- Reaction score
- 23.168
Όσο θελήσω.Ποσο θα κρατησει αραγε?
Όσο θελήσω.Ποσο θα κρατησει αραγε?
Δεν έχει σημασία.Για ποια ηχεία μιλούμε?
Ρε άστα αυτά και πες το ηχείο να τους κράξουμε παρέα!Δεν έχει σημασία.
Όπως έγραψε και ο vlasis η γυναίκα θέλει στρώσιμο. Για γρήγορα αποτελέσματα, δοκίμασε τη μέθοδο με τις κίτρινες κάρτες και τη καραμπίνα! :cool_11:Εγώ έχω ένα ρημάδι καλώδιο ρεύματος που εδώ και 5 χρόνια δεν λέει να στρώσει, να μαλακώσει λίγο βρε παιδί μου. Είναι τόσο σκληρό που έχει μια μόνιμη κούρμπα και σηκώνει την κουρτίνα από κάτω. Δεν ξέρω τι να κάνω σοβαρά. Βρείτε μου μια λύση γιατί φωνάζει η γυναίκα μου και δεν θέλω να την αλλάξω (ακόμη). :happy_9:
...
Νομίζω ναι. Εξάλλου αν περάσει καιρός απο την ημέρα αγοράς και δεν σε ικανοποιούν όπως έχουν "στρώσει", είναι ευκαιρία να σου πουλήσουν κάτι άλλο, πρωτοποριακό και επαναστατικό, βεβαίως-βεβαίως! :happy_9:.... Αυτές οι δηλώσεις περί μακροσκελούς στρώσιμου πιθανότατα αποσκοπούν στην ολοκληρωτική εξοικείωση του ακροατή, ο οποίος θα συνηθίσει και τα ηχητικά προβλήματα που τυχόν ταλανίζουν το ηχείο.
Για λέγε, για λέγε. :cool_4:Για γρήγορα αποτελέσματα, δοκίμασε τη μέθοδο με τις κίτρινες κάρτες και τη καραμπίνα! :cool_11:
Ανεμελε φιλε μου μπορω να πυροβολησω την γυναικα χωρις καρτα και να κρατησω τον σκυλο?????????Ψυχη εχει ο κακομοιρης!!!!!!!!!!!!Παλιό ανέκδοτο. Δείχνεις απο 2 κίτρινες κάρτες σε γυναίκα, πεθερά, σκύλο και την πρώτη κόκκινη στον σκύλο, τον οποίο "ξαπλώνεις" με την καραμπίνα.
Μετά σούζα όλοι στο σπίτι (όσοι έχουν δυο κίτρινες)! :cool_11:
Ανεμελε φιλε μου μπορω να πυροβολησω την γυναικα χωρις καρτα και να κρατησω τον σκυλο?????????Ψυχη εχει ο κακομοιρης!!!!!!!!!!!!
Ανέκδοτο είναι, ο καθένας το διηγείται όπως του φαίνεται πιο διασκεδαστικό! :twisted:Ανεμελε φιλε μου μπορω να πυροβολησω την γυναικα χωρις καρτα και να κρατησω τον σκυλο?????????Ψυχη εχει ο κακομοιρης!!!!!!!!!!!!
Δοκίμασες νά τή μαστιγώσεις μ αυτό ? Ισως νά μαλακώσει λίγο... Αν όχι , τότε σίγουρα καί πάλι θά έχεις πετύχει αποτέλεσμα. Η γυναίκα σου θά έχει γίνει "αλοιφή". !!!Εγώ έχω ένα ρημάδι καλώδιο ρεύματος που εδώ και 5 χρόνια δεν λέει να στρώσει, να μαλακώσει λίγο βρε παιδί μου. Είναι τόσο σκληρό που έχει μια μόνιμη κούρμπα και σηκώνει την κουρτίνα από κάτω. Δεν ξέρω τι να κάνω σοβαρά. Βρείτε μου μια λύση γιατί φωνάζει η γυναίκα μου και δεν θέλω να την αλλάξω (ακόμη). :happy_9:
...