Ηχειο της χρονιας?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τιποτα απολυτως δεν εχει συμβει Γιωργο.
Αρκει καποιος να εχει καθαρο μυαλο και να βλεπει περα απο ψιθυρους και θεωριες συνωμοσιας.
Προσωπικα , η γνωμη μου παραμενει η αυτη!:prof:

Και τωρα, ας μην την "σπασουμε" στον Ντινο που ηθελε να παρακολουθησει αυτο το θεμα.Εαν καποιος θα ηθελε να βοηθησει, ας το κανει.:cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το νερό κύλησε στο αυλάκι.
Ο τέντζερης βρήκε το καπάκι.
Η αγουρίδα έγινε μέλι.
Των φρονίμων τα παιδιά μαγειρέψανε.
Το σακούλι γέμισε φασούλια.

:cool_11: :cool_11: :cool_11:
...

Reaction score
0
Τιποτα απολυτως δεν εχει συμβει Γιωργο.
Αρκει καποιος να εχει καθαρο μυαλο και να βλεπει περα απο ψιθυρους και θεωριες συνωμοσιας.
Προσωπικα , η γνωμη μου παραμενει η αυτη!:prof:

Και τωρα, ας μην την "σπασουμε" στον Ντινο που ηθελε να παρακολουθησει αυτο το θεμα.Εαν καποιος θα ηθελε να βοηθησει, ας το κανει.:cool_4:

Οκ:cool_4: .

Αρχηγου παροντος καθε αρχη παυσατω!:cool_4:

Γεια σου Ανδρεα. Ετσι μου αρεσει, να παιρνεις θεση..:happy_4:

Reaction score
281
Εμενα δεν μου αρεσει να μου πιανουν τον κωλο, εκτος απο τις φορες που θελω να μου τον πιανουν.???????????????
..........................[/QUOTE]

Τι ακριβως δεν καταλαβες δλδ και εβαλες 76 ερωτηματικα ?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Δηλαδη αυτο το ηχειο ειναι το καλυτερο ηχειο που παραχθηκε το 2007?
Define "καλύτερο". Αν το εννοείς όπως υποψιάζομαι, όχι.
Μάλλον θεωρούν ότι έκανε πολλά πράγματα καλά και με λογική τιμή ή/και έφερε επανάσταση στην κατηγορία του ή/και δημιούργησε νέα κατηγορία από μόνο του. You get the idea!

Για παράδειγμα, τo Car of the Year του 2000 ήταν, αν δεν κάνω λάθος, το Yaris.
Αυτό δεν σημαίνει πως το Yaris ήταν καλύτερο αυτοκίνητο από τα αντίστοιχα μοντέλα που μπορεί να έβγαλαν Ferrari, Mercedes κλπ. εκείνη τη χρονιά. :happy_6:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Δηλαδη αυτο το ηχειο ειναι το καλυτερο ηχειο που παραχθηκε το 2007?
Ας αφήσουμε τη σημειολογία κι ας περάσουμε σε πιο ουσιαστικά θέματα. Τί θα λέγατε για ένα review των VR4 από τον Σπύρο τον Μπλάτσιο;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Τς, τς, τς, υπεκφυγές... Η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία. Ναι ή ου;

Reaction score
0
Τς, τς, τς, υπεκφυγές... Η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία. Ναι ή ου;
Κωστα οταν ερθει με το καλο το καινουργιο VR4 anniversary μετα χαρας να το δωσω στο avsite να το γνωρισετε και να το ακουσετε οπως πρεπει απο κοντα...

Αλλα θα ηθελα κι εσενα παροντα και τον Σπυρο τον Μπλατσιο και φυσικα τον κ.Τσαντουλη. Αν θελει ας ειναι κι ο Νικος Τσαρουχας.

Συμφωνω απολυτα με τον Γιαννη τον Μιχαηλο οτι κατα βαθος ειστε....αρρωστοι κρυφοχαιενταδες!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Ηχειο της χρονιας?

Ας αφήσουμε τη σημειολογία κι ας περάσουμε σε πιο ουσιαστικά θέματα. Τί θα λέγατε για ένα review των VR4 από τον Σπύρο τον Μπλάτσιο;

Τι review?
Σαν το δικο σου στον Arcam?
Aσε καλυτερα.
Περναω καλα οταν διαβαζω περιοδικα about audio.
Mη μου κοβεις αυτη την ευχαριστηση.:happy_9:

Reaction score
0
Αποκλείεται. Έχω ήδη αποκτήσει αλλεργία στα von πως τα λεν. :happy_8:

...
Καλα εσυ ειδικα εισαι πολυ "ανυκτομυαλος" και "καταρτισμενος", και "θες" να τα ακουσεις ολα για να εχεις ιδια αποψη....:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Εισαι το αντιστοιχο ενος reviewer που γραφει σε ενα περιοδικο για αυτοκινητα και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ(????) να οδηγησει μια Lamborgini...Πιθανως βεβαια το κανεις απο αυτοσυντηρηση και προστασια της τσεπης σου, γιατι μολις τα ακουσεις σε βλεπω να μπαινεις σε.....περιπετειες.:happy_9:

Μην κουραζεσαι αδικα φιλε μου....Ετσι κι αλλιως εισαι στην black list:mad_3:, και οχι μονο για τα συγκεκριμενα αλλα και για κατι αλλα......παλιομηχανηματακια που αντιπροσωπευουμε, αν δεν ΑΛΛΑΞΕΙΣ σταση ΑΜΕΣΑ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μην κουραζεσαι αδικα φιλε μου....Ετσι κι αλλιως εισαι στην black list:mad_3:, και οχι μονο για τα συγκεκριμενα αλλα και για κατι αλλα......παλιομηχανηματακια που αντιπροσωπευουμε, αν δεν ΑΛΛΑΞΕΙΣ σταση ΑΜΕΣΑ.
Το σκέφτομαι από το πρωί και δεν μπορώ να συνέλθω, δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Τι να κάνω, τι να κάνω για να ακούσω τα μηχανήματά σου? Είμαι και δίπλα σε λίμνη σήμερα, μήπως να πέσω να πνιγώ? :cool_11::cool_11:

...

Reaction score
0
Το σκέφτομαι από το πρωί και δεν μπορώ να συνέλθω, δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Τι να κάνω, τι να κάνω για να ακούσω τα μηχανήματά σου? Είμαι και δίπλα σε λίμνη σήμερα, μήπως να πέσω να πνιγώ? :cool_11::cool_11:

...
Καλα.....τραγουδα εσυ.....)(

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είναι μεγάλος ο καημός, είναι βαρύς ο πόνος.
Κενωνία άτιμη, παλιοκενωνία. :happy_9:

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παντως εστειλα email στον αντιπροσωπο του εν λογω ηχειου και του ζητησα να λαβει, εαν θελει φυσικα, μερος στην συζητηση μας για να εχουμε πληρεστερη ενημερωση...

Reaction score
0
Δεν νομιζω οτι η επιβαρυνση γιά νά ελθει από Αμερική έχει περίπου 800 μέ 1000e (μεταφορικά, χρεώσεις διαχείρησης στά λιμάνια καί αλλού).
Εαν καποιος φερει ας πουμε 40 ζευγαρια, θα πληρωσει γαι τα παραπανω 40 x 800 = 32000 euro ???

Μαλλον οχι....
Ασφαλώς καί δέ θά πληρώσει 32000e , αλλά ξέρεις κανέναν πού θά έφερνε παραπάνω από ένα-δύο ζευγάρια ανά μοντέλο σέ hi-end κατηγορία ? Νά τά διαθέσει σέ ποιούς καί πότε , στήν "τεράστια" καί "ανθούσα" ελληνική αγορά ? Δέ μιλάμε γιά κάλτσες.....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos