H Απάντηση της Odeon!!

Reaction score
62
Θυμάστε το mail που είχα στείλει στην Odeon, ρωτώντας την σχετικά με τους Ελληνικούς υπότιτλους?? Τελικά μου απάντησε!! Με 2 μήνες καθυστέρηση, αλλά απάντησε. ΠΑραθέτω την απάντηση λοιπόν:

Καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε κατ’ αρχήν να ζητήσουμε συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση.

Μέχρι στιγμής στην ελληνική αγορά υπάρχουν λίγοι τίτλοι blu ray και HD DVD κι αυτό οφείλεται στα μεγάλα studio και όχι στους διανομείς.

Στο προσεχές διάστημα, και με δεδομένο ότι το τοπίο ξεκαθαρίζει ως προς το format που θα επικρατήσει, θα έχουμε πιο συγκεκριμένο πλάνο των τίτλων (αλλά και των προδιαγραφών τους) που θα κυκλοφορήσουν.

Μπορείτε να ενημερώνεστε από το site μας το οποίο ανανεώνεται κάθε 15 μέρες.

Ευχαριστούμε πολύ

ODEON DVD

Reaction score
0
Συγνωμμη αλλα τι μας ειπε με αυτο η Odeon?

1)Οτι πιστευει πως το hd dvd πεθανε; Αν ναι να το ανακοινωσει και στην Sony και στην Toshiba να ηρεμησουνε και αυτες!

2)Οτι για ΑΛΛΗ μια φορα καποιος ΑΛΛΟΣ φταιει; Δηλαδη το γεγονος οτι στοεξωτερικο κυκλοφορουν εκατονταδες ταινιες σε hd φορμα ΔΕΝ τους λεει κατι;;

3)Οτι λυπαται για την διμηνη καθυστερηση? Ειναι δυνατον να ειδαν ΤΩΡΑ το ολο θεμα;;; Μπας και ζω σε αλλον πλανητη;

Ελεοcccccccccc ποια.......

Reaction score
802
Aυτη δεν εβγαλε το transformers χωρις ελλ. υποτιτλους ενω στο οπισθοφυλλο ελεγε πως ειχε?
Γαργαρα το εκανε το θεμα?

Reaction score
14
ασχετη απάντηση απο ασχετη εταιρία... αυτή την εικόνα βγάζει προς τα έξω...

Reaction score
1
Απάντηση: H Απάντηση της Odeon!!

Θυμάστε το mail που είχα στείλει στην Odeon?? Τελικά μου απάντησε!! Με 2 μήνες καθυστέρηση...
.....
Θα θέλαμε κατ’ αρχήν να ζητήσουμε συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση.
...
Απλως τους πηρε δυο μηνες για να ενημερωθουν για το τι ειναι HD, HD DVD και BLU RAY.

Οι ανθρωποι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ. Ακομα βγαζουν dvd με 4:3 και stereo!

ΟΥΣΤ.

Αχ ρε Ελλαδιτσα...

Αυτοι μας κανουν πειρατες... ΖΗΤΩ το internet.

Reaction score
6
Απάντηση: H Απάντηση της Odeon!!

Απάντηση χωρίς ουσια
Μέχρι στιγμής στην ελληνική αγορά υπάρχουν λίγοι τίτλοι blu ray και HD DVD κι αυτό οφείλεται στα μεγάλα studio και όχι στους διανομείς.
Τελικά ποιοι κανουν την διανομή στην χωρα μας ;
Τα studios η μηπως η Odeon;
Μπερδεύτηκα….

Reaction score
59
ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ TRANSFORMERS ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΟΜΩΣ !!!

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
54
Παραδοξως και σε εμενα σημερα απαντησαν σε email που ειχα στειλει πριν εναμιση μηνα!

Reaction score
14
να σας πώ τι παίζει. Το hd dvd ακόμα δεν εχει δώσει αδεια κατασκευης δίσκων με ελληνικόυς υπότιτλους σε άλλη χώρα εκτός Ελλάδος και κατα λογική συνέχεια την μετέπειτα εισαγωγή και πώληση εντός της Ελλάδος.

Ετσι ολες οι εταιρίες στο hd dvd είναι διανομείς καθώς πρέσσα/εταιρία κατασκευής hd dvd εν Ελλάδι δεν εχει ακόμα δημιουργηθεί.

Σε αντίθεση τα bluray κατασκευάζονται εδώ και θα μπρέσουν ανετα στο μελλον ή και στο παρόν να ενσωματώσουν ελληνικό υποτιτλισμό.

Τελικα πολλες εταιρίες εχουν δεχθεί απο τώρα το bluray, σαν το τελεσίδικο φορμάτ..... κάτι ήξερε ο ARGI....

Reaction score
0
Το θεμα δεν ηταν οτι εγραψαν πανω στο κουτι οτι ειχε ελληνικους υποτιτλους ενω στην πραγματικοτητα δεν ειχε? Σε αυτο το σημειο δεν επρεπε να απαντησουν? Γιατι δεν τους ξαναστελλετε κι αλλο email και σε δυο μηνες που θα λαβετε απαντηση , μας ενημερωνετε κι εμας :cool_11:

Reaction score
54
Το θεμα δεν ηταν οτι εγραψαν πανω στο κουτι οτι ειχε ελληνικους υποτιτλους ενω στην πραγματικοτητα δεν ειχε? Σε αυτο το σημειο δεν επρεπε να απαντησουν? Γιατι δεν τους ξαναστελλετε κι αλλο email και σε δυο μηνες που θα λαβετε απαντηση , μας ενημερωνετε κι εμας :cool_11:
Ειχε ελληνικα το transformers! Στα extras (το δευτερο hd-dvd) :mrgreen:

Reaction score
0
Η απαντηση της ODEON πριν απο 2 ημερες και μετα απο 1 μηνα.

Αρχικά ζητάμε συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησής μας. Όσον αφορά την ερώτησή σου, να σε ενημερώσουμε πως υπάρχει η πρόθεση για κυκλοφορία εμπορικών τίτλων σε Blu ray μέσα στο 2008. Δύο από αυτούς είναι το «Pathfinder» και το «28 Weeks Later» μέσα στην περίοδο Ιανουάριου – Μάρτιου. Μπορείς να ενημερώνεσαι για οποιαδήποτε νέα κυκλοφορία και μέσω του δεκαπενθήμερου περιοδικού "Play" που διανέμεται δωρέαν απο την εταιρεία μας σε όλα τα ενημερωμένα video clubs. Όσον αφορά το “Transformers” προς το παρόν κυκλοφορεί σε 3 εκδόσεις: HD (Ηigh Definition), 2 Disc Set Special Edition και σε συλλεκτική Steel Book συσκευασία. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου.

Με εκτίμηση,

το Τμήμα DVD της Odeon.

Reaction score
134
Από ότι φαίνεται σε όλους τα ίδια λένε.Και εγώ που τους έστειλα ερώτηση πάνω κάτω τα ίδια μου απάντησαν.Ρίχνουν την ευθύνη στα studio καθώς λένε ότι αυτά προγραμματίζουν τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν.Δεν πέρνουν χαμπάρι αυτοί με τίποτα.Μήπως να διαδηλώσουμε με πανό???:sad:

Πάντως έχει και ένα καλό.Εμένα μου απάντησαν σε μόλις 1 μέρα.Απίστευτο έτσι?

Reaction score
6
Απάντηση: Re: H Απάντηση της Odeon!!

Πάντως έχει και ένα καλό.Εμένα μου απάντησαν σε μόλις 1 μέρα.Απίστευτο έτσι?
Χμμ… ενδιαφέρον.
Για να γραψουν μια απάντηση άνευ ουσίας χρειάζονται δυο μηνες.
Για copy paste της ίδιας απάντησης χρειάζονται μολις μια μερα.
:mad_3:

Reaction score
134
Ε ναι μωρέ.Το θέμα ήταν να βρούνε τι θα απαντήσουν.Γι αυτό τους πήρε τόσο καιρό.Τώρα που το βρήκαν τσακ μπαμ απαντάνε.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.589
Φαίνεται ότι βαριούνται, και απαντούν σ' όποιον τους αρέσει! Εγώ ακόμα περιμένω απάντηση!
Δυό πράγματα ακόμα:
1. Το Transformers κυκλοφόρησε με ελληνικούς υπότιτλους, αλλά ΟΧΙ από την Odeon(το αγόρασα από το shop21).
2. Η Odeon δεν ήταν αυτή που θα κυκλοφορούσε και το Die Hard 4.0 σε bluray με ελληνικούς υπότιτλους, αλλά.... "έγινε λάθος στην εισαγωγή", όπως μου απάντησαν στο τηλέφωνο???

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης