shoutbox Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Οχι γιατι καναμε πλακα και το ξερεις...
Η πλάκα είναι πολύ καλή και την επικροτώ. Το να κατηγορείται η διαχείριση όμως ότι το κλείνει επίτηδες για να έχει περισσότερα μηνύματα στα φόρουμς, δεν είναι πλάκα είναι ένα πολύ άκομψο και ελαφρώς υποτιμητικό σχόλιο. Και αν σκεφτείς ότι η ίδια διαχείριση έκλεισε για έναν ολόκληρο χρόνο την κατηγορία των αγγελιών για να μην γίνονται τσακωμοί και να λειτουργούν οι αγγελίες ομαλά, χωρίς να σκεφτεί το κόστος σε μηνύματα, είναι και άδικο.

εγώ ποτέ δεν κατάλαβα ποιά η εξάρτηση μερικών απο το φωνόκουτο.
Αυτό Γιάννη δεν είναι το ζητούμενο. Τουλάχιστον για την Δ.Ο.

...

Reaction score
1
Απάντηση: shoutbox Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

ρωτήστε κατά adslgr.com , σίγουρα εκεί έχουν μεγαλύτερο φόρτο !

Reaction score
1.213
Καλα ειχατε κλεισει τις αγγελιες ενα χρονο ???? Μα τι ειχε γινει ο 3 παγκοσμιος πολεμος ??

Και επειδη ειπες αγγελιες και μου κολησε το μυαλο ...τωρα μπορει να απαντησεις να κανεις quote κλπ..παλιοτερα δεν γινοταν ετσι ?..εκτος αν εννοεις οτι αυτο ηταν το κλεισιμο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι να ρωτήσουμε ακριβώς, δεν σε καταλαβαίνω. Ρε παιδιά χαλαρώστε επιτέλους, ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και επειδη ειπες αγγελιες και μου κολησε το μυαλο ...τωρα μπορει να απαντησεις να κανεις quote κλπ..παλιοτερα δεν γινοταν ετσι ?..εκτος αν εννοεις οτι αυτο ηταν το κλεισιμο...
Αυτό εννοώ, απαγόρευση συζήτησης.

...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Βρε παιδιά, μήπως μερικές φορές γινόμαστε όλοι μας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο απαιτητικοί, και κάπου αδικούμε όσους προσπαθούν χωρίς να τους βλέπουμε;

Ίσως θα έπρεπε απλά να εμπιστευτούμε τη Δ.Ο., τον ιδρυτή του avsite και τον υπεύθυνο για το τεχνικό μέρος, ως προς το ότι προσπαθούν για το καλύτερο.

Reaction score
0
Επιτέλους έχω ξανά ιντερνετ.. ( μ έχει ρημάξει ο ΟΤΕ)..

Είμαι κι εγώ ένας από τους πωρωμένους του φωνόκουτου. Πρέπει όμως να παραδεχτώ ότι πρώτη φορά το site πάει τόσο γρήγορα. Και όχι δεν είναι η ιδέα μου και η γραμμή μου παραμένει στην ίδια ταχύτητα.

Περιμένω το νέο στέκι με αγωνία.

Ας επικρατήσει ηρεμία παρακαλώ πολύ..
Τέρη πάρκαρε το τανκ..
Άρη τον ύμνο...
Αίμα μου.. τους emo..
Τόλη.. βάλε κάνα gospel
Γέρο μου... πιάσε το Π.. !!!!!!!!

Μεγαλειότατε... οι ημέρες της σύνταξης σου είναι πολύ μακριά ακόμη... :cool_4:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: shoutbox Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Η πλάκα είναι πολύ καλή και την επικροτώ. Το να κατηγορείται η διαχείριση όμως ότι το κλείνει επίτηδες για να έχει περισσότερα μηνύματα στα φόρουμς, δεν είναι πλάκα είναι ένα πολύ άκομψο και ελαφρώς υποτιμητικό σχόλιο.

...
Ρε συ Νικ ,μου την λες κιολας?

Ειναι ψεμμα οτι το ακομψο και ελαφρως υποτιμητικο σχολιο,το εχω ακουσει πανω απο μια φορες?

ΟΚ εσεις ξερετε καλυτερα ,εμενα δεν μου πεφτει λογος.

Κυριε Zoglair δεν υπαρχει κανενα μελοδραμα απλα ζητησα ενημερωση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: shoutbox Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Ρε συ Νικ ,μου την λες κιολας?
Ειναι ψεμμα οτι το ακομψο και ελαφρως υποτιμητικο σχολιο,το εχω ακουσει πανω απο μια φορες?ΟΚ εσεις ξερετε καλυτερα ,εμενα δεν μου πεφτει λογος.
Κυριε Zoglair δεν υπαρχει κανενα μελοδραμα απλα ζητησα ενημερωση.
Γμ το shoutbox μέσα. Τι με νοιάζει βρε τι έχεις ακούσει και από ποιόν έχεις ακούσει. Με ενδιαφέρει ότι το shoutbox είναι εκεί τόσο καιρό γιατί κάποιοι το ζήτησαν. Μέχρι και ψηφοφορία έγινε αν τα μέλη θέλουν shoutbox ή ένα dedicated thread. Αν ήταν έτσι, θα μπορούσαμε να αφήσουμε το dedicated thread που μετράνε και τα μηνύματα, αλλά δεν το κάναμε. Να σου πω και κάτι άλλο. Αν η Δ.Ο. ήθελε να το κλείσει ακριβώς για να έχουμε περισσότερα μηνύματα, θα έβγαινε και θα το έλεγε ευθέως, να είσαι σίγουρος.

Λόγος φυσικά σου πέφτει. Όμως σίγουρα κάποιος άλλος ξέρει καλύτερα γιατί αυτός βλέπει τις τεχνικές ανάγκες του site. Δεν γίνεται να ξέρουμε εμείς καλύτερα από αυτόν, ότι και να σκεφτόμαστε. Το μόνο σίγουρο δε, είναι ότι αυτός δεν θέλει το κακό του site. Να ήμασταν και μια Δ.Ο. που έκανε ότι της γούσταρε ρε πούστη μου, να πω καλά κάνουν και μας χέζουν. Εδώ η παρουσία μας είναι τυπική, τι να πω.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: shoutbox Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Νομιζω πως δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε.
Τοσο δυσκολο θα ηταν να γραψει καποιος ενα μηνυμα που να λεει ''οτι το κλεινουμε σημερα για τεχνικους λογους''?
Ενημερωση ζητησα!

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
TO SHOUTBOX ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΔΩ...
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: shoutbox Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

TO SHOUTBOX ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΔΩ...
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Kαθενας με τον πονο του και οι συνταξιουχοι με τον δικο τους!

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Re: Απάντηση: Re: shoutbox Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Kαθενας με τον πονο του και οι συνταξιουχοι με τον δικο τους!
Ex -King....:happy_4::happy_4::happy_4::happy_4:
Ετσι γινονται πια τα κινηματα.Αναιμακτα...
Κι ας βιαζονται αλλοι να παρουν τ'οπλα...:cool_4::cool_4::cool_4:

Reaction score
14
Βλέπω τον Νίκο να πηγαίνει 2 χρόνια Ρώμη και μετά Λονδίνο....

βρε τι τραβάνε οι τέως.... εως....

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Βλέπω τον Νίκο να πηγαίνει 2 χρόνια Ρώμη και μετά Λονδίνο....

βρε τι τραβάνε οι τέως.... εως....
Ας παει οπου θελει με το φωνοκουτο του...:happy_4::happy_4::happy_4:
Εδω ουτε κιθαρες,βιολια και ντοματες...:bravo::bravo::bravo::bravo:

Reaction score
5
Μεταξύ μας... Έχουμε και το μπαλκόνι ;-)

Άσε που, όπως έγραψε ο Νίκος (zoglair), μας ετοιμάζουν ένα υπέροχο, κατα την γνώμη μου, chat. Είμαι ένα χρόνο στο AVSite και μονο βελτιώσεις έχω δει μέχρι τώρα στην λειτουργία του. Έχω εμπιστοσύνη σε ΔΟ-Admins-Designers κλπ ότι θα φροντίσουν να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι και πάλι :-D

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος