TOSHIBA HD-DVD FIRMWARE UPDATE PAGE

HV

Reaction score
0

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.576
Αγαπητοί φίλοι, καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Φέτος ο Άι Βασίλης ήταν πολύ γεναιόδωρος: μετά τον Onkyo 875, μου έστειλε και το Toshiba HD-EP35.
Και εκεί έφαγα το κόλημα:
1. Δεν κατάφερα να βρω τρόπο να συνδέσω το player στο δίκτυο, όσες ρυθμίσεις και αν δοκίμασα. :pc:
2. Κατέβασα το τελευταίο firmware που αναφέρεται πιο πάνω (ν 1.3), το έγραψα σε cd, και δοκίμασα να κάνω από εκεί την αναβάθμιση, αλλά το player αρνήθηκε πεισματικά να αναγνωρίσει το υλικό που ήταν γραμμένο στο cd.wall_1
3. Στο αμερικάνικο site της Toshiba βρήκα αναβάθμιση 1.3 για το HD-A35 (προφανώς το Αμερικάνικο μοντέλο). Δεν πρόκειται να περάσω αυτό το firmware, αλλά παρατήρησα ότι ενώ το αρχείο είναι ίδιου μεγέθους (39.564 kb), έχει κατάληξη .iso ενώ το ευρωπαϊκό .prg.
Και τώρα τι κάνω? Να μετονομάσω το αρχείο σε .iso και να δοκιμάσω την τύχη μου, ή να καλέσω την Intersys να μου στείλει ένα cd με το firmware (αν δηλαδή το έχει).
Τα φώτα σας παρακαλώ.

Υ.Γ. Άι Βασίλη, την επόμενη φορά, άσε τις βιασύνες, και βάλε και συ ένα χεράκι, έτσι?

Reaction score
802
αλλαξε το και εσυ σε .iso.
Δεν θα χασεις κατι.Το πολυ πολυ να μην στο αναγνωρισει παλι.

Reaction score
2
Ταλαιπωρήθηκα και εγώ με την πρώτη αναβάθμιση που έκανα. Τελικά, η λύση που μου δούλεψε ήταν η εγγραφή του image σε cd-r με το burncdcc στην χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα και τικαρισμένο το finalize. Μια δοκιμή δε βλάπτει.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: TOSHIBA HD-DVD FIRMWARE UPDATE PAGE

Αγαπητοί φίλοι, καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Φέτος ο Άι Βασίλης ήταν πολύ γεναιόδωρος: μετά τον Onkyo 875, μου έστειλε και το Toshiba HD-EP35.
Και εκεί έφαγα το κόλημα:
1. Δεν κατάφερα να βρω τρόπο να συνδέσω το player στο δίκτυο, όσες ρυθμίσεις και αν δοκίμασα. :pc:
2. Κατέβασα το τελευταίο firmware που αναφέρεται πιο πάνω (ν 1.3), το έγραψα σε cd, και δοκίμασα να κάνω από εκεί την αναβάθμιση, αλλά το player αρνήθηκε πεισματικά να αναγνωρίσει το υλικό που ήταν γραμμένο στο cd.wall_1
3. Στο αμερικάνικο site της Toshiba βρήκα αναβάθμιση 1.3 για το HD-A35 (προφανώς το Αμερικάνικο μοντέλο). Δεν πρόκειται να περάσω αυτό το firmware, αλλά παρατήρησα ότι ενώ το αρχείο είναι ίδιου μεγέθους (39.564 kb), έχει κατάληξη .iso ενώ το ευρωπαϊκό .prg.
Και τώρα τι κάνω? Να μετονομάσω το αρχείο σε .iso και να δοκιμάσω την τύχη μου, ή να καλέσω την Intersys να μου στείλει ένα cd με το firmware (αν δηλαδή το έχει).
Τα φώτα σας παρακαλώ.

Υ.Γ. Άι Βασίλη, την επόμενη φορά, άσε τις βιασύνες, και βάλε και συ ένα χεράκι, έτσι?
Ελπίζω να το γράφεις έτσι ώστε να βλέπεις πολλά αρχεία μέσα στο cd ( δεν ξέρω εαν είναι 1 ή πολλά ) επειδή εαν το βάζεις έτσι απλά σε data δεν θα γίνει τίποτα ... συνήθως με διπλό κλικ σου ανοίγει το αρχείο σε nero , επίσης είναι προτιμότερο το cd ... για την χαμηλή ταχύτητα , δεν ξέρω ...

Reaction score
0
Παρόμοιο πρόβλημα είχα με το 30άρι που αγόρασα κ είχε πάνω του 1.1 firmware κ ήθελα να βάλω το 1.3. Το έγραψα τελικά σε cd, είχε κατάληξη prg κ βρήκα ένα πρόγραμμα που το έγραφε με αυτήν την κατάληξη δωρεάν από το ίντερνετ. Μόλις έβαλα το cd μέσα μου είπε να κάνει αναβάθμιση, έκανε κ τελείωσε κανονικά. Μου βγάζει μόνο του cd έξω κ κλείνει το μηχάνημα. Το ανοίγω κ τίποτα...κόκκαλο...τώρα ? έβγαλα το ρεύμα...το άφησα λίγο...το άναψα κ ήταν οκ...ουφ...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.576
Μιχάλη, μήπως μπορείς να μου πεις το πρόγραμμα, γιατί όλες μου οι προσπάθειες έχουν στεφθεί με απόλυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ?

Reaction score
0
Μιχάλη, μήπως μπορείς να μου πεις το πρόγραμμα, γιατί όλες μου οι προσπάθειες έχουν στεφθεί με απόλυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ?
Εννοείται !
Λοιπόν, πας εδώ :
http://www.deepburner.com/?r=download

και κατεβάζεις το DeepBurner 1.8, είναι δωρεάν.
Του κάνεις εγκατάσταση κ επιλέγεις να κάνεις εγγραφή :
Burn ISO image
Κάπου λέει για image file, εκεί έχει ένα μικρό κουτάκι με τελίτσες ...
Το πατάς κ επιλέγεις το .prg αρχείο που έχεις από το zip αρχείο.
Για να το δεις το αρχείο επιλέγεις All Files.
Μετά είναι απλό, επιλέγεις Burn κ τελείωσε...το cd έτοιμο ! :cool_4:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.576
Σας ευχαριστώ όλους σας! Τελικά μετονόμασα το αρχείο σε .iso και το έγραψα σε cd με το burnCDcc, όπως πρότεινε ο Στέλιος, και κατάφερα να το αναβαθμίσω.
Καλή Χρονιά σε όλους!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος
Squat