Petition για hd σε video clubs

Reaction score
0
Σκεφτομουνα την δημιουργια ενος petition για την προωθηση hd περιεχομενου (ανεξαρτητως φορματ) σε video clubs ,μπας και ταρακουνηθουν καποιοι!!

Αν πχ οι βιντεοκλαμπατζηδες δουν οτι μαζευτηκαν μπολικες υπογραφες , ισως ενδιαφερθουν λιγακι. Πιστευω παντως πως ιδιαιτερα οι μεγαλες αλυσιδες θα συγκινηθουν καπως... (λεμε τωρα)

Πως σας φαινεται η ιδεα;

Reaction score
6
Απάντηση: Petition για hd σε video clubs

Πρεπει αν ξέρεις πως το συγκεκριμένο φορουμ πρωτοστάτησε στην συλλογή υπογράφων για το petition που αναφερόταν στην ενσωμάτωση ελληνικών υπότιτλων στα νεα φορματ υψηλής ανάλυσης ( δες εδω )

Πιθανον θα ξέρεις και το αποτέλεσμα αυτης της προσπάθειας , που εχοντας ξεπεράσει σε συντομο χρονικο διάστημα τις 40.000 υπογραφές , δεν κατάφερε να κανει να ιδρώσει το αυτάκι των αρμόδιων.
Αυτό που προτείνεις στην ουσια πρόκειται για μια επανάληψη αυτου που εχει γίνει ηδη.
Βεβαια εσυ αναφέρεσαι στους ιδιοκτήτες των video clubs αλλα πίστεψε με , οι πιο πολλοι από αυτους είναι περισσότερο αδιάφοροι ακομα και από τις εταιρείες διανομείς ( που σε αυτούς μεταξύ αλλων , στόχευε το πρωτο petition )

Παντως φιλε Braveheart ( με το συμπαθεί name λογο ταινιας) είναι πολύ θετικό που ξεκινησες αυτό το θεμα αλλα και το γεγονος πως ολο και πιο συχνα βλέπω νεα μελη να τους τρωει το θεμα των υποτίτλων σε HDDVD Bluray.
Για μενα αυτό σημαίνει πως εάν το καιρο που ξεκινησε το petition υπηρχε μια μικρη μεριδα ανθρωπων που ειχαν παρει ζεστα το θεμα , τωρα αυτοι η μεριδα εχει μεγαλώσει ακομα περισσοτερο , και ζητα τα αυτονόητα ως κάτοικοι ευρωπαϊκής χωρας όπως θέλουμε να λέγεται η χωρας μας.
Το τι κανουν τα τοπικα μαργαριτάρια μας με την αδράνεια τους , είναι αλλου παπα ευαγγέλιο … αλλα από την άλλη που ξερεις …
Καποια στιγμη θα ξυπνήσουν και αυτοι…

Reaction score
5
Όπως είχα πει και τότε, βρίσκω την προσπάθεια τουλάχιστον καταδικασμένη. Και αυτό, γιατί δεν είναι ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ! Όταν προσπαθείς να εισακουστείς, πρέπει να μιλάς σωστά και στα σωστά αυτιά! Δηλαδή, πόσοι ιδιοκτήτες βιντεοκλάμπ θα δουν το petition στο petitionsonline.org; Ελάχιστοι. Αφήστε που συνήθως οι εξυπνάκηδες που γράφουν στο petitionsonline.org πάνε το θέμα στο εθνικιστικό ή στο γελοίο. Μέχρι και ο 'Καραμανλής' είχε ψηφίσει τότε. :lol:
Πολύ σωστά ένας χρήστης είχε πει : http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=486911&postcount=40

Αν και είμαι υπέρμαχος της ελεύθερης αγοράς και πιστεύω ότι όταν είναι ώριμο να γίνει κάτι θα γίνει, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάτι, η δική μου αντιπρόταση είναι να γράψετε στο Σωματείο Βιντεοκλάμπ Ελλάδος http://www.sve.gr/ και με σοβαρά οικονομικά επιχειρήματα να τους εκθέσετε τις απόψεις σας. Επίσης ο καθένας που ενδιαφέρεται μπορεί να τυπώσει και να δώσει στα τοπικά του videoclubs ένα αντίγραφο. Τουλάχιστον αυτό το βλέπω να έχει αντίκτυπο μεγαλύτερο του μηδενός...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Petition για hd σε video clubs

Aki εάν θελεις να πράξεις κατι για να βοηθήσεις στο θεμα ( αν και ειχες την ευκαιρια εδώ και καιρο ) εισαι ελεύθερος να το κανεις.
Από την αρχη ειχες την ευκαρια αλλα το μονο που έκανες ηταν στείρα κριτική.
Δεν χρειάζονται οι συμβουλάτορες , αλλα τα εργα.
Είχες ιδέες για κατι καλυτερο;
Ε τοτε ας τις έπραττες ( αφου ήσουν τοσο σίγουρος για την αποτελεσματικότητα των πράξεων σου)
Με το να γράφεις όμως "εγω σας τα ελεγα" και αλλα παρόμοια που λενε ως συνήθως εξυπνάκηδες , που το μονο που κανουν είναι να βγάζουν την ουρα τους από εξω, δεν βοηθας και φυσικα δεν εχουν καμία αξια.

Καποια γελοία η εθνικιστικά σχολια που παρουσιάστηκαν μετα τις πρώτες μερες του petition , εχουμε αναφέρει για πιο λογο βγήκαν και είναι βαρετο να ξανα αναφερόμαστε σε πραγματα που είναι γραμμένα εδώ και μηνες.

Τωρα σχετικά με την νεα σου συμβουλή που παραθέτω παρακάτω

Αν και είμαι υπέρμαχος της ελεύθερης αγοράς και πιστεύω ότι όταν είναι ώριμο να γίνει κάτι θα γίνει, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάτι, η δική μου αντιπρόταση είναι να γράψετε στο Σωματείο Βιντεοκλάμπ Ελλάδος http://www.sve.gr/ και με σοβαρά οικονομικά επιχειρήματα να τους εκθέσετε τις απόψεις σας. Επίσης ο καθένας που ενδιαφέρεται μπορεί να τυπώσει και να δώσει στα τοπικά του videoclubs ένα αντίγραφο. Τουλάχιστον αυτό το βλέπω να έχει αντίκτυπο μεγαλύτερο του μηδενός...
Το μόνο που εχω να πω είναι… ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Reaction score
0
Παιδες καταρχην ηρεμια

Δευτερον δεν πανε ολα τα petition στον καδο των αχρηστων

Πριν μερικο καιρο η εταιρεια εισαγωγης της Nintendo στην Ελλαδα ειχε πει λιγο πολυ πως τα παιχνιδια του Wii στην Ελλαδα θα κοστιζουν κοντα 15 ευρω πιο πανω απ'ότι στην υπολοιπη Ευρωπη.Διοργανωθηκε ενα petition λοιπον και το αποτελεσμα ηταν να πωλουνται στην Ελλαδα στην ιδια ακριβως τιμη.

Τωρα οτι αν θα ιδρωσει το αυτι των βιντεοκλαμπατζιδων ή οχι ειναι πραγματι ενα θεμα

Αυτο που σιγουρα ξερω ειναι οτι πρεπει να γινει κατι
Και μαλιστα μαζικα
Αν καποιος παει μονος του δεν θα καταφερει τιποτα.

ΥΓ Φιλτατε Ανδρεα , ασφαλως και ξερω τον κοπο του site για τις υπογραφες περι υποτιτλων. Και το ενιωσα στο πετσι μου οταν προχτες αγορασα hd dvd player.......

Reaction score
7

Όπως είχα πει και τότε, βρίσκω την προσπάθεια τουλάχιστον καταδικασμένη. Και αυτό, γιατί δεν είναι ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ! Όταν προσπαθείς να εισακουστείς, πρέπει να μιλάς σωστά και στα σωστά αυτιά! Δηλαδή, πόσοι ιδιοκτήτες βιντεοκλάμπ θα δουν το petition στο petitionsonline.org; Ελάχιστοι. Αφήστε που συνήθως οι εξυπνάκηδες που γράφουν στο petitionsonline.org πάνε το θέμα στο εθνικιστικό ή στο γελοίο. Μέχρι και ο 'Καραμανλής' είχε ψηφίσει τότε. :lol:
Πολύ σωστά ένας χρήστης είχε πει : http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=486911&postcount=40
Καλά και άγια είναι όλα αυτά, αλλά επί ένα μήνα πριν ανέβει το προηγούμενο petition έτρεχε ένα άλλο θέμα όπου ζητούσα (επιμόνως μάλιστα, αντί για "+1" και άλλα μονολεκτικά σχόλια) τις προτάσεις ή παρατηρήσεις όλων ώστε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο σωστά. Μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα άνοιξε σε όλα τα φόρουμ στα οποία απυθύνθηκα σε πρώτη φάση ώστε, ακούγοντας προτάσεις από όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, να φτιάξουμε ό,τι καλύτερο περνούσε από το χέρι μας.

Σε εκείνο το θέμα η μόνη σου παρατήρηση είχε να κάνει με το ότι επειδή δεν έβρισκες σωστές τις μεταφράσεις (και επειδή προφανώς τα αγγλικά σου είναι πολύ πάνω από του μέσου όρου), δεν σου ήταν απαραίτητοι οι ελληνικοί υπότιτλοι.

Αυτά που αναφέρεις στο λινκ που έδωσες ήρθες και μας τα είπες κατόπιν εορτής και αφού είχε ήδη οριστικοποιηθεί και ανέβει το petition.

Χωρίς καμμία διάθεση παρεξήγησης τα γράφω αυτά, απλά νομίζω ότι έπρεπε να απαντήσω.

Καλή χρονιά!

Reaction score
1

Επειδη μπαινουμε στο 2008 και επειδη τυχαινει να ειναι πελατης μου ο ενας απ'τους δυο που ξεκινησαν τα seven, θα τον ζορισω λιγο, ελπιζω να βαλει κι αυτος το χερακι του, αν μπορει...

Το οτι ειναι γνωστες των τεχνολογικων εξελιξεων ειναι σιγουρο, αλλωστε ειναι οι πρωτοι που νοικιασαν blu ray, αλλα να δουμε και ποσο μετραει σαν αλυσιδα και αν μπορει να επηρεασει τις ετ.διανομης.

Οταν εχω νεα θα ενημερωσω.

Reaction score
0

Σε εκείνο το θέμα η μόνη σου παρατήρηση είχε να κάνει με το ότι επειδή δεν έβρισκες σωστές τις μεταφράσεις (και επειδή προφανώς τα αγγλικά σου είναι πολύ πάνω από του μέσου όρου), δεν σου ήταν απαραίτητοι οι ελληνικοί υπότιτλοι.
Πάνω σε αυτό έχω να πώ κάτι που ίσως ενοχλήσει μερικούς.......εγώ προτιμώ(και αρκετοί άλλοι) τις εκδόσεις από το amazon.com χωρίς ελληνικά των 15-18Ε παρά τις ελληνικές εκδόσεις των 30Ε.......άσχετα με το επίπεδο των αγγλικών μου που είναι αρκετά καλό σιγά μην κάθομαι να δίνω τα διπλά λεφτά για την ίδια ταινία μόνο και μόνο για τους υπότιτλους........:sad:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Petition για hd σε video clubs

Aki εάν θελεις να πράξεις κατι για να βοηθήσεις στο θεμα ( αν και ειχες την ευκαιρια εδώ και καιρο ) εισαι ελεύθερος να το κανεις.
Δεν μου είναι ευχάριστο να βλέπω τόσο κόσμο να χαλάει τόσο χρόνο σε μια τόσο λάθος προσέγγιση. Παρ'ότι εξήγησα ότι το θέμα δεν με ενδιαφέρει λόγω (συνήθως) χειρίστων μεταφράσεων που αλλοιώνουν το νόημα των κειμένων, θεωρώ ότι η βοήθεια που δίνω καταθέτοντας την άποψή μου, που είναι πολύ πιο ρεαλιστική, είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω. Δεν το θεωρώ αυτό στείρα κριτική, γιατί καταθέτω πρόταση. Εκτός αν έχεις άλλη σημασιολογική εξήγηση για το 'στείρα'...

Καποια γελοία η εθνικιστικά σχολια που παρουσιάστηκαν μετα τις πρώτες μερες του petition , εχουμε αναφέρει για πιο λογο βγήκαν και είναι βαρετο να ξανα αναφερόμαστε σε πραγματα που είναι γραμμένα εδώ και μηνες.
Διαφωνώ. Πρέπει τα συμπλέγματα που αναδύονται από αυτά να βγαίνουν στην επιφάνεια, για να συζητιούνται, να αναλύονται και να εξαλείφονται. Αλλιώς θα διαιωνίζουμε την σημερινή κατάσταση του νεοέλληνα. Εγώ δεν την θέλω. Εσύ;

Αυτά που αναφέρεις στο λινκ που έδωσες ήρθες και μας τα είπες κατόπιν εορτής και αφού είχε ήδη οριστικοποιηθεί και ανέβει το petition.
Δεν κατάλαβα ότι έχω υποχρέωση να διαβάζω όλα τα θέματα και να απαντάω εμπρόθεσμα! :happy_8: Συνήθως γράφω ότι σκέφτομαι εκείνη την στιγμή. Ε, στο πρώτο θέμα, έγραψα αυτό που σκεφτόμουν τότε. Στο δεύτερο, επίσης.

Μήπως το θέμα είναι τελικά άλλο όμως; Μήπως η βόλεψή μας δεν μας αφήνει να κάνουμε σοβαρές προσπάθειες, αλλά πετώντας σε ένα site πέντε εμπρηστικές κουβέντες νομίζουμε ότι κάναμε το 'καθήκον' μας;
Αυτό που έγραψα εγώ ήταν το πού πίστευα ότι έπρεπε να απευθυνθείτε εσείς που ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο θέμα. Με το χαζό μου το μυαλό. Δεν σας κάνει; Αγνοήστε το, όπως κάνατε και τότε.
Μην με βγάλετε και μαύρο πρόβατο επειδή δεν ακολουθώ τα άλλα άσπρα προβατάκια...Έλεος δηλαδή...

Δεν ξέρω αν η δική μου πρόταση θα πάει μακρύτερα, αλλά η δική σας
δεν κατάφερε να κανει να ιδρώσει το αυτάκι των αρμόδιων.
Για να πω την αλήθεια, υποθέτω ότι δεν θα πάει και αυτή πολύ μακριά. Γιατί όπως προείπα, η ελεύθερη αγορά άλλα λέει. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους, ή καθόλου.

Και σταματάω εδώ για να πω ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους, καλές θεάσεις και να περνάτε καλά.

Reaction score
6

Δεν μου είναι ευχάριστο να βλέπω τόσο κόσμο να χαλάει τόσο χρόνο σε μια τόσο λάθος προσέγγιση. Παρ'ότι εξήγησα ότι το θέμα δεν με ενδιαφέρει
Και μενα δεν μου είναι ευχάριστο να βλεπω κάποιον να χαλάει τον χρονο του για κατι που δεν τον ενδιαφέρει … αλλα τι να κανω το αντέχω.

θεωρώ ότι η βοήθεια που δίνω καταθέτοντας την άποψή μου, που είναι πολύ πιο ρεαλιστική, είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω. .
Την επόμενη φορα μη ξεχάσεις να γράψεις από κάτω Κοινωνική Προσφορά Akis
(Αν και περισσότερο αυτό που κανεις είναι αυτό που περιγράφεις παρακάτω)
Μήπως το θέμα είναι τελικά άλλο όμως; Μήπως η βόλεψή μας δεν μας αφήνει να κάνουμε σοβαρές προσπάθειες, αλλά πετώντας σε ένα site πέντε εμπρηστικές κουβέντες νομίζουμε ότι κάναμε το 'καθήκον' μας;

Και οσον αφορα την σοβαρότητα της προσπάθειας , επειδή δεν γνωρίζεις ουτε τα μισα από τις ενέργειες που εχουν γινει ( γιατι ευτυχώς δεν σε ενδιαφερει) όπως επίσης ποσοι άνθρωποι ασχολήθηκαν με αυτην την προσπάθεια εκτος από τους υποφαινόμενους , δεν θα συνεχίσω την κουβέντα.
Είναι ανούσιο να απαντώ σε εξυπνακισμούς.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Reaction score
6

Επειδη μπαινουμε στο 2008 και επειδη τυχαινει να ειναι πελατης μου ο ενας απ'τους δυο που ξεκινησαν τα seven, θα τον ζορισω λιγο, ελπιζω να βαλει κι αυτος το χερακι του, αν μπορει...
.
Σχετικά με την δύναμη παρέμβασης των ιδιοκτητών Βιντεοκλαμπ και του σωματειου τους, επέτρεψε μου να αναφέρω μερικα πράγματα και ας με διορθώσουν οι επαγγελματίες του χωρου που μας παρακολουθούν αν κατι μου διαφεύγει.

Πρώτον εάν υποθέσουμε πως έχουν την δύναμη να πιέσουν ( δηλαδή εαν μπορούν) πρεπει να αναλογιστούμε και εάν θέλουν.
Και πιστέψτε με δεν θέλουν .
Και δεν θελουν όχι γιατι είναι στριμμένοι ή οπισθοδρομικοί, αλλα γιατί δεν εχουν την δύναμη να φορτωθούν έναν ακομη οικονομικό βραχνά για χαρη των εταιρειών που δεν κανουν τιποτα άλλο από το να τους αρμέγουν και να τους εξαπατούν με τις παράλληλες συμφωνίες που κανουν με συνδρομητικα κανάλια και εφημερίδες.

Αν κανετε μια βολτα στο forum του Σωματείου των Βιντεοκλαμπ Ελλάδος δεν προκειται να βρείτε πουθενα στην θεματολογία του κατι που να αφορα τα νεα φορματ υψηλής ανάλυσης.
Στην ταμπακερα υπαρχουν αλλα σοβαρότερα προβλημτα ,οπως οι κακοι πελάτες (με τις αργοπορημένες επιστροφες ) , η απαίτηση αποζημίωσης από μην επιστροφή θεματων μεσω της δικαστικού οδου , και αλλα τέτοια.

Το σημαντικότερο όμως από όλα είναι η κοντρα με την AudioVisual ( που αγόρασε πριν λίγους μηνες και την Προοπτικη που σημαίνει πως πλεον εχει μεγαλύτερο πακετο στην διάθεση της για να παίξει όπως θελει με τους ιδιοκτήτες βιντεοκλαμπ) , κόντρα που κρατα εδώ και περιπου δυο χρονια.
Ως γνωστόν ( ισως και όχι τοσο ) η Α.V διαθέτει τους τιτλους της εδώ και περιπου δυο χρονια στον εβδομαδιαίο τύπο, σε περιοδικα , αλλα και νωρίτερα από οσο θα ηταν επαγγελματικά τιμιο , στα συνδρομητικα καναλια.
Αυτό εχει φερει σε απόγνωση τους ιδιοκτήτες των videoclubs που βλέπουν πως δεν προλαβαίνουν καλα καλα να κανουν αποσβησει των αγορων τους , και αυτά πωλούνται σε ξεφτιλιστηκές τιμες η καλυτερα χαρίζονται μεσω εφημερίδων και περιοδικών.

Το σωματείο τους σε αυτην την διαμάχη όπως ηταν αναμενόμενο ( αυτό το αναφέρω σε σχεση με μια κουβέντα που ειχα περσι με τον ιδιοκτήτη του βιντεοκλαμπ που είμαι πελατης) δεν καταφερε να κανει τιποτα ώστε να προστατέψει τα συμφέροντα του.
Ακομα και οι προτάσεις - κινήσεις απελπισίας για μποϊκοτάζ έναντι στην Α.V. έμειναν στα λογια .
Και πως θα μπορουσαν αλλωστε να πραξουν κατι τέτοιο την στιγμη που δεν υπάρχει συγκεντρωμένος πυρήνας από τους ιδιοκτήτες ικανός να επηρεάσει καταστάσεις.
Αυτά όσον αφορα το ένα σκέλος .
Γιατι αν μιλαμε για βούληση που μπορει να εχουν οι ιδιοκτήτες ώστε να προβουν στην αγορα τιτλων σε HDDVD και Bluray, σας παραθετω την παρακάτω αποψη.
Προέρχεται από ατομο χωμενο επι χρονια σε μεγαλη αλυσίδα του χωρου ( μιλω για τα seven) λάτρης και υποστηρικτής των νεων φορματ και η παρακάτω αποψη απαντα στην ιδια ερώτηση που ειχε γινει παραπάνω από τον Braveheart.

Και καλα... οι συλλογοι (αν υπαρχουν) των video-clubs της χωρας... δεν εξασκουν καμμια πιεση προς HD-DVD μεριά..?
Καλά δεν είναι έτσι απλά τα πράγματά Και ας υποθέσουμε ότι από την καινούρια χρονιά αποφασίζουν με το καλημέρα να ρίξουν στην αγορά 150 τίτλους HD-DVD με ελλ υπότιτλους στην αγορά . Πόσα από τα video club της χώρας νομίζεται ότι θα τα αγοράσουν? Για να μην πω κανένα και φανώ απαισιόδοξος θα πω πως άντε μια δυο γνωστές αλυσίδες και αυτές επιλεκτικά 2 – 4 τίτλους . Αφού ρε παιδιά τα έχουμε πει . Τι να τους κάνω εγώ στο μαγαζί τους τίτλους HD τώρα ? Έχω καμιά 15 αριά τίτλους σε BR και ζήτημα αν μου κάναν από 1 άντε 2 ενοικιάσεις . Και μιλάμε για BR που παίζει στο PS3 όχι για HD-DVD . Και μη μου πείτε τώρα αυτό παίζει στο XBOX γιατί θα γελάσω . Πόσοι νομίζεται που έχουν το X-box αγόρασαν και το HD – DVD ? Από 100 πελάτες που έχω με το 360 κανένας δεν έχει HD kit . Δεν είναι όλος ο κόσμος σαν κι εμάς φίλοι μου . Θέλει χρόνο το πράμα . Εδώ το DVD όταν βγήκε που έπαιζε και μόνο του στην αγορά έκανε τουλάχιστόν 2 χρόνια για κυκλοφορούν 5 – 10 τίτλοι το μήνα με υπότιτλους . Ουσιαστικά το μεγάλο μπάμ έγινε μετά τα 3 χρόνια κυκλοφορίας του νέου φόρμα και αφού οι συσκευές έπεσαν κάτω απ τα 100 χιλιάρικα . Το ίδιο θα επαναληφθεί και τώρα . Όποιο στρατόπεδο κι αν επικρατήσει θα χρειαστεί να βγάλει player με 100 € για να βάλει ο μέσος έλληνας HD στο σαλόνι του . Μόνο τότε θα συγκινηθούν οι εταιρίες και θα παράγουν ταινίες με υπότιτλους στα ελληνικά .

Εγώ πιστεύω πως θα χρειαστούμε τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα για να μπορούμε να έχουμε 10 – 15 τίτλους το μήνα στα ράφια των video club . Μακάρι να βγω ψεύτης
Και επισης
Τα videoclub όσο βλέπουν τα 5 – 10 κομμάτια που αγόρασαν να μένουν ανοίκιαστα χωρίς να τα ακουμπάει κανείς , δύσκολα θα ξανά αγοράσουν τίτλους τουλάχιστόν παλαιότερους η όχι πρώτους . Δεν είναι θέμα videoclubαλλά θέμα εταιριών και κυρίως της Sonyκλπ που αν δεν κάνουν την χοντρή κίνηση playerκάτω απ τα 100 € και καμιά 150 -200 τίτλους με την μία στην αγορά δεν πρόκειται να τρέξει τίποτα γρήγορα . Εντωμεταξύ ΄όσο αυτοί καθυστερούν τόσο πληθαίνει το κοινό του downloadingκαι της πειρατείας αλά αυτοί το χαβά τους . Πάμε την συζήτηση όμως αλλού .
Πρώτον τα παραπανω δεν είναι άγνωστα και δεν ξερω πως τα βλεπετε εσεις , αλλα εγω δεν βλεπω καμια διάθεση από τους ιδιοκτήτες στην παρούσα φαση , να διαθέσουν χρήματα για κατι που δεν πιστευουν πως θα τους αποφερει κερδος , ποσο περισσότερο να πιεσουν τις εταιρείες διανομείς ( λογικο δεν είναι;)
Και μάλιστα να πρέπει να ξαναπληρώσει την αιμοδιψή εταιρία διανομής που εν τω μεταξύ μπορει να αρχίσει να μοιράζει τους ίδιους τίτλους πχ στο Ηightech.

Και για να μην παρεξηγηθώ την παραπάνω αποψη δεν την κατακρίνω .
Κάθε άλλο.

Συμφωνώ πως ετσι είναι τα πράγματα και αν θελει ο συγγραφέας του κειμενου το συζητάμε και εδω ( μιας και είναι μελος και αυτου του φορουμ).

Για να τελειώνουμε με αυτην την ιστορια.
Ελληνικά κάποια στιγμη θα μπουν και στα δυο φορματ ( αν υπάρχουν ως τοτε)
Το θεμα είναι ότι θα αργήσουν.
Μπορει οι εταιρείες να μίλησαν για διάθεση μεσα στο 2008 αλλα μεχρι τον Δεκέμβριο παλι 2008 θα ναι ( χωρις βεβαια να λεει κατι και αυτό).
Ισως να περασουν και δυο χρονια μεχρι να δουμε αυτό που αναφερει το κειμενο παραπανω , δηλαδή τουλάχιστον 10 νέους τιτλους κάθε μηνα.

Το petition γνωρίζοντας πως είναι τα πράγματα με τους έλληνες διανομείς ( που ξαναλεω είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι αυτης της αργοπορίας) προτίμησε να απευθυνθεί σε αρμοδίους που η θα τους πίεζαν η θα τους υπερπηδούσαν ( με προτίμηση στο δεύτερο) .
Δυστυχώς αυτό δεν έκατσε (τον εχουν δεσει τον γάιδαρο τους οι διανομείς μας) .
Συνεπώς θα περιμένουμε.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Petition για hd σε video clubs

Ελληνικά κάποια στιγμη θα μπουν και στα δυο φορματ ( αν υπάρχουν ως τοτε)
Το θεμα είναι ότι θα αργήσουν.
...
Συνεπώς θα περιμένουμε.
Βρε Ανδρέα, αφού τελικά συμφωνούμε, γιατί διαφωνείς; :lol: :happy_4:

Reaction score
6

Καλα … είναι απίστευτος ο τρόπος που απομονώνεις μια φραση ( ακομα και τώρα ) για να βγάλεις στο τέλος το συμπέρασμα που θέλεις

Reaction score
5
Εγώ αυτό το λέω 'ξεχωρίζοντας το ζουμί από τις σάλτσες'...(με φυγοκέντρηση αν θες! :lol: )

Βρε coolαρε...μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά, δεν σε είπαμε και καμπούρη! :lol: Σιγά το θέμα για να αντιδικούμε! :p

Αν είναι νά'ρθει, θε να'ρθεί, κι αν δεν ερθεί...μαγκιά του! :lol:

Reaction score
6

Ήρεμοι ειμαστε βρε..
Απλως, όταν τα λεω με τον aki σε εμένα βγαινει το ελληνικό μου , και σε αυτόν το αγγλικό του ( για αυτό φαινόμαστε έτσι)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Petition για hd σε video clubs

Ήρεμοι ειμαστε βρε..
Απλως, όταν τα λεω με τον aki σε εμένα βγαινει το ελληνικό μου , και σε αυτόν το αγγλικό του ( για αυτό φαινόμαστε έτσι)
Αγγλοι,Ελληνες...International το καναμε το site!
lol!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut