ΚΑΨΙΜΟ DVD ΜΕ ASHAMPOO... ??

Reaction score
73
Παιδια εχω πάρει το ASHAPMOO 7 και θελω να καψω σε DVD μια ταινια απο αρχειο *.ISO
To αρχειο ISO ομως ειναι 5.5GB .... ξερετε τι πρεπει να κανω... για να το συμπυκνωσει το ASHAPMOO 7... σε ενα DVD
γιατι μου βγαζει μνμ οτι δεν χωραει και πρεπει να βαλω... DVD-DL...??

Η σελιδα του ASHAMPOO λεει οτι μπορει να συμπυκνωσει σε ενα DVD... αλλα... δεν μπορω να το βρω πως το κανει...
εκτός αν δεν συμπυκνωνει αρχειο ISO....

Εχει κανεις σας ASHAPMOO ..? εχει κανει τετοια προσπαθεια..?

Reaction score
19
Πρώτη φορά το ακούω αυτό το πρόγραμμα. Έχει κάτι καλύτερο απ'τα nero/alcohol?

Για αυτό που θες να κάνεις καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το dvd shrink (δουλεύει και με iso κατευθείαν).

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.239
Απάντηση: ΚΑΨΙΜΟ DVD ΜΕ ASHAMPOO... ??

Το Ashampoo Burning Studio 7 είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ στο 90% των εγγραφών CD/DVD που κάνω.
Πιστεύω ότι ο λόγος που δε κάνει τη συμπίεση σε ένα DVD είναι επειδή το αρχείο είναι σε ISO μορφή. Αν κάνεις το DVD απευθείας copy ή το έχεις ριπαρισμένο στο σκληρό δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Reaction score
3

Μήπως εάν αγόραζες ένα μεγαλύτερο DVD (double layer) έλυνες το πρόβλημά σου;:happy_6:

Reaction score
19
Κάντε και κανένα σχόλιο για το ashampoo αν θέλετε. :happy_8:
Έχει καμία σχέση με το nero? Από τα screenshot βλέπω ότι μοιάζουν λίγο και αν κατάλαβα καλά πρέπει να έχει καλό σύστημα authoring. Γιατί το προτιμάτε;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.239

Το προτιμώ γιατί έχει το 90% των δυνατοτήτων του Nero και είναι 10 φορές πιο ελαφρύ, μικρό, πρακτικό και δε φορτώνει τα Windows και ειδικότερα τη registry με ένα σωρό καταχωρήσεις.
Εναλλακτικά βέβαια, υπάρχει και το Nero 8 Lite ή το Nero 8 Micro.

Reaction score
73
Σε αλλα φορουμ το ΝΕRO και ειδικά το "8" κατηγορειται πολυ εντονα σαν πολυ βαρύ προγραμμα που τρωει πολλους πόρους
και που προσφερει πολυ λιγα.

Το ASHAMPOO αντιθετα ειναι πολυ πιο ελαφρύ πρόγραμμα λιγότερο πολυπλοκο και πιο φιλικο στον απλό χρηστη.

Μαλλον το προβλημα ειναι το αρχείο ISO... τελικά...

Επίσης ενα αλλο παλαβό που παρατηρησα σημερα...
Στον σκληρό του λαπτοπ εχω 3 ταινιες SD σε ISO αρχειο... και ειναι μεγαλα... δλδ 4,5 5.5 & 6.8 GB το καθενα.

Για εξωτερικό δισκο εχω ενα 500 GB της WD το "MyBook" που στην πραξη ειναι αδειος.
Προσπαθησα να μεταφερω σ' αυτον τα αρχεια ISO με COPY-PASTE και με TOTAL COMMANDER..... TIΠΟΤΕ... ΤΖΙΦΟΣ
Μνμ απο τα ΧΡ στη μεση της μεταφοράς οτι ο δισκος ειναι FULL ενω ειναι αδειος....:mad_3::mad_3::mad_3:

Ρε παιδια εχετε καμμια γνωμη γι αυτο το σιχτιρι των win...?

Reaction score
19
Στον σκληρό του λαπτοπ εχω 3 ταινιες SD σε ISO αρχειο... και ειναι μεγαλα... δλδ 4,5 5.5 & 6.8 GB το καθενα.

Για εξωτερικό δισκο εχω ενα 500 GB της WD το "MyBook" που στην πραξη ειναι αδειος.
Προσπαθησα να μεταφερω σ' αυτον τα αρχεια ISO με COPY-PASTE και με TOTAL COMMANDER..... TIΠΟΤΕ... ΤΖΙΦΟΣ
Μνμ απο τα ΧΡ στη μεση της μεταφοράς οτι ο δισκος ειναι FULL ενω ειναι αδειος....:mad_3::mad_3::mad_3:
Πιθανότατα ο δίσκος είναι φορμαρισμένος σε FAT32 (μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος αρχείου 4GB).
Κάντον NTFS :cool_4:

Reaction score
73
Πιθανότατα ο δίσκος είναι φορμαρισμένος σε FAT32 (μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος αρχείου 4GB).
Κάντον NTFS :cool_4:
Nαι ειναι FAT32....:mad_3:.....

Για να γινει NTFS πρεπει να γινει... format ετσι..?

Reaction score
3

Η παμμέγιστη π@π@ρια της WD που πουλάει τους εξωτερικούς δίσκους της των 300 και βάλε Gb με FAT32.
Είναι ώρες, ώρες που λέω ότι τους χρειάζεται βρεγμένη σανίδα.:mad_3:

Reaction score
73
Re: Απάντηση: ΚΑΨΙΜΟ DVD ΜΕ ASHAMPOO... ??

Η παμμέγιστη π@π@ρια της WD που πουλάει τους εξωτερικούς δίσκους της των 300 και βάλε Gb με FAT32.
Είναι ώρες, ώρες που λέω ότι τους χρειάζεται βρεγμένη σανίδα.:mad_3:
Οπως το λεει η υπογραφη σου Joseph.... Μεγαλο λιμανι ... το φορουμ και γενικα τα φορουμ τα εξειδικευμενα
που σωζουν και μεταδιδουν τη γνωση... χωρις ανταλλαγματα και φιοριτουρες... εχουν σωσει κοσμο και κοσμακη...
Ναστε καλα παιδια..... :respect:......:bravo:

Reaction score
3

Θα τα λέμε Δημήτρη και στο "άλλο" forum, αυτό της "Γίδας" που έχεις για υπογραφή.
Έχω και εγώ μια τέτοια, από πέρσι το Πάσχα, αλλά όχι turbo.
(μας έχουν φάει τα λεφτά τα AV και δεν έχω και για βενζίνη:pc:)

Reaction score
73

Θα τα λέμε Δημήτρη και στο "άλλο" forum, αυτό της "Γίδας" που έχεις για υπογραφή.
ωπα.... :crazy_3::crazy_3:.... ποιος εισαι εκει...? στο Scooby μας..??:happy_4:

ποιο SUB εχεις...? μη μου πεις ΦΟΡΕΣΤΕΡ...?

Reaction score
73

Eπειδη εσυ θα ξερεις πολυ περισσότερα απο μενα... που τωρα προσπαθω να μπω στο λαβυρινθο των AV...:cool_4:

Πως θα RIP-αρω μια ταινια ενός DVD στον σκληρό... του PC μου..?

Θα σου φανει χαζη η ερωτηση... αλλα... για ολα υπαρχει μια αρχή...:cool_11:
Μεχρι τωρα την κλωνοποιουσα με το CLONE-DVD η την εκανα ISO
αλλα το ISO μετα δεν μπορω να το συμπιεσω με το ASHAMPOO.

Reaction score
1.844
Άλλη μιά καλύτερη επιλογή είναι το DVD Fab Decrypter, που μπορεί να ξεπεράσει και κάποια νεώτερα "κλειδώματα", που το άλλο λόγω παλαιότητας δεν μπορεί (ARCHOS π.χ.)
Μετά χρησιμοποιείς το DVD Shrink για να την "μαζέψεις". :happy_9:

Αν δεν υπάρχει, να φτιάξω ένα tutorial δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. :happy_6:

Reaction score
73
Άλλη μιά καλύτερη επιλογή είναι το DVD Fab Decrypter, που μπορεί να ξεπεράσει και κάποια νεώτερα "κλειδώματα", που το άλλο λόγω παλαιότητας δεν μπορεί (ARCHOS π.χ.)
Μετά χρησιμοποιείς το DVD Shrink για να την "μαζέψεις". :happy_9:

Αν δεν υπάρχει, να φτιάξω ένα tutorial δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. :happy_6:

Αυτό θα ηταν ευχης εργο.... για να βοηθηθουν αρχαριοι σαν εμενα που δεν ξερουν πολλα... στα της αντιγραφης
και συμπιεσης.... αλλα θελει χρονο και διαθεση... αν τα εχεις ... τοτε ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και πολλες ευχαριστιες
απο ολους τους αρχαριους...:bravo:

Άλλη μιά καλύτερη επιλογή είναι το DVD Fab Decrypter, Δεν επιτρεπει κατεβασμα του προγραμματος η σελιδα που εβαλες...
NO LONGER AVAILABLE.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.803
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός