Devil May Cry 4

Reaction score
4
το ign λεει για demo μεθαυριο (us store) http://ps3.ign.com/articles/847/847016p1.html

το παιχνιδι μαλλον κυκλοφορει στις 8 Φεβρουαριου
Μακαρι.
Οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο.
Το περιμενω με ανυπομονησια τον συγκεκριμενο τιτλο αφου τα εχω λιωσει τα προηγουμενα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.069
Απάντηση: Re: Devil May Cry 4

Το περιμενω με ανυπομονησια τον συγκεκριμενο τιτλο αφου τα εχω λιωσει τα προηγουμενα.
Μια από τα ίδια!
Το μόνο παιχνίδι κονσόλας που το έχω παίξει πάνω από "μία" φορές αφού το είχα τελειώσει.

Reaction score
1
Η Activision που διανεμει τα παιχνιδια της Capcom στην Ευρωπη δηλωσε πως τελικα, το demo θα κυκλοφορησει για το Live σημερα και τη 1η Φεβρουαριου για το Store.

Reaction score
0
Τι να πω? Καιρο ειχα να παιξω με τετοια λαχταρα!!! Πρωτον το παιχνιδι εχει αγγλικο μενου και διαλογους (αν και απο το ιαπωνικο ps store) οποτε δεν θα χασετε κατι.
Εχει 2 mode το 1ο σου δινει 10 λεπτα μεσα σε ενα level και οποιος προλαβε το κυριο ειδε, το 2ο σε βαζει αντιμετωπο με 2-3 τερατακια και μετα ενα boss.Mαλλον θα τον εχετε δει σε trailer , ενας συμπαθητικος φλεγομενος διαβολος 10 φορες μεγαλυτερος απο τον ηρωα μας ! Α καταστρεφει και ενα οικοδομικο τετραγωνο ετσι για πλακα
Τα γραφικα ειναι καταπληκτικα , η κινηση ρευστη χωρις ιχνος framedrop και ο ηχος πολυ καλος.Ξεκλειδωνεις 5-6 κινησεις , "γραφικες" με την καλη εννοια!!! Ανυπομονω!!!!

Reaction score
0
Μόλις το κατέβασα και εγώ από το ιαπωνικό...είναι απίστευτο το παιχνίδι!!!
Έχω μείνει εμ το στόμα ανοιχτό.:cool_1::cool_1::cool_1:

Reaction score
0
Μόλις το κατέβασα και εγώ από το ιαπωνικό...είναι απίστευτο το παιχνίδι!!!
Έχω μείνει εμ το στόμα ανοιχτό.:cool_1::cool_1::cool_1:
2 μέρες το έχεις και έκανες και ιαπωνικό account?
Μόνο εγώ είμαι βαριέμαι να το κάνω τελικά :crazy_1:

Reaction score
0
2 μέρες το έχεις και έκανες και ιαπωνικό account?
Μόνο εγώ είμαι βαριέμαι να το κάνω τελικά :crazy_1:
χαχα άσε ρε...εδώ κατάφερα και το κόλλησα πριν....
Πάγωσε και έκανα hard reset :cool_1::cool_1::cool_1:
Κάτσε να βρω κάνα φθηνό δίσκο 2,5'' και θα δεις τι έχει να γίνει μετα:happy_2:

Reaction score
0
xaxaxa
Ρε δεν αφήνεις τις βλακείες να έρθεις να σε κομματιάσω εγώ στο Tekken??

Reaction score
62
Λοιπόν....αν και ασχολήθηκα λίγο με το παιχνίδι, μου φάνηκε πολύ εθιστικό. Υπέροχα γραφικά, η μουσική κλασσικά...υπέροχη, όπως μας έχει συνηθίσει η σειρά και ο χειρισμός απλός και κατανοητός, όπως πρέπει να είναι (σας έχω πεί ότι μου τη δίνουν τα περίπλοκα παιχνίδια????). Το περιμένω πως και πως!! Τον ήρωα τον έχουν φλωρέψει λίγο στην εμφάνιση ή μου φαίνεται???:happy_9:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.316
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer