρτας.

Να εμπιστευθώ την αντιπροσωπεία ή να πάω σε εξωτερικό συνεργείο;
Πόσο περίπου θα κοστίσει;

Επίσης πως θα αποδείξω ότι είχα βγάλει φλας;
Η τροχαία που ήρθε το μόνο που έγραψε στην αναφορά είναι ότι εγώ προπορευόμουν. Είπε ότι για το φλας θα τα βρουν οι ασφαλιστικές...

Reaction score
0
επιτρέπεται προσπέραση σε διασταύρωση??????????

περαστικά σου ρε Σπύρο. Να υποθέσω ότι δεν έπαθες τίποτε, σωστά?

Reaction score
14
Απάντηση: Μου το τράκαραν !!!

Σπύρο Νομική Προστασία έχεις;

Επιτρεπόταν η προσπέραση σε εκείνο το σημείο;

Ο άλλος παραδέχτηκε ότι έφταιγε;

Reaction score
4
Πως σε προσπερασε ??? Πατησε διπλη διαχωριστικη γραμμη? Η ηταν δρομος μονης κατευθυνσεως? Εσυ κανονικα απο την αριστερη μερια του δρομου δεν ησουν η, την εκανες απο τα δεξια αποτομα προς τα αριστερα για να στριψεις?

Reaction score
1

Δεν χρειάζεται να αποδείξεις για flash ... είσαι σε διασταύρωση , απαγορεύεται έτσι και αλλιώς η προσπέραση ...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Re: Μου το τράκαραν !!!

επιτρέπεται προσπέραση σε διασταύρωση??????????

περαστικά σου ρε Σπύρο. Να υποθέσω ότι δεν έπαθες τίποτε, σωστά?
Ούτε εγώ έπαθα τίποτε ούτε ο μικρός που τον είχα βγάλει βόλτα με το αυτοκίνητο...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Σπύρο Νομική Προστασία έχεις;

Επιτρεπόταν η προσπέραση σε εκείνο το σημείο;

Ο άλλος παραδέχτηκε ότι έφταιγε;
Πως σε προσπερασε ??? Πατησε διπλη διαχωριστικη γραμμη? Η ηταν δρομος μονης κατευθυνσεως? Εσυ κανονικα απο την αριστερη μερια του δρομου δεν ησουν η, την εκανες απο τα δεξια αποτομα προς τα αριστερα για να στριψεις?

Νομική προστασία μου παρέχει η ασφαλιστική. Αύριο θα πάω για δήλωση ατυχήματος. Το κακό είναι ότι ο άλλος δεν παραδέχεται ότι έφταιγε.

Ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης αλλά με διακεκομμένη λωρίδα. Εγώ είχα πάρει θέση να στρίψω προς τα αριστερά, και μόλις άρχισα να κινούμαι τον είδα από τον καθρέφτη να έρχεται από πίσω να με προσπεράσει(!!!) και φυσικά κατευθυνόταν κατά πάνω μου. Δεν προλάβαινα να κάνω τίποτε δυστυχώς...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Κατ' αρχήν εύχομαι να είσαι καλά, και να ξεμπλέξεις γρήγορα.

Αν έχεις εξωτερικό φανοποιό που τον εμπιστεύεσαι και ξέρεις τη δουλειά του, η γνώμη μου είναι να τον προτιμήσεις, ανεξάρτητα από την τιμή.

Εφόσον πρέπει να πληρωθείς από την εταιρεία του άλλου, καλό θα ήταν να διευκρινίσεις πρώτα αν ο φανοποιός δέχεται να κάνει την είσπραξη με εξουσιοδότησή σου από την ασφαλιστική του ευθυνόμενου, γιατί πολλοί φανοποιοί αρνούνται (και δικαιολογημένα) να μπουν σε αυτήν τη διαδικασία με ορισμένες φτηνές ασφαλιστικές του κwλου που φέρνουν κάθε είδους προσκόμματα στις πληρωμές, οπότε θα πρέπει να τον εξοφλήσεις ο ίδιος και να κυνηγάς μετά την εταιρεία στα δικαστήρια.

Και κάτι ακόμα: αν δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο στην οικογένεια, ή και αν υπάρχει αλλά π.χ. η γυναικα σου το χρειάζεται και εσένα η διαδρομή σου κατοικία-εργασία δεν εξυπηρετείται καλά με αστική συγκοινωνία, μπορείς να δικαιολογήσεις και να αποζημιωθείς για ενοικίαση αυτοκινήτου για το διάστημα που θα στερηθείς το δικό σου για επισκευή. Αυτό πρέπει να το συζητήσεις με τον ασφαλιστή σου.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Re: Μου το τράκαραν !!!

Και κάτι ακόμα: αν δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο στην οικογένεια, ή και αν υπάρχει αλλά π.χ. η γυναικα σου το χρειάζεται και εσένα η διαδρομή σου κατοικία-εργασία δεν εξυπηρετείται καλά με αστική συγκοινωνία, μπορείς να δικαιολογήσεις και να αποζημιωθείς για ενοικίαση αυτοκινήτου για το διάστημα που θα στερηθείς το δικό σου για επισκευή. Αυτό πρέπει να το συζητήσεις με τον ασφαλιστή σου.
Αυτό το έχω υπόψιν μου. Την είχα πατήσει πριν 4½ χρόνια όταν με είχαν ξανατρακάρει...

Reaction score
14

Η νομική προστασία θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.

Reaction score
1

Απορία , πως γίνεται να είναι διακεκομμένη γραμμή και διασταύρωση; ή λάθος διαγράμμιση είναι , ή δεν επιτρέπεται η στροφή ... Πες μας τι από τα 2 ισχύει ...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Απορία , πως γίνεται να είναι διακεκομμένη γραμμή και διασταύρωση; ή λάθος διαγράμμιση είναι , ή δεν επιτρέπεται η στροφή ... Πες μας τι από τα 2 ισχύει ...
Προφανώς είναι λάθος διαγράμμιση. Η στροφή προς τα αριστερά επιτρέπεται ενώ προς τα δεξιά απαγορεύεται...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Τελικά μετά από απειλές για αγωγές κλπ και με την παρότρυνση του ασφαλιστή του, ο τύπος υπέγραψε δήλωση ότι έχει την ευθύνη για το ατύχημα 3 μέρες μετά. Η ασφαλιστική του δεν είναι στον φιλικό διακανονισμό, οπότε θα πληρώσω τις ζημιές θα τους προσκομίσω τα τιμολόγια και θα περιμένω την επιταγή τους. Το αμάξι από την προηγούμενη Πέμπτη είναι στην αντιπροσωπεία και είτε Πέμπτη μεσημέρι είτε Παρασκευή πρωί θα το παραλάβω.

Ελπίζω να ξεμπερδέψω γρήγορα...

Reaction score
62
Κατάλαβα. Ο άλλος το έχει σε καμιά ασφαλιστική του κ@λου των 50€ το 6μηνο..... :mad_3: :mad_3:

Υπομονή και καλά ξεμπερδέματα..

Reaction score
0
Και η επιταγή του κ@λου θα είναι. Καλή τύχη...

Σε ποιο δρόμο ήταν; Οι δρόμοι της Κατερίνης είναι μαύρο χάλι ούτως ή άλλως, αλλά και διακεκομένη γραμμή σε διασταύρωση;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.875
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain