Προσεχώς: Sony VPL-VW200

Reaction score
1
Οι δηλώσεις συμμετοχών κλείνουν εδώ.

Όσοι δήλωσαν, μπορούν να έρθουν :cool_4:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.173
Απάντηση: Re: Προσεχώς: Sony VPL-VW200

Μιας και εχω και εγω λογο σε αυτο, απαγορευεται ρητα και δια ροπαλου η αναφορα του Βογιατζακη στους ορους HTPC, Silverstone, Sharp, χαρος, DVE, Joe Kane, και τελος αποθηκη.

Ευχαριστω.
Εγώ λέω να του απαγορεύσετε επίσης τις λέξεις: βούτυτρο, νεράκι, κουκουρούκου και παραπαμπέρομ.

Reaction score
2
Ρε συ, τοτε θα μπει, θα πει γεια, και δεν θα ξαναμιλησει μεχρι να πει καληνυχτα...

Reaction score
0
Απάντηση: Προσεχώς: Sony VPL-VW200

Παναγιώτη μή "μασσάς", πάνω τους!!!
Αλήθεια πότε θα μου κάνεις "φροντιστήριο" με τα πατερνάκια (για να χρησιμοποιήσω ορολογία της δουλειάς μου!), έχω πολλές απορίες.........

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παρακαλω πολυ θερμα καποιο απο τα μελη να φερει το απαραιτητο αξεσουαρ για τον κ.Βογιατζακη

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.252
Απάντηση: Re: Προσεχώς: Sony VPL-VW200

Παρακαλω πολυ θερμα καποιο απο τα μελη να φερει το απαραιτητο αξεσουαρ για τον κ.Βογιατζακη
Ρε συ, για τον Παναγιώτη μόνο σε μαύρο! :cool_11:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.173

Ρε σεις να γράψω εντυπώσεις που τον είδα ή όχι;
Μερικοί μου λένε να γράψω. Θα κάνω ότι μου πείτε όμως.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Προσεχώς: Sony VPL-VW200

Ρε σεις να γράψω εντυπώσεις που τον είδα ή όχι;
Μερικοί μου λένε να γράψω. Θα κάνω ότι μου πείτε όμως.
Οχι, περιμενε αυριο.
Κατσε να σε παρω ενα τηλεφωνακι πρωτα να σου πω κατι γαλλικα που θελω:cool_11:

Reaction score
0

τωρα παλι το ειδα......παλι ξεμπλεξα αργα απο δουλεια..
τι θα γινει αντρεα εμεις που δουλευουμε πρωι βραδυ ψυχη δεν εχουμε????? θα ερθω με τσαμπουκα....και αν με διωξει κανεις θα εχει να κανει με τον βαγγελη:)) (ασχετο)αλλα θα ερθωwall_1

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Θα ηθελα να ζητησω μια μικρη χαρη.
Καθε φορα που ανακοινωνονται οι υποψηφιοι για την θεαση των τεστ μην μου τηλεφωνειτε για να βαλετε "μεσο" ωστε να ειστε και εσεις παροντες.
Απο την μια οσοι προλαβαν, προλαβαν.
Και απο την αλλη υπευθυνος για τις θεσεις των "τυχερων" ειναι ο zoglair και μονο αυτος.Μην με βαζεται σε δυσκολη θεση διοτι στο τελος θα τσακωθω μαζι του.
Το θεωρω ανουσιο απο την ωρα που ανακοινωθηκαν οι υποψηφιοι εως τωρα που μολις μπηκα σπιτι μου και προσπαθω να φαω κατι, πραγμα που δεν εχω κανει ολη μερα, να δεχομαι τηλεφωνηματα.
Καντε μια προσσπαθεια σας παρακαλω πολυ να παρακολουθειτε αυτα τα θεματα απο κοντα.
Σας ευχαριστω πολυ για την κατανοηση:cool_4:

Reaction score
1

τωρα παλι το ειδα......παλι ξεμπλεξα αργα απο δουλεια..
τι θα γινει αντρεα εμεις που δουλευουμε πρωι βραδυ ψυχη δεν εχουμε????? θα ερθω με τσαμπουκα....και αν με διωξει κανεις θα εχει να κανει με τον βαγγελη:)) (ασχετο)αλλα θα ερθωwall_1

Ύστερα από το σχετικό θέμα των συμμετοχών, ακόμη και ως αστείο αυτό που λες είναι κακόγουστο.

Εσύ έλα άμα θες, αλλά θα κάτσεις στα παγκάκια της εκκλησίας απέναντι.

Reaction score
0

οχι φιλε μου δεν θα ερθω.οσο για τα παγκακια δεν χρειαζοταν.πες δεν γινετε και φτανει.

Reaction score
1

Παναγιώτη μή "μασσάς", πάνω τους!!!
Αλήθεια πότε θα μου κάνεις "φροντιστήριο" με τα πατερνάκια (για να χρησιμοποιήσω ορολογία της δουλειάς μου!), έχω πολλές απορίες.........

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Γιώργο, ευχαρίστως να βρεθούμε κάποια στιγμή, απλά για να ανταλλάξουμε απόψεις σαν χομπίστες που είμαστε. Δεν υπάρχουν "φροντιστήρια"! Όλοι μας προσπαθούμε να μάθουμε και να γίνουμε καλύτεροι.

Σεμινάρια περί εικόνας μόνο άνθρωποι σαν τον Τζο Κέιν μπορούν να κάνουν κατά την άποψή μου!...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.544
Members
38.715
Νεότερο μέλος
OtisTas