Προβλημα με καθαρισμο AZAX

Reaction score
0
Καλησπερα,μια φιλη καθαρισε την TV της (42'' σονυ wega)με αzax και σε ενα σημειο εχει μεινει ενας λεκες,γινεται τιποτα;;Πως μπορουμε να τον αφερεσουμε;;

Reaction score
0
Καλησπερα,μια φιλη καθαρισε την TV της (42'' σονυ wega)με αzax και σε ενα σημειο εχει μεινει ενας λεκες,γινεται τιποτα;;Πως μπορουμε να τον αφερεσουμε;;​
Φοβάμαι πως θα σε δυσαρεστήσω, διότι φίλος μου έριξε με το μπουκάλι αζαξ στην τηλεόραση(κλασικά φσσσστ) και από τότε έμεινε σημάδι(σε όλη την tv) που παρόλα τα όσα δοκίμασε για να φύγει δεν έγινε τπτ.

Reaction score
0
Υπαρχουν καθαριστικα πανακια για LCD τηλεορασης προσοχη γιατι ειναι διαφορετικα για τα μονιτορ των υπολογιστων, μαλλον εχει το πλαισιο πες της να δοκιμαση και με αυτα δεν χανει τιποτα

Reaction score
4.484
πες της να κάνει και την υπόλοιπη με αζαξ...
Δυστυχώς το φίλτρο (coat) , ξέβαψε και δεν υπάρχει γυρισμός!

Reaction score
3
Απάντηση: Προβλημα με καθαρισμο AZAX

Ποτέ, μα ΠΟΤΕ ξανά το 2007, σε οποιαδήποτε επιφάνεια και για οποιαδήποτε ανάγκη, δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τα παλιά καθαριστικά τα οποία περιέχουν αμμωνία ή χλώριο σε τεράστιες συγκεντρώσεις. Υπάρχουν πλέον πολύ αποδοτικότερες μέθοδοι καθαρισμού από αυτά, αλλά κυρίως τα υλικά τα οποία υπάρχουν γύρω μας είναι τόσο εξειδικευμένα τα οποία πλέον έχουν ανάγκη από ειδική χρήση και συντήρηση την οποία καλό είναι να ζητούμε να πληροφορηθούμε κατά την αγορά.
Για το λόγο αυτό πετάξτε όποιο καθαριστικό γενικής χρήσης υπάρχει στο σπίτι σας και φροντίστε να προμηθευτείτε τα κατάλληλα για την κάθε επιφάνεια, ενώ μην παραλείψετε να πληροφορήσετε και όποιον ασχολείται με τον καθαρισμό του σπιτιού. Μερικές φορές ακόμα και το ξεσκόνισμα μιας επιφάνειας με λάθος πανάκι μπορεί να επιφέρει μόνιμες βλάβες.

Reaction score
62
Πάντως υπάρχουν ορισμένοι βρε παιδί μου που πιάνουν το Άζαξ και κάνουν απο τα πατώματα, μέχρι τα πιάτα!!!:cool_11::cool_11:
Πέρα απο την πλάκα, όπως προανέφεραν και οι συνφορουμίτες, τα πλαστικά κυρίως των μοντέρνων συσκευών δεν δείχνουν ιδιαίτερη ανέχεια στα καθαριστικά γενικής χρήσης. Την έχω πατήσει με καθαριστικό για μοντέρνες επιφάνειες, που μου άφησε μία κιτρινίλα σε πλαστικό συσκευής. Για οθόνες πρέπει να χρησιμοποιούνται πάντα τα ειδικά πανάκια και για πλαστικά, πάντα ο ειδικός αφρός για πλαστικές επιφάνειες, που μπορεί να βρεί κανείς απο το Πλαίσιο, μέχρι το Praktiker και το Media Markt!!!

Reaction score
0
ΟΧΙ ΑΧΑΞ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟwall_1

Χωρίς πλάκα τώρα, οι τηλεοράσεις flat panel είναι dust repellers (εκτός αν έχεις samsung :cool_11: ) και δεν χρειάζεται ειδικό καθαριστικό, παρά ένα απλό μαλακό και ΚΑΘΑΡΟ πανάκι ή αλλιώς το πολύ γνωστό σε όλους μας swiffer!!!

Με άζαξ ποτέ δεν καθάρισα ούτε την παλιά μου crt! Δεν εμπιστεύομαι τα χημικά για τέτοιες δουλειές.

ΑΑΑ και μην ξεχάσω, καθάρισμα της τηλεόρασης πάντα να είναι κλειστή και κρύα από τη χρήση.:happy_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef