ΒΟΗΘΕΙΑ HIVION HD9090X ULTIMA

Reaction score
0
Καλησπέρα με ευχές για μια καλή & δημιουργική χρονιά σε όλους σας .

Πρόσφατα απόκτησα τον HIVION HD9090 X ULTIMA με τα παρακάτω στοιχεία :

έκδοση HW 1.00.00
΄΄ SW 11.03.6F
loader 1.10
Model 6f2e240

Θα παρακαλέσω να με πληροφορήσετε για τα παρακάτω , καθώς είμαι νέος στον χώρο και θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας .

1. υπάρχει νεώτερη αναβάθμιση από την παραπάνω και από που μπορώ να τη πάρω.
2. ενω βάζω μια loader card dragon και τη βλέπει Build Dec 14 2007 δεν ξέρω πως να την φορτώσω στον δέκτη

Και πάλι σας ευχαριστώ
Παντελής

Reaction score
0
Καλησπέρα με ευχές για μια καλή & δημιουργική χρονιά σε όλους σας .

Πρόσφατα απόκτησα τον HIVION HD9090 X ULTIMA με τα παρακάτω στοιχεία :

έκδοση HW 1.00.00
΄΄ SW 11.03.6F
loader 1.10
Model 6f2e240

Θα παρακαλέσω να με πληροφορήσετε για τα παρακάτω , καθώς είμαι νέος στον χώρο και θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας .

1. υπάρχει νεώτερη αναβάθμιση από την παραπάνω και από που μπορώ να τη πάρω.
2. ενω βάζω μια loader card dragon και τη βλέπει Build Dec 14 2007 δεν ξέρω πως να την φορτώσω στον δέκτη

Και πάλι σας ευχαριστώ
Παντελής
oxi file den iparhi pio neotero .afto ine to telefteo, me tin cart loader tis dragon ti akrivos thes na kanis??
i carta afti fortono mono tis modules dragon kai tipota alo. an exi fortomeno i loader cart kapio telefteo prodetor tote tin vazis stin dragon kai tin fortonis.
sto hivion ala kai se opion dipote alon dekti den kani tipota.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ HIVION HD9090X ULTIMA

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
έχω Cas Interface 2 , φόρτωσα το καινούργιο predator σε κάρτα και την έβαλα στη card reader του hivion , όπως έκανα παλαιά με το neotion 3000 και τη φόρτωνα χωρίς τη μοντούλα. Πρέπει αν κατάλαβα καλά να πάρω και μια μοντούλα ???

Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου.

Reaction score
4.909
Το λογισμικό στον δεκτη που αγόρασες φορτώνεται είτε σειριακά είτε με usb stick. Μας λες όμως ότι φόρτωνες τον ΝΕΟΤΙΟΝ 3000 με την loader card της Dragon ή δεν κατάλαβα καλά? Επίσης αν εννοείς να αγοράσεις την μοντούλα για να φορτώνεις τον δεκτη αυτό είναι σίγουρα λάθος και δεν γίνεται (αν εννοείς για να παίζει στον δεκτη , τοτε γινεται φυσικά)

Reaction score
0

Το λογισμικό στον δεκτη που αγόρασες φορτώνεται είτε σειριακά είτε με usb stick. Μας λες όμως ότι φόρτωνες τον ΝΕΟΤΙΟΝ 3000 με την loader card της Dragon ή δεν κατάλαβα καλά? Επίσης αν εννοείς να αγοράσεις την μοντούλα για να φορτώνεις τον δεκτη αυτό είναι σίγουρα λάθος και δεν γίνεται (αν εννοείς για να παίζει στον δεκτη , τοτε γινεται φυσικά)
καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.
απλά αναφέρομαι για να φορτώνω κλειδιά του predator στον δέκτη και όχι λογισμικό στον δέκτη.
Γίνεται να ξεκλειδώνω κάποια κανάλια με predator της κάρτας loader dragon η χρειάζεται και την μοντούλα να αγοράσω .

Reaction score
0
Καλημέρα και καλη χρονια και απο μενα.
Το Dragon ουσιαστικα δε χρειαζεται αφου μπορεις να περνας κλειδια στον δέκτη με το χέρι ή με τη σειριακή θύρα.
Αν πάλι θες να δουλέψη ο δέκτης με dragon και παλι δεν εχεις προβλημα αφου αναγνωρίζεται κανονικα.

Reaction score
0

Καλημέρα και καλη χρονια και απο μενα.
Το Dragon ουσιαστικα δε χρειαζεται αφου μπορεις να περνας κλειδια στον δέκτη με το χέρι ή με τη σειριακή θύρα.
Αν πάλι θες να δουλέψη ο δέκτης με dragon και παλι δεν εχεις προβλημα αφου αναγνωρίζεται κανονικα.
καλημέρα
καλά τα λές , αλλά βάζω μόνο την κάρτα της Dragon χωρίς μοντούλα .. έτσι από μόνο της είναι σε θέση να φορτώσει στον δέκτη τα κλειδιά απο p[redator
ευχαριστώ

Reaction score
0
Λοιπον ας τα παρουμε ενα ενα.
Η καρτα ειναι για να προγραματιζεις το module Dragon αυτο ξερω εγω.
Δε νομιζω οτι τη δέχεται δέκτης τη κάρτα ετσι...μπορει να κανω και λάθος.
Με το χερι τα κλειδια τωρα ... πηγαινεις menu/εργοστασιακες και εκει πανω πατας 1234 δεν πατας ΟΚ.
Αντε βάζω και σε λιγο το Link με ότι υποσχέθηκα πριν λίγες μέρες.

Reaction score
4.909
Re: Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ HIVION HD9090X ULTIMA

καλημέρα
καλά τα λές , αλλά βάζω μόνο την κάρτα της Dragon χωρίς μοντούλα .. έτσι από μόνο της είναι σε θέση να φορτώσει στον δέκτη τα κλειδιά απο p[redator
ευχαριστώ
Αυτό δεν γίνεται σε κανενα δεκτη που να γνωρίζω (και αν τυχόν γινόταν στον νεοτιον 3000...τότε έχασα επεισόδια). Η κάρτα αυτή κανονικά φορτώνει μόνο την συγκεκριμένη μοντούλα, εφόσον μάλιστα λες ότι βαζεις αρχεία predator που αφορούν την μοντούλα. Η μόνη περιπτωση να φορτώνει απ ευθείας με "κουλουράκια" τον δεκτη είναι αυτός να έχει ενσωματωμένο card reader dragon (που πιθανόν να υπήρξε σε καποιον δεκτη αλλα δεν νομίζω στον νεοτιον και σίγουρα όχι σ αυτόν που έχεις τώρα)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos