Let's get UNREAL!

Reaction score
0
Μην λες τέτοια πράγματα και σε ακούει ο Pseiras... Έβαλε το G7 μου στα 600dpi σχεδον (μπορεί και πιο κάτω) γιατί ειναι totaly unskilled Και δεν μπορούσε να σημαδέψει... )()(
Για μένα καλύτερα είναι να έχεις το ποντίκι σου στο μέγιστο dpi και αν θες να χαμηλώσεις χαμηλώνεις από ingame sensitivity. Φαντάζομαι θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο ps3, και ελπίζω να ανταποκρίνεται σωστά .
Unskilled δεν θα το έλεγα γιατί τουλάχιστον στο css έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει.
Υπάρχουν επαγγελματίες(πληρώνονται) παίχτες counterstrike όπου χρησιμοποιούν ms internet explorer version 2.0 στα 400dpi ... οπότε ότι τον βολεύει τον καθένα. Εγώ πάντως δεν προτείνω ασύρματο ... και στην περίπτωση που σε ενοχλεί το καλώδιο υπάρχει ιδικό πιαστράκι το οποίο φροντίζει να μην μπλέκεται το καλώδιο.

Reaction score
4
Βρε μπας και ησουν μεθυσμενος? :cool_11:
Αντε να παιξουμε κανα δικτυακο στις 100 νικες και σου χαριζω τις 98......:happy_4:
Βρε εσυ σταματα γιατι θα το γραψω και σε βιντεο και θα το ανεβασω στο site .... :cool_11:

Reaction score
5
βγάζεις γλώσσα και δεν κάνει... εγώ δεν είπα οτι θα σε κερδίσω. είπα πως έπαιζες... πρόσεχε...

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Let's get UNREAL!

Σημερα κυκλοφορησε Αμερικη για ps3 :cool_4:
Το παραγγειλα ηδη.
Τα review ηδη μιλανε για τον καλυτερο τιτλο μεχρι στιγμης της κονσολας με καταπληκτικα γραφικα και smooth κινηση.
Δηλαδή θα παίζει σε PAL κανονικά??? Μίλα τώρα!

Reaction score
7
Απάντηση: Let's get UNREAL!

Τελικά δεν άντεξα να περιμένω το ταχυδρομείο (άλλωστε, μέρες που είναι ποιος ξέρει πότε θα φτάσει σπίτι μου).
Το κρατάω στα χέρια μου και σε λίγο θα αρχίσει το σκίσιμο...

ΥΓ Ετοιμαστείτε για αγγελία μόλις μου 'ρθει το δεύτερο αντίτυπο.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Let's get UNREAL!

Τελικά δεν άντεξα να περιμένω το ταχυδρομείο (άλλωστε, μέρες που είναι ποιος ξέρει πότε θα φτάσει σπίτι μου).
Το κρατάω στα χέρια μου και σε λίγο θα αρχίσει το σκίσιμο...

ΥΓ Ετοιμαστείτε για αγγελία μόλις μου 'ρθει το δεύτερο αντίτυπο.
Απο που το βρηκες???
Μιλα λεγε γραψε δωσε....
Εμενα προχτες εφυγε απο games-asia και θα ερθει εδω λογικα οταν θα βγει το UT4.:pc:

Reaction score
0
παιδια το game τα σπαει κανονικα....

the Ultimate Online Experience.... :bravo::bravo:

υπαρχει και σε Ελλαδα αλλα με την κανονικη τιμη...

Reaction score
4
Τελος δεν ξαναγοραζω απο εξωτερικο:pc:
Οποιος το βαλει πρωτος να μας πει τι γινεται με τους σερβερς που λογικα δεν υπαρχουν ακομη για ευρωπη.
Υπαρχει lag στους ξενους?

Reaction score
1
Λογικα θα εχετε διαβασει για τα mod του παιχνιδιου που βγαινουν πολυ συχνα και τα οποια ειναι συμβατα και στην εκδοση του ps3. Δειτε και αυτο το Mod που βασιζεται στα Lego, εχει απιστευτα physics και τρεχει στο ps3!

[youtube]1JSLpId6bvE[/youtube]

http://www.gameblews.com/?page_id=11303

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.338
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades