Ποιο skin σας αρεσει περισσοτερο?

Ποιο skin σας αρεσει?

• Default(σκουρο)

Votes: 44 61,1%
  • Classic(ανοιχτοχρωμο)

Votes: 28 38,9%

• Total voters
    72

Reaction score
3
Απάντηση: Ποιο skin σας αρεσει περισσοτερο?

Πάντα Classic ανοιχτόχρωμο. :bravo:
Δεν κουράζει, διαβάζεται εύκολα και άμα το άλλαζα πάλι το ίδιο θα διάλεγα.

(Σκέψη: Αυτό το τελευταίο που έγραψα σαν κάτι να μου θυμίζει....):cool_11:

Reaction score
59
To σκουρο φυσικα !!

Κανει ωραια αντιθεση με τα χρωματα !!!

Οι φωτος φαινονται καλυτερα !!!!

Αν ειχε και λιγο πρασινο μεσα ( my favorite color ) θα ηταν υπεροχο ( ταιριαζει το πορτοκαλι με το πρασινο !!!

Reaction score
1
Μέχρι να βάλουμε το καινούριο, δούλευα classic και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος.

Τώρα, ούτε να το κοιτάξω δεν μπορώ. Αναγκάζομαι, βέβαια, που και που λόγω δοκιμών, αλλά σε δευτερόλεπτα γίνομαι μπουχός.

Ρε δεν πάμε καλά...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Και πιο σκουρο να ηταν ,θα μ αρεσε περισσοτερο.

Reaction score
304

Classic , θα συμφωνήσω με τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ , με κουράζει το σκούρο

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Ποιο skin σας αρεσει περισσοτερο?

To σκουρο φυσικα !!

Κανει ωραια αντιθεση με τα χρωματα !!!
Σιγα την αντιθεση.
Αφου δεν εχει υψηλο ansi contrast ( χωρια που το μαυρο του ειναι γκρι):cool_11::cool_11:

Παντως και εγω στην αρχη δεν το μπορουσα με τιποτα αυτο το σκουρο φοντο τωρα εχω κολλησει σε default

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Ποιο skin σας αρεσει περισσοτερο?

Αν ειχε και λιγο πρασινο μεσα ( my favorite color ) θα ηταν υπεροχο ( ταιριαζει το πορτοκαλι με το πρασινο !!!
Βρε πράσινο να εχει … το κόκκινο όμως τι το θέλεις που μου εχεις βγάλει τα μάτια στην κατηγορία .
Δεν φαινετε καλα σε αυτό το φοντο το κοκκινο.

GTX

Reaction score
39
Μετά και τις τελευταίες επεμβάσεις του zoglair το default δεν αλλάζεται!!! :bravo::bravo::bravo:

Το μόνο αρνητικό είναι ότι το βράδυ που είναι και κουρασμένα τα μάτια αν εκεί που είσαι στο avsite ανοίξεις καμιά άλλη σελίδα με άσπρο φόντο θες γυαλιά ηλίου :cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
0
Το σκέφτομαι ακόμα... Στην αρχή το default με ενοχλούσε και ξαναγύρισα στο classic αλλά τα κίτρινα γράμματα κλπ. δεν παλεύονται με τίποτα στο άσπρο φόντο.

Reaction score
1.213
Το σκέφτομαι ακόμα... Στην αρχή το default με ενοχλούσε και ξαναγύρισα στο classic αλλά τα κίτρινα γράμματα κλπ. δεν παλεύονται με τίποτα στο άσπρο φόντο.
Αλλαζω το skin μεχρι να διαβασω το ποστ..τι να κανουμε...ελπιζω και εγω να μην γινομαι κουραστικος στους αλλους...γιατι καμμια φορα ξεχνιεμαι και βαζω χρωματα σκουρα..:oops:

Υ.Γ :mad_3: :mad_3: :mad_3: ....αυτη τη φωτια μπορεις να τη σβησεις φουκαρα μου ? Προσεχε γιατι ερχεσαι καταπανω σου.....αλλα εχε χαρη που ..εχεις χιουμορ ρε παλιομπαγασα και ριχνες φοβερες ατακες ..(που και που..:cool_11::cool_11::cool_11:) !!!

:cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
0
Αλλαζω το skin μεχρι να διαβασω το ποστ..τι να κανουμε...ελπιζω και εγω να μην γινομαι κουραστικος στους αλλους...γιατι καμμια φορα ξεχνιεμαι και βαζω χρωματα σκουρα..:oops:
Άμα τα μαρκάρεις διαβάζονται άνετα αλλά είναι ενοχλητικό.

Υ.Γ :mad_3: :mad_3: :mad_3: ....αυτη τη φωτια μπορεις να τη σβησεις φουκαρα μου ? Προσεχε γιατι ερχεσαι καταπανω σου.....αλλα εχε χαρη που ..εχεις χιουμορ ρε παλιομπαγασα και ριχνες φοβερες ατακες ..(που και που..:cool_11::cool_11::cool_11:) !!!
wtf? :crazy_1:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος