SONY 40X2000 CLOUDY PROBLEM

Reaction score
0
ΕΒΓΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥ.ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ CLOUDY ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΩΝΙΑ.ΕΚΑΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ LCD.ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ 46Χ3500.ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΣΕ ΣΚΟΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΠΡΙΛΕΣ ΠΑΛΙ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY.ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 3000€ LCD ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ.

Attachments

Reaction score
0
Απίστευτα Πράγματα συμβαίνουνε....

H photo είναι από την παλιά ή την "καινούρια"?
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ DVD ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ!!!
Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΝΤΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ???

Reaction score
0
Δηλαδή να μην αγοράσουμε SONY ?
Πάνε και αυτά τα Χριστούγεννα που λέγαμε κάτι να πάρουμε.
Κρίμα και το μπουρ - μπουρ μέχρι να καταφέρουμε την ΓΥΝΑΙΚΑ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ?

Reaction score
0
Δοκίμασε να χαμηλώσει το backlight?άλλαξε 2-3 ρυθμίσεις που βελτιώνουν λίγο την κατάσταση?Το clouding δεν χειροτερεύει με τον καιρό το αντίθετο έχουν αναφερθεί περιπτώσεις σημαντικής ή και εντελώς εξαφάνισης του προβλήματος

Reaction score
0
Δοκίμασες μήπως με κάποια ρύθμιση ελλατωθεί το φαινόμενο;
Backlight; Φωτεινότητα;
"Ξάπλωμα" της τηλεόρασης;

Reaction score
0
Δοκίμασες να την φέρεις κολάρο στην $ony ?
Σοβαρά τώρα, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τηλεοράσεις αυτής της κατηγορίας τιμής να έχουν τέτοιο πρόβλημα. Το Clouding.like.no.other ζει και βασιλευει τελικά. Αν και άποψη μου (προσωπική, δεν χρειάζεται να συμφωνήσουν όλοι) είναι ότι τα panel S-PVA αν και έχουν καλύτερο μαυρο και γωνίες θέασεις απο τις IPS (LG-Philips-Toshiba-Panasonic) έχουν το κατα τα φαινόμενα ανυπερβλητο πρόβλημα του clouding. Ίσως και είναι βέβαια θέμα τύχης αλλά η $ony το έχει παρακάνει.
Που είναι το quality control ??? Οι κύριοι που δινουν το ΟΚ για να κυκλοφορήση η TV θα την παίρναν στο σπίτι τους ? μάλλον οχι.
Φίλε boudas, εγω θα πρότεινα κάτι άλλο για το φιλο σου, μία plasma ννν

Reaction score
0
Δοκίμασες να την φέρεις κολάρο στην $ony ?
Σοβαρά τώρα, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τηλεοράσεις αυτής της κατηγορίας τιμής να έχουν τέτοιο πρόβλημα. Το Clouding.like.no.other ζει και βασιλευει τελικά. Αν και άποψη μου (προσωπική, δεν χρειάζεται να συμφωνήσουν όλοι) είναι ότι τα panel S-PVA αν και έχουν καλύτερο μαυρο και γωνίες θέασεις απο τις IPS (LG-Philips-Toshiba-Panasonic) έχουν το κατα τα φαινόμενα ανυπερβλητο πρόβλημα του clouding. Ίσως και είναι βέβαια θέμα τύχης αλλά η $ony το έχει παρακάνει.
Που είναι το quality control ??? Οι κύριοι που δινουν το ΟΚ για να κυκλοφορήση η TV θα την παίρναν στο σπίτι τους ? μάλλον οχι.
Φίλε boudas, εγω θα πρότεινα κάτι άλλο για το φιλο σου, μία plasma ννν
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΠΑΛΙ
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΑΝ ΔΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ KURO.ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ PLASMA.

Reaction score
7
Δοκίμασε να χαμηλώσει το backlight?άλλαξε 2-3 ρυθμίσεις που βελτιώνουν λίγο την κατάσταση?Το clouding δεν χειροτερεύει με τον καιρό το αντίθετο έχουν αναφερθεί περιπτώσεις σημαντικής ή και εντελώς εξαφάνισης του προβλήματος
Το θέμα δεν είναι να προσπαθήσει να καλύψει ένα πρόβλημα αλλά να του κάνουν αντικατάσταση με μια άλλη τηλεόραση. Επίσης πολλές φορές χειροτερεύει το πρόβλημα και με ένα κεράκι στην εκκλησία της γειτονιάς άντε και σε δύσκολες περιπτώσεις κανένα ευχέλαιο στο χώρο που βρίσκεται η TV, ίσως εξαφανιστεί εντελώς το πρόβλημα. Εγώ προσωπικά δεν θα συμβιβαζόμουν με κάτι τέτοιο ούτε θα άλλαζα φωτεινότητες κ.τ.λ. θα τους την έφερνα καπέλο και θα απαιτούσα άλλη.

Reaction score
0
ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ PHOTO ME ΕΙΚΟΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ “THE OTHERS” . KOITA ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΩΣ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η SONY

Attachments

Reaction score
7
ΤΗΝ ΠΟΥΛΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ KURO.ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ PLASMA.
Με την KURO δεν θα δείς απλά πως είναι οι PLASMA, θα δείς πώς πρέπει να είναι η ιδανική τηλεόραση που δεν κάνει διακρίσεις σε SD ή HD, που δεν αλοιώνεται το χρώμα της ανάλογα από ποια γωνία την κοιτάς και που θα σε προκαλέι να τη βλέπεις τα βράδια αφού δεν μπάζει φώς από πουθενά και έχει κορυφαία μαύρα. Βέβαια με αυτήν την TV θα ανακαλύψεις και πώς σου φεύγει μια μικρή περιουσία...αλλά τουλάχιστον δουλεύει σωστά. Πάντως δες και τις Panasonic που έχουν απίστευτο Value For Money και εικόνα λίγο κατώτερη από KURO. Πάντως και οι 2 είναι κορυφαίες και κερνάνε τσάι οποιαδήποτε LCD αλλά και τον "βασιλιά" των LCD, την προβληματική συννεφιασμένη σειρά της Sony.

Reaction score
0
ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ PHOTO ME ΕΙΚΟΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ “THE OTHERS” . KOITA ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΩΣ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η SONY

Φίλε boudas έχεις όντως σοβαρό πρόβλημα, καθώς διακρίνω "συννεφιάσματα" στο μεγαλύτερο αριστερό μέρος του πάνελ. Εγώ στη θέση σου θα φώναζα τεχνικό της Sony σπίτι μου (αφού πρώτα εξηγήσω στο τηλέφωνο τι τον θέλω - μη σε χρεώσουν και επίσκεψη από πάνω) και θα ζήταγα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και τίποτα λιγότερο!!

Τα € 2.500 - € 3.000 ξέρουν να τα παίρνουν....ας μάθουν και πως είναι το σωστό after sale service!!!

By the way, δες μια σκοτεινή εικόνα από τη δικιά μου w3000 - τελικά μάλλον είναι να μη σου κληρώσει το λαχείο....:pc:

Reaction score
0
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΦΙΛΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ 46Χ3500. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΝΑΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.630
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7