ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Η ερωτηση ειναι απλη.
Ψηφιζετε, και εαν θελετε μας λετε και την γνωμη σας
Ψηφιζετε, και εαν θελετε μας λετε και την γνωμη σας
:cool_4:Default, το πιο όμορφο που έχω δει σε sites.
:cool_11: :cool_11: :cool_11:, αλλά σε δευτερόλεπτα γίνομαι μπουχός.
..
Σιγα την αντιθεση.To σκουρο φυσικα !!
Κανει ωραια αντιθεση με τα χρωματα !!!
Βρε πράσινο να εχει … το κόκκινο όμως τι το θέλεις που μου εχεις βγάλει τα μάτια στην κατηγορία .Αν ειχε και λιγο πρασινο μεσα ( my favorite color ) θα ηταν υπεροχο ( ταιριαζει το πορτοκαλι με το πρασινο !!!
Αλλαζω το skin μεχρι να διαβασω το ποστ..τι να κανουμε...ελπιζω και εγω να μην γινομαι κουραστικος στους αλλους...γιατι καμμια φορα ξεχνιεμαι και βαζω χρωματα σκουρα..Το σκέφτομαι ακόμα... Στην αρχή το default με ενοχλούσε και ξαναγύρισα στο classic αλλά τα κίτρινα γράμματα κλπ. δεν παλεύονται με τίποτα στο άσπρο φόντο.
Άμα τα μαρκάρεις διαβάζονται άνετα αλλά είναι ενοχλητικό.Αλλαζω το skin μεχρι να διαβασω το ποστ..τι να κανουμε...ελπιζω και εγω να μην γινομαι κουραστικος στους αλλους...γιατι καμμια φορα ξεχνιεμαι και βαζω χρωματα σκουρα..![]()
wtf? :crazy_1:Υ.Γ :mad_3: :mad_3: :mad_3: ....αυτη τη φωτια μπορεις να τη σβησεις φουκαρα μου ? Προσεχε γιατι ερχεσαι καταπανω σου.....αλλα εχε χαρη που ..εχεις χιουμορ ρε παλιομπαγασα και ριχνες φοβερες ατακες ..(που και που..:cool_11::cool_11::cool_11!!!