Βοήθεια για αγορά LCD

Reaction score
0
Γειά σας και καλώς σας βρήκα:happy_4:
Μετά από πολλά-πολλά χρόνια αρμονικής συνύπαρξης με μια Β&Ο η τελευταία παρέδωσε το πνεύμα και με έβαλε στην περιπετεια αναζήτησης νέας "συντρόφου" βγάζοντας στην επιφάνεια το πόσο πίσω βρίσκομαι στις τεχνολογικές εξελίξεις...
Μετά από μία ενδιαφέρουσα :crazy_1: και συναρπαστική wall_1 έρευνα αγοράς κατέληξα σε δύο υποψήφιες, την KDL 40W300 και την KDL 40X3500:happy_6:
Πρίν παρω λοιπόν τη μεγάλη απόφαση, θα ήθελα τη βοήθεια τα σχόλια και τις όποιες παρατηρήσεις ή προτάσεις σας...
Έχουν τα δύο μοντέλλα καποιες διαφορές ή ειναι μία απο τα ίδια?
Εσείς ποιά θα προτιμούσατε και γιατί?
Τέλος, σκεύτομαι να τη "παντρέψω" με το Set Home Cinema SONY HTD-750SF + DVD/HDD-R:smoking:
Μπορείτε να κάνετε κάποιο σχόλιο και γι' αυτό?
Σας ευχαριστώ πολύ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βοήθεια για αγορά LCD

Οι οπτικές διαφορές ανακυρήσσουν ξεκάθαρα νικητή την X3500.
Σε ευχαριστώ,
Οι οπτικές αυτές διαφορές δικαιολογούν τη διαφορά τιμής των περίπου 1.000€ που έχουν?:crazy_1:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για αγορά LCD

Σε ευχαριστώ,
Οι οπτικές αυτές διαφορές δικαιολογούν τη διαφορά τιμής των περίπου 1.000€ που έχουν?:crazy_1:
σαν απολυτη τιμή που να ατιπροσωπευει το value for money Οχι, αλλά είναι τόσο καλύτερη η 3500 που σε φτάνει οριακά να θές να τα δώσεις τα 1000 εξτρα (αν η τσέπη σου το θέλει επίσης!)

Ομως περαν της διαφοράς στην τιμή που είναι κοντά 40% παραπάνω η διαφορά στην εικόνα μπορείς χονδρικά και μπακάλικα να την κοστολογήσεις σαν 10-15% καλύτερη. Ομως εδώ η επιλογή αξίζει/δεν αξίζει είναι καθαρά υποκειμενική έννοια και καθαρά προσωπικό γούστο.

Στο δικό μου γούστο αξίζει καθώς η 3500 εφτασε πολύ πολύ κοντά στις πλάσμα σε επίπεδα μάυρου και αντίθεσης και ευκρίνειας.

Reaction score
0

σαν απολυτη τιμή που να ατιπροσωπευει το value for money Οχι, αλλά είναι τόσο καλύτερη η 3500 που σε φτάνει οριακά να θές να τα δώσεις τα 1000 εξτρα (αν η τσέπη σου το θέλει επίσης!)

Ομως περαν της διαφοράς στην τιμή που είναι κοντά 40% παραπάνω η διαφορά στην εικόνα μπορείς χονδρικά και μπακάλικα να την κοστολογήσεις σαν 10-15% καλύτερη. Ομως εδώ η επιλογή αξίζει/δεν αξίζει είναι καθαρά υποκειμενική έννοια και καθαρά προσωπικό γούστο.

Στο δικό μου γούστο αξίζει καθώς η 3500 εφτασε πολύ πολύ κοντά στις πλάσμα σε επίπεδα μάυρου και αντίθεσης και ευκρίνειας.
Όσον αφορά τα black levels, contrast & shadow details οι δύο τηλεοράσεις βρίσκονται στα ίδια επίπεδα (δες specs). Στην εικόνα διαφέρουν μόνο στον επεξεργαστή τους (bravia ex versus bravia ex pro) ο οποίος προσδίδει ελάχιστες (ορατές) διαφορές...Παραθέτω απόσπασμα από το hdtvtest που έκανε review και τα δύο μοντέλα!

"Just like the W3000 series, this television delivers excellent black level and shadow detail, accurate colours and exquisite HD detail. But because of better motion resolution afforded by Motionflow 100Hz, the Sony KDL40X3500 supersedes the KDL40W3000 as the best (in terms of picture) LCD television I've tested to date."

Reaction score
14

Σε ευχαριστώ,

Αν τις δεις δίπλα δίπλα δεν θα το σκεφτείς καθόλου.

Η W είναι μια τηλεόραση σαν όλες τις άλλες.
Στην X η εικόνα....μιλάει!

(Εμένα προσωπικά μου έφυγε η ούγια σε τηλεοπτικό σήμα σε αμεση σύγκριση -δίπλα δίπλα- με την W)

Reaction score
14
Νίκο τι άλλα είδες στην "γύρα" σου??? Για πές μας?

Γιάννη είδα και την Panasonic 50'' px700 νομίζω, αλλά δυστηχώς μόνο με σήμα από DVD. Το οποίο δεν είναι αντιπροσωπευτικό της χρήσης που ζητάω από μια τηλεόραση.
Η εντύπωση που μου άφησε (στο σύνολό της) πάντως είναι πάρα πολύ καλή. (Ίντσες-εικόνα-τιμή)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.