HIVION HD9090X ULTIMA

Reaction score
0
καλημέρα σέ όλους

μπορεί κάποιος φίλος να με πληροφορήσει με ποιον τρόπο μπορω να αλλάξω (ανανεώσω) χειροκίνητα κλειδιά στον δέκτη ... η σε πακέτο η ακόμη και σε μεμονομένο κανάλι

ευχαριστώ

far

Reaction score
0
Για χειροκίνητη επεξεργασία των κλειδιών πατάς MENU, τρεις φορές δεξιά (και ενω είσαι στις εργοστασιακές ρυθμίσεις)πατάς 1 2 3 4.
Για softcam,πας Menu μετά στο USB transfer πατάς το 1 και σου βγάζει επιλογή.(Τώρα δεν λειτουργεί)μάλλον σε νέα έκδοση λογισμικού.
Με το Dream Loder σειριακά μπορείς(Είτε το K_DATA.SGN,είτε ένα οποιοδήποτε softcam.key)

Reaction score
0
Για χειροκίνητη επεξεργασία των κλειδιών πατάς MENU, τρεις φορές δεξιά (και ενω είσαι στις εργοστασιακές ρυθμίσεις)πατάς 1 2 3 4.
Για softcam,πας Menu μετά στο USB transfer πατάς το 1 και σου βγάζει επιλογή.(Τώρα δεν λειτουργεί)μάλλον σε νέα έκδοση λογισμικού.
Με το Dream Loder σειριακά μπορείς(Είτε το K_DATA.SGN,είτε ένα οποιοδήποτε softcam.key)

far καλημέρα
[FONT=&quot]έχω περάσει πιστεύω τη τελευταία εκδοση 11043F[/FONT][FONT=&quot].sgn.
ενω κάνει [/FONT]autoupdate γιατί δεν μου ανοίγει τα orf , Inxtc , ενώ φίλος δίπλα μου τα ανοίγει με diablocam.
Επίσης πέρα απο τον παραπάνω τρόπο που μου εξήγησες εκτός την σειριακή
οδό μπορείς να εισάγεις με usb νέα keybin

Σε ευχαριστώ πολύ

Reaction score
0
far καλημέρα
[FONT=&quot]έχω περάσει πιστεύω τη τελευταία εκδοση 11043F[/FONT][FONT=&quot].sgn.
ενω κάνει [/FONT]autoupdate γιατί δεν μου ανοίγει τα orf , Inxtc , ενώ φίλος δίπλα μου τα ανοίγει με diablocam.
Επίσης πέρα απο τον παραπάνω τρόπο που μου εξήγησες εκτός την σειριακή
οδό μπορείς να εισάγεις με usb νέα keybin

Σε ευχαριστώ πολύ
edo sou anaferi analitika pos ginete sta post tou karakala
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=44676

Reaction score
6
Το πέρασμα κλειδιών από το Usb δεν δουλεύει ακόμα σωστά - ενώ σου λεέι ΟΚ, δεν περνάει τίποτα(σε επόμενη version θα φτιαχτεί)!

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ο δέκτης αυτός (Hivion HD9090X Ultima) υποστηρίζει diseqc 1.1 (4 πόρτες) και στην μία από αυτές να μπορεί να οδηγήσει και μοτέρ.
Έχω τον HUMAX HDCI-2000 που δεν μπορεί να το κάνει αυτό και θέλω να τον αλλάξω γι' αυτό τον λόγο.

Το σύστημά μου είναι ως εξής:
1: 1 σταθερό κάτοπτρο με 2 lnb (hotbird + astra 19.2) στις πόρτες 1 & 2 του diseqc
2: 1 κινητό κάτοπτρο στην πόρτα 3 του diseqc.
Θα μπορώ να έχω εικόνα και απο τα 2 κάτοπτρα ΚΑΙ να κινώ και το μοτέρ ;;

Μήπως ξέρετε άλλον HD δέκτη που να μπορεί να κάνει τα παραπάνω;

Ευχαριστώ πολύ
Βαγγέλης.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos