Ηχειο της χρονιας?

Reaction score
8
Η ZU στην αμερική, δε δίνει σε αντιπροσώπους.

Πουλάει κατευθείαν από το εργοστάσιο και dealers έχει μόνο για εκτός usa.

Η τιμή λοιπόν είναι standard.

Τέλος πάντων.

Στην Ιταλία ο αντιπρόσωπος τα έχει 3600 euros.

Reaction score
8
Το θεμα παιδια ειναι οτι οταν δυο ηχεια εχουν την ιδια τιμη στην Αμερικη π.χ. 3000 ευρω πως γινεται το ενα να εχει στην Ελλαδα 2500 και το αλλο 3500. Ο νοων νοητω.
Παντως εχω παρατηρησει το εξης: Οταν μια συσκευη εχει στην Ελλαδα τιμη σε ευρω οσο στην Αμερικη σε δολλαρια ειναι μια καλη περιπτωση, ειδικα αν συνοδευεται απο ατοκο διακανονισμο για ενα χρονο .Οταν ειναι χαμηλοτερη ειναι ευκαιρια και οταν ειναι υψηλοτερη παζαρεψτε η παρτε κατι αλλο αντιστοιχο. Εξαιρειται η περιπτωση της καψουρας

Reaction score
93
Οταν αναφέρεται retail price, στην Αμερική μπορείς να βρεις το προιν 10-15% φθηνότερα από αυτή την τιμή στην αγορά . Με την τρέχουσα ισοτημία ευρώ - δολαρίου θεωρώ κοροιδία να πληρώνεις έστω και την ίδια τιμή με Αμερική . Για να θεωρείται "τίμια" αγορά θεωρώ οτι θα πρέπει το προίον να πωλείται 10-15% φθηνότερα από Αμερική ....πχ τα Grado SR225 στο Amazon έχουν 140 ευρώ και εδώ κοντά στα 300???!!!!!

Reaction score
0
Βαση του παραπανω σχολιου σας, θα ηταν ανταξιο λογου, αν κοστιζε 20000 $ ????
Ετσι απλα ???

Δεν νομιζω οτι σας υποχρεωσε κανεις να πειτε τιποτε.

Το αν ειναι αναξιο λογου η οχι, αφηστε να το κρινουν εκεινοι που τους ενδιαφερει.

Φιλε μου τα ειπα ολα στο αρχικο μου μηνυμα.

Ενα ανταγωνιστικο ηχειο εδω στην Ελλαδα τιμολογιακα (Acoustic Zen Adagio), ανηκει κυριολεκτικα σε ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ στην Αμερικη. Δηλαδη ειναι ΓΕΛΟΙΑ η συγκριση τους και σε ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ και σε ΗΧΟ, και προκαλω τον οποιοδηποτε που το εχει (το ZU) σε κοντρα.
ΑΥΤΟ πρεπει να ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τον υποψηφιο αγοραστη ηχειου των 3500 ευρω για να μην πιαστει ΚΟΡΟΙΔΟ!!
Καταλαβες?
Ασε που ειμαι σιγουρος οτι και το βασης Acoustic Zen Adagio Jr (εξαιρετικο!) των 3500$ (2500 ευρω) παιζει ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πω πω βρε παιδί μου. Εσύ δεν αντιπροσωπεύεις προϊόντα, διαμάντια αντιπροσωπεύεις. :happy_9:

...

Reaction score
0
Εσυ ρε Νικο δεν ξερεις να προφερεις τα Von Schweikert....:cool_11: :cool_11: :cool_11: wall_1

θα ηξερες τα Acoustic Zen?????:crazy_1:

Γενικα οτι φερνει ο Music Lover ειναι.......ΜΑΠΑ για το avsite:cool_1: :cool_1: :cool_1: !

Μια καλη κουβεντα ΔΕΝ εχω ακουσει για ΚΑΝΕΝΑ προιον μας, παρ'ολο που ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝ!!!!!!)(

Η δεοντολογια ενος site (τα περιοδικα εχουν μακραν μεγαλυτερη απο εσας) επιβαλλει την μη εκφορα αποψης αν πριν δεν εχουν εξεταστει οι περισσοτερες αν οχι ΟΛΕΣ οι προτασεις μιας συγκεκριμενης κατηγοριας.

Κι εσεις απο οτι βλεπω ΔΕΝ ΦΕΙΔΕΣΤΕ ΟΥΔΟΛΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ (εκτος musiclover φυσικα και χωρις επαναλαμβανω να εχετε ακουσει τα προιοντα μας! ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ! συνειδητα φυσικα...).

Προσεχε λοιπον τι λες γιατι εκτιθεσαι..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εσυ ρε Νικο δεν ξερεις να προφερεις τα Von Schweikert....:cool_11: :cool_11: :cool_11: wall_1

θα ηξερες τα Acoustic Zen?????:crazy_1:

Γενικα οτι φερνει ο Music Lover ειναι.......ΜΑΠΑ για το avsite:cool_1: :cool_1: :cool_1: !

Μια καλη κουβεντα ΔΕΝ εχω ακουσει για ΚΑΝΕΝΑ προιον μας, παρ'ολο που ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝ!!!!!!)(

Η δεοντολογια ενος site (τα περιοδικα εχουν μακραν μεγαλυτερη απο εσας) επιβαλλει την μη εκφορα αποψης αν πριν δεν εχουν εξεταστει οι περισσοτερες αν οχι ΟΛΕΣ οι προτασεις μιας συγκεκριμενης κατηγοριας.

Κι εσεις απο οτι βλεπω ΔΕΝ ΦΕΙΔΕΣΤΕ ΟΥΔΟΛΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ (εκτος musiclover φυσικα και χωρις επαναλαμβανω να εχετε ακουσει τα προιοντα μας! ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ! συνειδητα φυσικα...).

Προσεχε λοιπον τι λες γιατι εκτιθεσαι..
Εγώ εκτίθεμαι βρε Γιώργο που για μια ακόμη φορά δεν είσαι σε θέση να ακούσεις κανέναν πέραν του εαυτού σου? Όποιος σου απευθύνεται τελικά εδώ μέσα, είναι σαν να χτυπάει στου κουφού την πόρτα, αλλιώς δεν εξηγείται. Πάλι βλέπεις φαντάσματα σε ένα site που ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ και τα έχεις δει μόνος σου σε 500 σημεία. Ακόμη και τα von πως τα λεν, είναι thread που άνοιξαν συντονιστές του site το οποίο κατηγορείς για μεροληψία. Αυτό κάνει το AVsite αγαπητέ musiclover και ο κόσμος το βλέπει δεν είναι χαζός, γι αυτό και έχεις εισπράξει αντιδράσεις. Αναθεώρησε λοιπόν συμπεράσματά σου ταχέως.

Αυτό που δεν μπορεί αντιθέτως να κάνει το AVSite είναι να σε παρακολουθεί να προσπαθείς να διαφημίζεις απροκάλυπτα τα προϊόντα σου με την πρώτη ευκαιρία. Για πατάτες να μιλάμε, θα πεταχτείς να πεις ότι φέρνεις καλύτερες. Νισάφι ρε Γιώργο. δηλαδή, τι πρέπει να γίνει? Ακόμη και να τα πίστευες αυτά ως χομπίστας, είναι αντιδεοντολογικό να μιλάς συνεχώς για την πραμάτεια σου. Δεν είναι διαφημιστική φυλλάδα το AVSite που όποιος προλαβαίνει πετάει το δικό του προϊόν για να το φέρει "πάνω - πάνω". Ή καταλαβαίνεις τον τρόπο λειτουργίας ενός forum και ακολουθείς κάποιους κανόνες ή δεν συμμετέχεις. Οι ανοχές έχουν και κάποια όρια και μέχρι στιγμής έχουμε δείξει ανεκτικότητα πέραν των προβλεπομένων. Το Νο 1 infraction σε όλα τα forums του πλανήτη είναι για εσκεμμένη διαφήμιση και μέχρι στιγμής παρατύπως δεν το έχεις εισπράξει. Δεν είπαμε να μην μας μιλήσεις για τα προϊόντα σου αλλά εσύ ή θα γράφεις για προϊόντα σου και την επιχείρησή σου ή θα γράφεις για να την λες στον Κόγια. Σε προειδοποιώ λοιπόν ότι την επόμενη φορά θα έρθει και το infraction.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και σε παρακαλώ πολύ να μην ξανα-αναφερθείς στην δεοντολογία του AVSite γιατί δεν σου πέφτει λόγος. Όσον αφορά δε, στην σύγκριση με αυτήν των περιοδικών με τις πληρωμένες σου (ή άλλων) καταχωρήσεις, ακόμη και ο πιο ηλίθιος αναγνώστης βλέπει ότι είναι απλά ο συσχετισμός που σε συμφέρει.

...

Reaction score
0
Πάλι βλέπεις φαντάσματα σε ένα site που ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ και τα έχεις δει μόνος σου σε 500 σημεία. Ακόμη και τα von πως τα λεν, είναι thread που άνοιξαν συντονιστές του site το οποίο κατηγορείς για μεροληψία.

...
Μωρε κι εσεις μιλατε για τα προιοντα μου.......αλλα απο την αναποδη:cool_11: :cool_11:

Καλη κουβεντα.....γιοκ:mad_3: !

Ε, δεν πρεπει να τα υπερασπιστω? Βεβαια αυτα που λεω τα ΠΙΣΤΕΥΩ, δεν τα λεω για την τσεπη μου..

Νομιζω οτι οπως δεν επιτρεπεται η διαφημιση σε ενα site, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΝΙΚΟ!!! (Και μαλιστα χωρις λογο-εμφανη τουλαχιστον). Ετσι??:prof:

Αν παρατηρησουμε λοιπον τα προηγουμενα threads που ασχολουνται με προιοντα μας καινουργια η used, θα επρεπε ΠΡΩΤΑ να επιβαλλεις πολλα infractions στους φιλους και φυσικα στον......εαυτο σου:happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μωρε κι εσεις μιλατε για τα προιοντα μου.......αλλα απο την αναποδη:cool_11: :cool_11:

Καλη κουβεντα.....γιοκ:mad_3: !

Ε, δεν πρεπει να τα υπερασπιστω? Βεβαια αυτα που λεω τα ΠΙΣΤΕΥΩ, δεν τα λεω για την τσεπη μου..

Νομιζω οτι οπως δεν επιτρεπεται η διαφημιση σε ενα site, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΝΙΚΟ!!! (Και μαλιστα χωρις λογο-εμφανη τουλαχιστον). Ετσι??:prof:

Αν παρατηρησουμε λοιπον τα προηγουμενα threads που ασχολουνται με προιοντα μας καινουργια η used, θα επρεπε ΠΡΩΤΑ να επιβαλλεις πολλα infractions στους φιλους και φυσικα στον......εαυτο σου:happy_9:
Καλημερούδια κι έφεξε. Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ εδώ μεσα εσκεμμένη δυσφήμιση για οποιοδήποτε προϊόν γιατί πολύ απλά ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Αν κάποιος εξέφρασε άποψη για ένα προϊόν σου, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει δεν θα του το απαγορέψεις εσύ. Αλλά εγώ ούτε αυτό είδα να γίνεται, πέραν από κάποιες αντιδράσεις που η δική σου εμμονή πάλι δημιούργησε, προσπαθώντας να πείσεις τους συνομιλητές σου ότι έχεις το καλύτερο προϊόν στον πλανήτη. Εδώ παρουσιάζονται όπως βλέπεις προϊόντα από όλον τον κόσμο και όλων των αντιπροσώπων. Σε προκαλώ να μου δείξεις ΠΟΥ ανοίχθηκε θέμα που δυσφήμιζε ένα προϊόν σου.

Πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις ότι η υπεράσπιση των προϊόντων σου με αυτόν τον τρόπο δεν είναι δεοντολογική? Φαντάζεσαι σε κάθε παρόμοιο thread να έμπαινε στο καπάκι, ο Μηχαηλός, ο Χατζηκωνσταντής, ο Χουρμουζιάδης, ο Σπέρτος κλπ κλπ και να λέγανε όλοι την δική σου κασέτα?: "καλό αυτό το ηχείο/ενισχυτής/πηγή αλλά το δικό μου - αυτό που εγώ φέρνω είναι καλύτερο?" Αυτοί δεν είναι επαγγελματίες, δεν έχουν αγωνίες, δεν θέλουν να μιλήσουν για τα προϊόντα τους? Απλά έχουν μέτρο και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ εδώ μέσα είναι για άλλον λόγο. Είναι επειδή πάνω από όλα αγαπάνε τον συγκεκριμένο τρόπο επικοινωνίας και το χόμπι. Οι παραπάνω, ντρέπονται στην κυριολεξία να γράψουν σε thread που ανοίχτηκε για δικό τους προϊόν...

Πρόσεχε, διότι η εμμονή σου αυτή και η τόσο απροκάλυπτη τάση να υπερασπιστείς τα προϊόντα σου χωρίς καν να μιλήσει κανείς για δαύτα, (τι δουλειά είχες να γράψεις σε ένα θέμα για τα ΖU, για τα δικά σου ηχεία?), φανερώνει ίσως την αδυναμία τους να ξεχωρίσουν πραγματικά και όχι στα λόγια. Για τα μικρά tripath μίλησε ο άλλος, το δικό σου πάλι πέταξες κ.ο.κ σε κάθε ευκαιρία. Το αν τα πιστεύεις ή όχι ΔΕΝ είναι το ζητούμενο, άλλαξε τακτική, δεν το λέω μόνον εγώ.

Τέλος πάντων και να μην το καταλαβαίνεις δεν με ενδιαφέρει. Σημασία έχει ότι αυτή η τακτική σε ΑΥΤΟ το site απαγορεύεται. Να με συγχωρείς αλλά την επόμενη φορά θα αναγκαστώ να πράξω τα δέοντα. Τέλος.

...

Reaction score
0
Και πρεπει να προσθεσω οτι τα περιοδικα (π.χ. High Fidelity) εχουν εκ των πραγματων πολλους περιορισμους απο τους νομους της αγορας, και τηρουν αναγκαστικα σε αρκετα υψηλο βαθμο την δεοντολογια. Σισγουρα πολλοι reviewers εχουν τις συμπαθειες τους σε προιοντα και....ανθρωπους, αλλα αυτα φιλτραρονται επαναλαμβανω μεσα απο συγκεκριμενους αγραφους κανονες και νομους της αγορας.
Κοινως σε ενα περιοδικο δεν μπορει ο καθενας να γραψει οτι του γουσταρει!
Πραγμα και καλο και κακο. Αλλα στην προκειμενη περιπτωση καλο, γιατι μπορει να εχει και.....αδικο βρε αδελφε!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι ανέκδοτα λες πάλι βρε? Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι. ΕΔΩ ΜΕΣΑ αγαπητέ, έχει παρουσιαστεί περίπτωση reviewer του οποίου το κείμενο από συγκεκριμένο συγκριτικό αλλάχτηκε από τον προϊστάμενό του, με τρόπο τέτοιον ώστε να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα. Για να μην μιλήσω για περιπτώσεις, περιπτωσάρες και τις διάφορες φήμες. Πλάκα μας κάνεις πρωί πρωί? :cool_11: :cool_11:

...

Reaction score
5
Τι ανέκδοτα λες πάλι βρε? Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι. ΕΔΩ ΜΕΣΑ αγαπητέ, έχει παρουσιαστεί περίπτωση reviewer του οποίου το κείμενο από συγκεκριμένο συγκριτικό αλλάχτηκε από τον προϊστάμενό του, με τρόπο τέτοιον ώστε να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα. Για να μην μιλήσω για περιπτώσεις, περιπτωσάρες και τις διάφορες φήμες. Πλάκα μας κάνεις πρωί πρωί? :cool_11: :cool_11:

...
αυτό ετοιμαζόμουνα να το γράψω εγώ... γιατί μου το χάλασες τώρα; )(

δεν μπορείτε να κάνετε λιγο ησυχία εσείς οι χαιεντάδες πρωί πρωί; προσπαθω να τελειώσω την απογραφή μου... :pc::pc::pc:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και μάλιστα με διευθύνσεις και ονόματα, όχι με συκοφαντικές μπούρδες. Αυτές είναι τακτικές άλλων.

...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.010
Members