Ρυθμίσεις για Epson TW1000 ?

Reaction score
88
AN ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕPSON ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Reaction score
5
Re: ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ EPSON TW1000 ?

η μέγιστη εικόνα εξαρτάται από πολλά. από τον χώρο που ειναι ο προβολέας, από το πανί...

Reaction score
88

ΤΟ ΞΕΡΩ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EPSON ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ EPSON TW1000 ?

Το εχουμε γραψει και τονισει επανειλημμένως.
Μην γραφετε με κεφαλαια.

Κανόνες Λειτουργίας.

Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο forum του www.avsite.gr. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο forum του www.avsite.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του forum για την τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Κανόνες λειτουργίας.

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:

* Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Reaction score
88

Ρε φιλε δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις και ψαχνεις αν γραφουμε με κεφαλαια ?.Και εμενα δεν μου αρεσει ο τροπος που γραφεις,αλλη φορα οταν θελεις κατι να λες και την λεξουλα "ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ".

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.246
Απάντηση: Re: ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ EPSON TW1000 ?

Ρε φιλε δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις και ψαχνεις αν γραφουμε με κεφαλαια ?.Και εμενα δεν μου αρεσει ο τροπος που γραφεις,αλλη φορα οταν θελεις κατι να λες και την λεξουλα "ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ".
Δε νομίζω ότι πρέπει να σε παρακαλέσει κάποιος, για να σεβαστείς τους κανόνες λειτουργίας. Είναι αυτονόητο ότι από τη στιγμή που συμμετέχεις, τους δέχεσαι. Έχεις αντίρρηση σ' αυτό;
Ο NIX ίσως ήταν κάπως απότομος, αλλά μάλλον γιατί έχει βαρεθεί να κάνει τη συγκεκριμένη παρατήρηση.

Reaction score
88
Απο οτι ειδες τους σεβαστηκα.Εμενα ομως δεν με ενδιαφερει ο λογος που μιλαει ετσι ο ΝΙΧ.Επισης δεν ειναι και η αρμοδιοτητα του να κανει τετοιου ειδους παρατηρησεις.Τελος παντων, δεν ειναι αυτο το θεμα μας νομιζω.Αν εχετε ιδεα για αυτο που ζηταω, καλοδεχουμενη.

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Ρυθμίσεις για Epson TW1000 ?

Εισαι φταιχτης ζητας και τα σπασμενα.
Ουτε ασχημα σου μιλησα,ουτε σε εθιξα.Αν κατι σου φταιει αυτο σιγουρα ειναι η περηφανια σου και ο εγωισμος σου να παραδεχτεις οτι εισαι λαθος και να πεις με συγχωρείτε και να συνεχισεις ως προς το θεμα σου.

Αυτος ειναι και ο λογος που παρεθεσα το κειμενο αυτουσιο για να μην εχουμε παραπανω περιττές κουβεντες.Αδικως οπως φαινεται.

Απο την στιγμη που συμμετεχεις σε ενα δημοσιο διαλογο σε μερος με κανονες οφειλεις να τους σεβαστεις.Αν δεν τον κανεις αυτο τοτε,οποιοσδηποτε συμμετεχων εχει δικαιωμα να σου υποδειξει να σεβαστεις τους κανονες.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.246
Απάντηση: Re: Ρυθμίσεις για Epson TW1000 ?

Πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη σωστή ρύθμιση. Ορίστε μερικές:
  • Μέγεθος και τύπος οθόνης
  • Ο player που χρησιμοποιείς
  • Περιβάλλον (φωτισμός, χρώμα τοίχων)
  • Ώρες της λάμπας του προβολέα και αν την έχεις στο High ή στο Eco
  • Διαφοροποιήσεις από κομμάτι σε κομμάτι
  • Προσωπική προτίμηση
Όπως καταλαβαίνεις, είναι μάλλον απίθανο να πάρεις τις ρυθμίσεις του Χ μηχανήματος και να ρυθμίσεις τέλεια το Υ.
Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν; Μια που συμβαίνει να είμαι κι εγώ κάτοχος ενός TW1000, να σου πω κατ'αρχήν ότι τα modes που δίνουν καλή εικόνα, είναι τα Theater Black 1 & 2. Το "2" έχει πολύ καλά χρώματα, αλλά και πολύ χαμηλό φως, με αποτέλεσμα μουντή εικόνα. Γι' αυτό σου συνιστώ το "1".
Αυτό που πρέπει να κάνεις στη συνέχεια, είναι να προμηθευτείς κάποιο δισκάκι ρύθμισης, με το οποίο θα φτιάξεις τουλάχιστον Φωτεινότητα Αντίθεση και Χρωματικό Κορεσμό. Δεν είναι καθόλου δύσκολο (ειδικά τα δύο πρώτα) και η βελτίωση που θα δεις είναι μεγάλη.

Reaction score
88
Ευχαριστω MAXHEADROOM.
NIX δεν ζηταω συγνωμη φυσικα διοτι δεν εκανα και κανενα εγκλημα.Οποτε οπως ειπες και εσυ αδικως ασχολεισε μαζι μου.Εγω παντως ελπιζω με σενα να μην ξανα ασχοληθω.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.246

...και μερικές πολύ σημαντικές ρυθμίσεις που δε σκέφτηκα να σου αναφέρω πριν:
  • Ρυθμίζεις το Output scaling σε 100%. Με την προεπιλεγμένη τιμή δεν παίρνεις 1:1 bitmap (αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό, δες το Ευρετήριο της κατηγορίας)
  • Κατεβάζεις τη θερμοκρασία λευκού από τους 7500Κ στους 6500 ή έστω στους 7000. Μπορεί μέχρι να τη συνηθίσεις, να σου φαίνεται η εικόνα κάπως περίεργη, αλλά -πίστεψέ με- εκεί είναι το σωστό.
  • Αν τα σκοτεινά σημεία της εικόνας είναι κατάμαυρα έστω κι αν ανεβάζεις τη φωτεινότητα, δηλαδή χάνεται εντελώς η λεπτομέρεια στη σκιά, στα πέτα των σκούρων κουστουμιών κλπ, τότε πιθανόν πρέπει να ρυθμίσεις το HDMI Video Range σε "Expanded". Πρόσεξε ότι δεν είναι το ίδιο με τη φωτεινότητα, αυτή πιθανότατα πρέπει να την κατεβάσεις.
  • Παίξε λίγο με το Gamma. Δοκίμασε από 2.0 έως 2.3 και παρατήρησε τη συμπεριφορά των μεσαίων-σκοτεινών τόνων.

Reaction score
88
Ευχαριστω.Εισαι μεγαλος !!!.
Επισης να αναφερω οτι η πηγη ειναι το PS3 με HDMI συνδεση.Οσο για το πανι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο (Πανι απο το πλαισιο αξιας 100 ευρω περιπου).

NIX

Reaction score
0

hiendakia κακως τα παιρνεις τα πραγματα προσωπικα.
Δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου.Δεν σε γνωριζω για να εχω.

Καλως ή κακως (καλως κατα την γνωμη μου) οι κοινωνικες σχεσεις των ανθρωπων διεπονται απο κανονες.
Ειναι υποχρεωση ολων μας για το κοινο καλο να σεβομαστε αυτους τους κανονες.
Οταν δε καποιος μας υποδεικνύει οτι παρεκτραπηκαμε και ξεφυγαμε οφειλουμε να ζητησουμε συγγνωμη απο τους ανθρωπους που συναστρεφομαστε,οφειλουμε να συμμορφωθούμε και φυσικα εφοσον καναμε τα άνωθι υποδεδειγμενα συνεχιζουμε να συμμετεχουμε κοινωνικα έννομοι πλεον.
Αυτη η συμπεριφορα διασφαλιζει την κοινωνικη συνυπαρξη ολων μας.

Κακως το εκλαμβανεις σαν προσωπικη διαμαχη εσου και εμου.
Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.

Νομιζω οτι σου εδειξα την καλοπροαιρετη φυση μου με το pm που σου εστειλα για την αγγελια που εβαλες σχετικα με τον παλιο σου προβολεα.
Βεβαια,ακομα κ`εκει με παρεξηγησες και εδειξες εχθρικη συμπεριφορα.

Reaction score
88
Α εσυ εισουν ?.Μου την φυλαγες ετσι ?.Οκ τοτε σε δικαιολογω.Περασμενα ξεχασμενα !!!.

NIX

Reaction score
0

Α εσυ εισουν ?.Μου την φυλαγες ετσι ?.Οκ τοτε σε δικαιολογω.Περασμενα ξεχασμενα !!!.
:cool_11:

Περασμενα ξεχασμενα :happy_4:

Reaction score
6

Τωρα που τα βρήκατε καιρος ειναι να πεταξεις τον 1000αρι και να πάρεις dlp.

Καλε ρε Νικο εγω θα κανω την δουλειά σου;

Reaction score
88
Δεν μας χεζ..ς ρε ανδρεα ?.Ακομα δεν τον πηρα θα τον δωσω ?.
Πετα εσυ την "πατατα σου" !!!.

NIX

Reaction score
0

Στην τελικη , και χαριτολογώντας θα παρομοίαζα τον Epson ως την καλή νοικοκυρά.
Της πιστης και καλοκάγαθης γυναίκας που παντα θα σε περιμένει με την γεμάτη της ανάλυση και την πυκνή υφή στην εικονα.
Ο τοπαζ όμως ηταν η ερωμένη.
Το ξανθο πιπινάκι με τα έξαλλα εσώρουχα που σε περιμένει να το σκάσεις απο την νοικοκυρά για να σου δωσει όλα αυτα που εσυ δεν φαντάζεσαι.
Να σε μεθύσει με τα χρώματα του, να σου ανάψει τα λαμπάκια με την φωτεινότητα και να σου πετάξει τα γυαλάκια με τον ξεκάθαρο φακο του.
Το οξύμωρο είναι πως αυτή η γκομενα δεν ζητάει πολλά λεφτα.
Και ερωμένη και οικονομική;
Μιλάμε για σπάνιες καταστάσεις.<o:p></o:p>
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=39352&highlight=topaz

NIX

Reaction score
0

Δεν μας χεζ..ς ρε ανδρεα ?.Ακομα δεν τον πηρα θα τον δωσω ?.
Πετα εσυ την "πατατα σου" !!!.
hiendakia πανω που τα βρηκαμε σε βρισκω παλι να πεφτεις σε ατοπημα.
Δεν ειναι τροπος αυτος να μιλας σε καποιον. :mad_1:
Εγω μια παρατηρηση σου εκανα χωρις να σε βρισω,χωρις να σε θιξω και εκνευρίστηκες.Ο Ανδρεας με τον τροπο αυτο που του απαντησες τι πρεπει να κανει?
Για να μιλησεις σε καποιον με αυτο τον τροπο πρεπει να τον ξερεις,να ειναι φιλος σου και βεβαια δεν θα το κανεις δημοσια.

Τι εχουν παθει αυτοι που εχουν τον 1000αρι?Ο μονος που τον εχει με λογικη κριση μου φαινεται πως ειναι ο Δημητρης (Max).:happy_9:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid