- Reaction score
- 88
AN ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕPSON ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Κανόνες Λειτουργίας.
Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο forum του www.avsite.gr. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο forum του www.avsite.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του forum για την τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Κανόνες λειτουργίας.
Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:
* Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
Δε νομίζω ότι πρέπει να σε παρακαλέσει κάποιος, για να σεβαστείς τους κανόνες λειτουργίας. Είναι αυτονόητο ότι από τη στιγμή που συμμετέχεις, τους δέχεσαι. Έχεις αντίρρηση σ' αυτό;Ρε φιλε δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις και ψαχνεις αν γραφουμε με κεφαλαια ?.Και εμενα δεν μου αρεσει ο τροπος που γραφεις,αλλη φορα οταν θελεις κατι να λες και την λεξουλα "ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ".
:cool_11:Α εσυ εισουν ?.Μου την φυλαγες ετσι ?.Οκ τοτε σε δικαιολογω.Περασμενα ξεχασμενα !!!.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=39352&highlight=topazΣτην τελικη , και χαριτολογώντας θα παρομοίαζα τον Epson ως την καλή νοικοκυρά.
Της πιστης και καλοκάγαθης γυναίκας που παντα θα σε περιμένει με την γεμάτη της ανάλυση και την πυκνή υφή στην εικονα.
Ο τοπαζ όμως ηταν η ερωμένη.
Το ξανθο πιπινάκι με τα έξαλλα εσώρουχα που σε περιμένει να το σκάσεις απο την νοικοκυρά για να σου δωσει όλα αυτα που εσυ δεν φαντάζεσαι.
Να σε μεθύσει με τα χρώματα του, να σου ανάψει τα λαμπάκια με την φωτεινότητα και να σου πετάξει τα γυαλάκια με τον ξεκάθαρο φακο του.
Το οξύμωρο είναι πως αυτή η γκομενα δεν ζητάει πολλά λεφτα.
Και ερωμένη και οικονομική;
Μιλάμε για σπάνιες καταστάσεις.<o></o
>
hiendakia πανω που τα βρηκαμε σε βρισκω παλι να πεφτεις σε ατοπημα.Δεν μας χεζ..ς ρε ανδρεα ?.Ακομα δεν τον πηρα θα τον δωσω ?.
Πετα εσυ την "πατατα σου" !!!.