- Reaction score
- 0
Απο τοτε (2005) δυστυχως Ανδρεα μου εχει μπει πολυ νερο στο αυλακι.....και εχουν συμβει...πολλα.
Κι ο νοων νοειτο.
Τιποτα απολυτως δεν εχει συμβει Γιωργο.
Αρκει καποιος να εχει καθαρο μυαλο και να βλεπει περα απο ψιθυρους και θεωριες συνωμοσιας.
Προσωπικα , η γνωμη μου παραμενει η αυτη!rof:
Και τωρα, ας μην την "σπασουμε" στον Ντινο που ηθελε να παρακολουθησει αυτο το θεμα.Εαν καποιος θα ηθελε να βοηθησει, ας το κανει.:cool_4:
..........................[/QUOTE]Εμενα δεν μου αρεσει να μου πιανουν τον κωλο, εκτος απο τις φορες που θελω να μου τον πιανουν.???????????????
Define "καλύτερο". Αν το εννοείς όπως υποψιάζομαι, όχι.Δηλαδη αυτο το ηχειο ειναι το καλυτερο ηχειο που παραχθηκε το 2007?
Ας αφήσουμε τη σημειολογία κι ας περάσουμε σε πιο ουσιαστικά θέματα. Τί θα λέγατε για ένα review των VR4 από τον Σπύρο τον Μπλάτσιο;Δηλαδη αυτο το ηχειο ειναι το καλυτερο ηχειο που παραχθηκε το 2007?
Ας αφήσουμε τη σημειολογία κι ας περάσουμε σε πιο ουσιαστικά θέματα. Τί θα λέγατε για ένα review των VR4 από τον Σπύρο τον Μπλάτσιο;
Define "καλύτερο". Αν το εννοείς όπως υποψιάζομαι, όχι.
Μάλλον θεωρούν ότι έκανε πολλά πράγματα καλά και με λογική τιμή
Κωστα οταν ερθει με το καλο το καινουργιο VR4 anniversary μετα χαρας να το δωσω στο avsite να το γνωρισετε και να το ακουσετε οπως πρεπει απο κοντα...Τς, τς, τς, υπεκφυγές... Η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία. Ναι ή ου;
Ας αφήσουμε τη σημειολογία κι ας περάσουμε σε πιο ουσιαστικά θέματα. Τί θα λέγατε για ένα review των VR4 από τον Σπύρο τον Μπλάτσιο;
Αποκλείεται. Έχω ήδη αποκτήσει αλλεργία στα von πως τα λεν. :happy_8:Αν θελει ας ειναι κι ο Νικος Τσαρουχας.
Καλα εσυ ειδικα εισαι πολυ "ανυκτομυαλος" και "καταρτισμενος", και "θες" να τα ακουσεις ολα για να εχεις ιδια αποψη....:cool_11: :cool_11: :cool_11:Αποκλείεται. Έχω ήδη αποκτήσει αλλεργία στα von πως τα λεν. :happy_8:
...
Το σκέφτομαι από το πρωί και δεν μπορώ να συνέλθω, δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Τι να κάνω, τι να κάνω για να ακούσω τα μηχανήματά σου? Είμαι και δίπλα σε λίμνη σήμερα, μήπως να πέσω να πνιγώ? :cool_11::cool_11:Μην κουραζεσαι αδικα φιλε μου....Ετσι κι αλλιως εισαι στην black list:mad_3:, και οχι μονο για τα συγκεκριμενα αλλα και για κατι αλλα......παλιομηχανηματακια που αντιπροσωπευουμε, αν δεν ΑΛΛΑΞΕΙΣ σταση ΑΜΕΣΑ.
Καλα.....τραγουδα εσυ.....)(Το σκέφτομαι από το πρωί και δεν μπορώ να συνέλθω, δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Τι να κάνω, τι να κάνω για να ακούσω τα μηχανήματά σου? Είμαι και δίπλα σε λίμνη σήμερα, μήπως να πέσω να πνιγώ? :cool_11::cool_11:
...
Ασφαλώς καί δέ θά πληρώσει 32000e , αλλά ξέρεις κανέναν πού θά έφερνε παραπάνω από ένα-δύο ζευγάρια ανά μοντέλο σέ hi-end κατηγορία ? Νά τά διαθέσει σέ ποιούς καί πότε , στήν "τεράστια" καί "ανθούσα" ελληνική αγορά ? Δέ μιλάμε γιά κάλτσες.....Δεν νομιζω οτι η επιβαρυνση γιά νά ελθει από Αμερική έχει περίπου 800 μέ 1000e (μεταφορικά, χρεώσεις διαχείρησης στά λιμάνια καί αλλού).
Εαν καποιος φερει ας πουμε 40 ζευγαρια, θα πληρωσει γαι τα παραπανω 40 x 800 = 32000 euro ???
Μαλλον οχι....