Στοργή και προδέρμ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.168
Χρειάστηκαν πολύυυυυυυυ στρώσιμο. Χρειάζονται γερήηηηηηη οδήγηση. Εμ τί, έτσι άντε; Όλα εύκολα; Είναι μακρύυυυυς ο δρόμος προς το ηχητικό νιρβάνα, θέλει πολλήηηηηηηηη προσπάθεια. Τί, ίσα κι όμοια; Και εκείνα τα πρίμα ρε παιδί μου! Πρέπει να είναι απαλά, πολύ απαλά! Πιο απαλά κι από τη βραχνάδα της Julie London. Τα high end πρίμα θέλουν στοργή και προδέρμ... τςςςςςςς...

Λοιπόν, να σας πω! Άμα τα μαραφέτια σας δε «στρώσουν» σε 10 μέρες, και την πάνε μακριά τη βαλίτσα, καναδυό μήνες ας πούμε, δηλαδής σώνει και καλά έτσι όπως είπε ο τάδε «ρεβιούερ» στο δείνα «ρηβιού» του, ε, μη το πάρετε κι απάνω σας, ότι τα εργαλεία είναι δύσκολα και θέλουν ακόμη «δρόμο», για να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους. Απλώς, δεν τα συνηθίσατε, μάλλον για δύο λόγους. Ή επειδής δεν ακούτε μουσική παρά μόνο τα Σαββατοκύριακα, ή επειδής προσαρμόζεστε δύσκολα. Χαλλλλλλλλλλλλλααααααααρρρρρρρώστε. Σε 80 χρόνια θα τα έχετε συνηθίσει. Τα εργαλεία. Για την πεθερά σας δεν ξέρω...

Attachments

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Και αν στο συγκεκριμενο περιβαλλον που ειχαν αποθηκευθει τα ηχεια οι αποθηκαριοι ειχανε χεστει στο κλασιμο μεταξυ τους τοτε τι επιδρασεις θα υπαρχουν κατα το στρωσιμο?Υπαρχει περιπτωση μετα τις διακοσιες ωρες να ζεχνει πορδηλα το δωματιο?
Μηπως για κακο και για καλο να ταπωσουμε την οπη του bass reflex?

Reaction score
10
Kαλημερα και καλη χρονια!

Οσο για αυτα που λεει ο Κωστας, οταν σε ενα συστημα ακους και τη μυγα μεσα στο studio υπαρχουν διαφορες και πολυ αργοτερα απο 10 ωρες. Εγω ειμαι στις 150 ωρες στο καινουργιο μου cd και συνεχιζω να πιστευω οτι ο ηχος αλλαζει. Σε ενα συστημα hi-fi πιθανον να μην ακουσεις και καθολου διαφορες!

Reaction score
4
Απάντηση: Στοργή και προδέρμ

Πιστεύετε ότι περισσότερο 'προσαρμόζεται' ένα μηχάνημα (χρονικά), σε σχέση με τον ακροατή ή το αντίστροφο ;
Αν ακούσουμε σε ένα φίλο ένα στρωμένο set θα μας φανεί το ίδιο στην αρχή και μετά από 5 ακροάσεις ;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Στοργή και προδέρμ

Αν ακούσουμε σε ένα φίλο ένα στρωμένο set θα μας φανεί το ίδιο στην αρχή και μετά από 5 ακροάσεις ;
Όχι βέβαια.
Παρεμπιπτόντως, έχουν πολύ γέλιο τα μεγάλα ηλεκτροστατικά και οι διακυμάνσεις της απόδοσής τους σε σχέση με τα ενίοτε ακραία ποσοστά υγρασίας της ατμόσφαιρας.

...

Reaction score
1
Kαλημερα και καλη χρονια!

Οσο για αυτα που λεει ο Κωστας, οταν σε ενα συστημα ακους και τη μυγα μεσα στο studio υπαρχουν διαφορες και πολυ αργοτερα απο 10 ωρες. Εγω ειμαι στις 150 ωρες στο καινουργιο μου cd και συνεχιζω να πιστευω οτι ο ηχος αλλαζει. Σε ενα συστημα hi-fi πιθανον να μην ακουσεις και καθολου διαφορες!
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω. :prof:

Είδα σαφέστατη διαφορά μετά το στρώσιμο σε:
Ηχεία : Epos Els-3
Ακοσυτικά : AKG 701

Ειδικά τα AKG μόλις τα πήρα απογοητεύτικα από την απόδοση τους, σε σχέση με αυτά που είχα ακούσει για την αξία τους.
Μετά από ένα μήνα περίπου, είναι ότι καλύτερο έχουν ακούσει τα αυτάκια μου, επιβεβαιώνοντας τις άριστες κριτικές τους.
Και συνεχίζουν να βελτιώνονται ακόμα μέρα με την μέρα. :bravo:

Bart

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :happy_4: :happy_4: :happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ έχω ένα ρημάδι καλώδιο ρεύματος που εδώ και 5 χρόνια δεν λέει να στρώσει, να μαλακώσει λίγο βρε παιδί μου. Είναι τόσο σκληρό που έχει μια μόνιμη κούρμπα και σηκώνει την κουρτίνα από κάτω. Δεν ξέρω τι να κάνω σοβαρά. Βρείτε μου μια λύση γιατί φωνάζει η γυναίκα μου και δεν θέλω να την αλλάξω (ακόμη). :happy_9:

...​

Reaction score
13
Εγώ έχω ένα ρημάδι καλώδιο ρεύματος που εδώ και 5 χρόνια δεν λέει να στρώσει, να μαλακώσει λίγο βρε παιδί μου. Είναι τόσο σκληρό που έχει μια μόνιμη κούρμπα και σηκώνει την κουρτίνα από κάτω. Δεν ξέρω τι να κάνω σοβαρά. Βρείτε μου μια λύση γιατί φωνάζει η γυναίκα μου και δεν θέλω να την αλλάξω (ακόμη). :happy_9:​

...​
Βρασε το τοπικα.
Μην πιεις το ζουμι.
Πιες μια μπυρα instead.
Ισως κανει και ατμοκαθαριστης σε full steam.
Mετα μπανταρισε το με κατι ισιο, οπως ενα σπασμενο ποδι

Reaction score
13
Πεστο ρε παιδι μου οτι κανει κουρμπα το καλωδιο. Ειπα και γω... Να γιατι δεν βγαινει το μπασσο.
Τι το περασες το ρευμα ?
Schumaher ?
Το πεταει εξω η στροφη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μπουαχαχαχαχαχα!!!!!!!!
Σταμάτα ρε μου 'χει βγει ο καφές από τη μύτη. :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Απάντηση: Στοργή και προδέρμ

Όχι βέβαια.
Παρεμπιπτόντως, έχουν πολύ γέλιο τα μεγάλα ηλεκτροστατικά και οι διακυμάνσεις της απόδοσής τους σε σχέση με τα ενίοτε ακραία ποσοστά υγρασίας της ατμόσφαιρας.

...
Nα ρωτησω & εγω σχετικα με την υγρασια επιρρεαζει & τις λαμπες??
Παρατηρω οταν εχει υγρασια καποιες φορες δεν εχει την ιδια αποδοση
ο λαμπατος μου..

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στοργή και προδέρμ

Nα ρωτησω & εγω σχετικα με την υγρασια επιρρεαζει & τις λαμπες??
Παρατηρω οταν εχει υγρασια καποιες φορες δεν εχει την ιδια αποδοση
ο λαμπατος μου..
Η υγρασια επιρρεαζει την απορροφηση των υψηλων κυριως συχνοτητων στον χωρο μεχρι να φτασουν στα αυτια μας.

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στοργή και προδέρμ

Η υγρασια επιρρεαζει την απορροφηση των υψηλων κυριως συχνοτητων στον χωρο μεχρι να φτασουν στα αυτια μας.
Eυχαριστω φιλε μου,κατι τετοιο υποπτευομουν γιατι εχω διαπιστωσει
οτι ακουγεται λιγο μπουκομενο το συστημα οταν εχει πολυ υγρασια..

Reaction score
5
Δεν ξερω για υγρασίες, πορδές κλπ κλπ αλλά πιστεύω οτι τα μεγάφωνα το θέλουν το στρωσιματάκι τους.

Οι μεμβράνες δηλαδή να μαλακώσουν λίγο βρε παιδί μου. Τουλάχιστον στο ρεγκουνάμαξο παρατήρησα διαφορές με τον καιρό.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
purist audio cd
τελλλλλλλλλλλλλλλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Εγώ έχω ένα ρημάδι καλώδιο ρεύματος που εδώ και 5 χρόνια δεν λέει να στρώσει, να μαλακώσει λίγο βρε παιδί μου. Είναι τόσο σκληρό που έχει μια μόνιμη κούρμπα και σηκώνει την κουρτίνα από κάτω. Δεν ξέρω τι να κάνω σοβαρά. Βρείτε μου μια λύση γιατί φωνάζει η γυναίκα μου και δεν θέλω να την αλλάξω (ακόμη). :happy_9:

...​
Mηπως Νικο πρεπει πρωτα να στρωσει η γυναικα (απο οτι εχω διαβασει θελει περιπου 900.00.00.00.00.00.00.00.00.00.00.00.00.00.00.ωρες να στρωσει)!!!!!!!
Η αληθεια ομως ειναι οτι αν καποιος αλλαξει την γυναικα μετα μπορει να αλλαζει οποτε γουσταρει τα καλωδια χωρις να σκοτιζεται ιδιαιτερα για το πως παιζουν!!!!!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Στοργή και προδέρμ

Πιστεύετε ότι περισσότερο 'προσαρμόζεται' ένα μηχάνημα (χρονικά), σε σχέση με τον ακροατή ή το αντίστροφο ;

Όλη η ουσία βρίσκεται εδώ.

Εγώ ψηφίζω το αντίστροφο. :happy_2:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.174
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe