Blu ray μία ............. άλλη άποψη

Status
Not open for further replies.
Reaction score
134
Καταρχήν σαν καινούργιο μέλος θα ήθελα να χαιρετήσω όλα τα μέλη του forum.Το site είναι πολύ καλό και εύχομαι να γίνει ακόμα καλύτερο.Πάντα τέτοια παιδιά!

Παρακολουθώ και εγώ τις συζητήσεις που γίνονται σε διάφορα μεγάλα forum όπως και εδώ για την "μάχη" μεταξύ του blu ray και του hd dvd.Πότε δεν συμετείχα γιατί τις περισσότερες φορές η συζήτηση καταλήγει σε όχι και τόσο εγκωμιαστικά σχόλια και από τις 2 πλευρές.Αν και το πρώτο μου blu ray το απόκτησα με την κυκλοφορία του ps3 στην Ελλάδα άρχισα να ασχολούμαι σοβαρά με το HD από τον Σεπτέμβρη που απέκτησα HDTV.Δεν θεωρώ τον εαυτό μου sony fanboy αν και δεν το κρίβω ότι έχω μία προτίμηση στην εν λόγω εταιρία.Για να το ξεκαθαρήσω αυτό η HDTV και το DVD player που έχω είναι Toshiba.Αυτό απλά για να μην νομίζει κανείς ότι θέλω να υπερασπιστώ την Sony.

Παρατήρησα ότι τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ υπάρχει μία ελαφριά κλίση προς το HDDVD.Μέχρι στιγμής δεν εξέφρασα την αποψή μου για το συγκεκριμένο θέμα αλλά έχω δει κάποια σχόλια (και εδώ και σε άλλα φόρουμ) που μου προκαλούν απορία.Αυτοί που παραπονιούνται τώρα που φαίνεται ότι το HDDVD χάνει τον πόλεμο δίνουν διάφορες δικαιολογίες ότι αυτό θα κάνει κακό στους καταναλωτές και ότι το HDDVD είναι καλύτερο και ότι αυτό βοήθησε να γίνει καλύτερο και το blu ray και άλλα πολλά.

Αυτό που πραγματικά παραδέχομαι είναι ότι το HDDVD ανάγκασε το blu ray να βελτιωθεί και να χαμηλώσει δραστικά τις τιμές του.Αλλά βρε παιδιά μην ξεχνάτε ότι η BDA αναγκάστηκε να κυκλοφορήσει το blu ray όταν αυτό ακόμα δεν ήταν τελειωμένο.H BDA δεν είχε σκοπό να το κυκλοφορήσει τόσο πρόωρα.Αν καθυστερούσε παραπάνω μάλλον θα το έχανε το παιχνίδι.Τώρα θα μου πεις αυτό δεν είναι δικαιολογία αλλά δυστηχώς σε μία βιομηχανία που παίζονται τρελά λεφτά αυτά συμβαίνουν.

Άλλη δικαιολογία είναι ότι η μεταφορές σε HDDVD ήταν πολύ καλύτερες από τα blu ray λόγω του καλύτερου AVC encoding από το MPEG2 που χρησιμοποιούσε το blu ray.Αυτό πιστεύω ότι δεν έχει βάση γιατί υπάρχουν MPEG2 παραγωγές που κατά γενική ομολογία θεωρούνται κορυφαίες (όπως το Kingdom of heaven).Πιστεύω ότι είναι θέμα του κάθε studio να κάνει μία μεταφορά της προκοπής.

Άλλο που έχω ακούσει είναι για το περίφημο BD+ και region coding.Τώρα εδώ τι να πω?Τα πρώτα dvd players δηλαδή τι ήταν?Δεν ήταν region locked?Σίγα σιγά όμως αυτό άλλαξε και τώρα παίζουν όλα τα regions.Θα γίνει και αυτό σιγά σιγά.Αλλά για να πούμε και την αλήθεια η μεγάλη μάζα των αγοραστών δεν κάθεται να ψάξει και να παραγκείλει από το εξωτερικό.Θα πάει στο πολυκατάστημα να πάρει 2-3 ταίνιες να δει.Οι "ψαγμένοι" σε αυτά θα έλεγα είμαστε η μειονότητα.Όσο για το BD+ ε δεν νομίζω ότι σε κάποιον που αγοράζει γνήσια δισκάκια τον ενδιαφέρει.Το ότι υπήρξαν προβλήματα ασυμβατότητας με κάποιους players ναι το καταλαβαίνω αλλά αν θυμάμαι καλά και τα πρώτα dvd players είχαν αρκετά προβλήματα με skiping chapters κλπ κλπ αλλά σιγά σιγά λύθηκαν και αυτά.

Επίσης το άλλο που ακούω είναι τώρα που θα πεθάνει το HDDVD θα ανέβουν οι τιμές σε δισκάκια και players.Ρε παιδιά μην τρελαθούμε κιόλας.Δηλαδή το dvd που δεν είχε καθόλου ανταγωνισμό ανέβηκαν οι τιμές του?Θυμάμαι τα πρώτα dvd που είχα αγοράσει έκαναν γύρω στα 30 ευρώ και τώρα τα αγοράζω με 5-10 ευρώ (γνήσια πάντα).Τα blu ray τώρα κάνουν γύρω στα 25 ευρώ και πιστεύω ότι είναι καλά για αρχική τιμή.Όσο για τα players μπορεί να μην υπάρχει ανταγωνιστικό φορματ αλλά θα υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρίες οπότε οι τιμές θα πέσουν και εκεί.(και τώρα που το σκεφτόμουν το πρώτο dvd player που αγόρασα ήταν της Pioneer στα 360 ευρώ σε προσφορά.........αχ τι εποχές:crazy_3: )

Ακούω διάφορους που διαμαρτύρονται με την απόφαση της Warner.Εγώ αυτό που έχω μόνο να πω έιναι ότι όταν επενδύεις σε ένα φόρματ όταν ακόμα δεν έχει ξεκαθαρήσει ποιός θα κερδίσει παίρνεις ένα ρίσκο.Καμία εταιρία δεν σου βάζει το πιστόλι στο κεφάλι για να αγοράσει αυτά που προσφέρει.Το κάνεις με δική σου ευθύνη.Άρα προς τι όλες αυτές οι διαμαρτυρίες????

Όσο για την ποιότητα των Ελλήνων διανομέων και για το αν έχουν ελληνικά ή όχι αυτό πιστεύω βαρύνει αποκληστικά τους διανομείς και όχι το φορμάτ.Και τα 2 φορμάτ να παραμείνουν αν κάποιοι δεν ξυπνήσουν να δουν τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο δεν αλλάζει τίποτα.Παιδιά αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος είναι γιατί τα μόνα blu ray που έχουν ελληνικούς υπότιτλους είναι της Sony (Columbia/Tristar)???Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει.

Είμαι υποστηρικτής του blu ray?Ναι είμαι.Είμαι φανατικός του blu ray?Όχι και ποτέ δεν πρόκειται να γίνω.Απλά παραθέτω την άποψή μου.Το blu ray δεν είναι τέλειο.Έχει πολλές ατέλειες και προβλήματα.Αλλά έτσι είναι με κάθε καινούργια τεχνολογία.To HDDVD μπορεί να ήταν πιο έτοιμο αλλά δεν πρέπει να καταδικάζουμε το blu ray για τις παιδικές του ασθένειες.

Ουφ κουράστηκα αλλά τα είπα....:cool_1:

Καλά να περνάτε και μακάρι να ακούσω τις γνώμες σας.

Reaction score
0
Απάντηση: Blu ray μία ............. άλλη άποψη

Παιδιά αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος είναι γιατί τα μόνα blu ray που έχουν ελληνικούς υπότιτλους είναι της Sony (Columbia/Tristar)???Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει.
Καταρχήν καλώς όρισες στο AVSite.......η Sony είναι το μοναδικό studio(και από τη μεριά του blu-ray και από τη μεριά του hd-dvd) που έκανε μια ειδική συμφωνία με την Ελλάδα(είναι επίσης το μοναδικό studio που επενδύει σε όλες τις αγορές, μεγάλες και μικρές) και έτσι όλες οι ευρωπαικές κυκλοφορίες της θα έχουν ελληνικά.......η Columbia είναι θυγατρική της Sony οπότε καταλαβαίνεις......:happy_4:

Reaction score
6

Θα μπορούσα να σου γραψω μια ολόκληρα λιστα με αυτά που σου διαφεύγουν η που δεν ερμηνεύεις σωστα .( ισως να φταίει και το γεγονός πως το πρωτο σου player το αγόρασες με ευρω ενώ πολλοί αλλοι σε δραχμές)
Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να κανω την προσπάθεια για την εξης παρακάτω παράγραφο σου.

Παρατήρησα ότι τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ υπάρχει μία ελαφριά κλίση προς το HDDVD.Μέχρι στιγμής δεν εξέφρασα την αποψή μου για το συγκεκριμένο θέμα αλλά έχω δει κάποια σχόλια (και εδώ και σε άλλα φόρουμ) που μου προκαλούν απορία.Αυτοί που παραπονιούνται τώρα που φαίνεται ότι το HDDVD χάνει τον πόλεμο δίνουν διάφορες δικαιολογίες ότι αυτό θα κάνει κακό στους καταναλωτές.
Εάν η εως τωρα ανάγνωση σου στο φορουμ σου εδωσε την αφορμή για την παραπάνω εντύπωση…
Εάν το διπλανό τοπικ που συνέταξα σου έδωσε την αφορμή να κάνεις αυτό το τοπικ γιατι απεκόμισες αυτην την εντύπωση …τοτε λυπαμαι πολυ αλλα είσαι οφσάιντ ( για να μη πω τίποτα πιο βαρύ)
Καποια πράγματα θελω να πιστεύω πως είναι κατανοητά .
Αν παλι δεν είναι δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτό.
Ο έλληνας είναι ονειρικός καταναλωτής , είναι ονειρικός ψηφοφόρος , είναι ονειρικός οπαδος ,ονειρικά ανιχνευτής συνομωσιών , ονειρικά ξεχασιάρης και στο τελος αφου εχει κάνει όλα αυτά τα ονειρικά, καταλήγει σε ονειρικα φρικτός γκρινιάρης .
Βεβαια εάν ειχε σκεφτεί εξ αρχης ότι δεν θα έπρεπε να είναι τοσο "ονειρικός", ισως να γλίτωνε το ονειρικά φρικτός γκρινιάρης αλλα τι τα θες .
Αυτά δεν είναι για μας…

Reaction score
19
Εγώ πάλι (κάτοχος πολλών hddvd) δεν βρήκα τίποτα μεμπτό στο μήνυμα του φίλου που το έγραψε με κάθε καλή διάθεση.

Κρίμα για την αντιμετώπιση.

Καλώς ήρθες viper :)

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Blu ray μία ............. άλλη άποψη

Εγώ πάλι (κάτοχος πολλών hddvd) δεν βρήκα τίποτα μεμπτό στο μήνυμα του φίλου
Εγω Κωστα βρηκα…
Γιατι όταν εχεις μια κατηγορια με θεματα που αφορούν και τα δυο φορματ με φανερή υπεροχη στην θεματολογία και από τους δυο συντονιστές σε θεματα που αφορουν αποκλειστικά Bluray ( στις δυο τελευταίες μονο σελιδες υπάρχουν 22 τοπικ με αναφορές σε τιτλους BD εναντι μονο 6 σε HDDVD) όταν τα περισσότερα review ( από τον υποφαινόμενο) είναι για ταινιες bluray και παρολα αυτά κατηγορείσαι ( μαζι με ολο το φορουμ) για μεροληψία υπερ του HDDVD ( με αφορμη το διπλανο τοπικ) τοτε κατι δεν παει καλα .
Είναι προφανές που το διπλανό τοπικ δεν αρεσε στον φίλτατο viper αλλα αυτό δεν σήμαινε πως θα επρεπε να το εκφράσει τοσο άτσαλα .
Καταλαβαίνω εν μερη την αγωνιά των fun η ακομα και την απαίτηση τους για αποκλειστική ενασχόληση ολων μας μονο με το Bluray, αλλα εφοσον προς το παρον και μεχρι τον Μαιο τουλάχιστον θα υπάρχουν και τα δυο φορματ , εμεις είμαστε υποχρεωμένοι να αναφερόμαστε και στα δυο.

Reaction score
134
johnny20 σε ευχαριστώ για την πληροφορία.Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ ότι συμβαίνει αλλά δεν ήμουν σίγουρος.

Το πρώτο μου dvd player και όμως το αγόρασα σε δραχμές φίλε μου.Απλά το είπα σε ευρώ για καλύτερη σύγκριση.Μην το γυρίσουμε σε ποιός έχει ασχοληθεί πιό παλιά με το θέμα γιατί δεν έχει νόημα.Εγώ,όπως και άλλοι στο φόρουμ θέλω να πιστεύω,είχα φτιάξει home cinema όταν ακόμα στην Ελλάδα δεν ξέραν τι θα πει αυτή η λέξη.Δεν το λέω για να δείξω ότι καυχιέμαι(εξάλου δεν είναι του στυλ μου και δεν θέλω να το παίζω δήθεν)αλλά για δείξω ότι και εγώ ασχολούμαι με τον χώρο πολύ καιρό.Και προς θεού βρε παιδιά.Δεν κατηγορώ κανέναν αν υποστηρίζει το ένα ή το άλλο φορμάτ.Σε ελεύθερη χώρα ζούμε και ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα από που πιστεύει και υποστηρίζει.Ούτε έχω την απαίτηση να ασχολούνται όλοι με το blu ray.Απλά δεν μου αρέσει η αντιμετώπιση που δέχεται αυτή την στιγμή.

Τα σχόλια που είπα ότι κάνουν οι υποστηρικτές του HDDVD δεν αναφερόμουν κυρίως σε αυτό το φόρουμ αλλά στα μεγάλα διεθνή φόρουμ.Αν και είδα αρκετά σχόλια και εδώ για τα οποία είπα την άποψή μου.

Φίλε cinemusic λυπάμαι που το πήρες με τέτοιο τρόπο το μήνυμά μου.Και το μήνυμά σου δεν μπορώ να το καταλάβω.Μόνο οι Έλληνες γκρινιάζουν για το συγκεκριμένο θέμα?Εγώ αναφερόμουν σε όλους και όχι για μία συγκεκριμένη ομάδα (πχ αυτό το φόρουμ).Και δεν χρειάζεται να πεις τίποτα........βαρύ.Πιστεύω ότι δεν έδωσα κανένα δικαίωμα για τίποτα τέτοιο.Απλά είπα την αποψή μου ήρεμα και ωραία.Αν τώρα έχεις επιχειρήματα για αυτά που έγραψα πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια αντιμετώπιση.:sad:

Reaction score
1
Φίλε vipper550 καλώς ήρθες στο forum.
Διαβάζοντας το κείμενο σου, παρατήρησα ότι προσπαθείς σε πολλά σημεία με τον α ή β λόγο, να δικαιολογήσεις το BluRay έναντι του HDDVD . Η γνώμη μου είναι ότι το δεύτερο είναι μακράν καλύτερο τεχνολογικά. Εκεί που χάνει μόνο, είναι στην χωρητικότητα, αν και εκεί με το 51GB HDDVD, που βγήκε είναι ΟΚ. Παραπάνω χώρος, απλά δεν χρειάζεται, τουλάχιστον για τις ταινίες HD, σαν backup για το PC, πάω πάσο. Πάντως αν μου βρει κανείς BluRay φίλος παράδειγμα, στο οποίο ο έξτρα χώρος του αξιοποιήθηκε θα κάνω κωλοτούμπες (εκτός από τα Harry Potter που τα εξτρά στα BluRay είναι σε HD ενώ στο HDDVD όχι)

Reaction score
1
Viper550 καλως ηρθες!

Εδω ολο το site ειναι BLU.

Μερικοι που λενε οτι προτιμανε το hd-dvd, το λενε για πλακα να περναει η ωρα.

Reaction score
134
Topdim σεβαστή η αποψή σου αλλά τουλάχιστον πες και κάνα επιχείρημα γιατί το θεωρείς ανώτερο.Εγώ τουλάχιστον προσπάθησα να δικαιολογήσω την αποψή μου.Θα μου ήταν πολύ εύκολο να πω ένα BLU RAY RULESSSSSS αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά.Και αν προσέξεις φίλε μου πουθενά δεν ανέφερα ότι η έξτρα χωρητικότητα του blu ray κάνει καμιά μεγάλη διαφορά.Επίσης δεν θέλω να παρουσιάσω το blu ray καλύτερο του hddvd γιατί πολύ απλά δεν πιστεύω ότι είναι.Απλά προσπαθώ να το δικαιολογήσω ότι δεν είναι τόσο πια κακό όσο το παρουσιάζουν ορισμένοι.

Δεν γράφτηκα στο φόρουμ για να τσακωθώ με κανέναν.Απλά μου την δίνει λιγουλάκι που το blu ray(Sony) φαίνεται σαν τον κακό βερζεβούλ και το HDDVD(Toshiba) σαν τον σωσία που ήρθε να μας σώσει από την κακιά Sony.

Reaction score
19
Απλά μου την δίνει λιγουλάκι που το blu ray(Sony) φαίνεται σαν τον κακό βερζεβούλ και το HDDVD(Toshiba) σαν τον σωσία που ήρθε να μας σώσει από την κακιά Sony.
Απλά, δυστυχώς, το Blu Ray, πέραν των άλλων, έχει συνοδευτεί με κατί απίστευτους, αχώνευτους και βαθιά νυχτωμένους τύπους παγκοσμίως που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Sony ό,τι κάνει το κάνει για την ψυχή της μάνας της και... καταλαβαίνεις, έχουμε γίνει λίγο ευερέθιστοι :-D

Reaction score
62
Topdim σεβαστή η αποψή σου αλλά τουλάχιστον πες και κάνα επιχείρημα γιατί το θεωρείς ανώτερο.Εγώ τουλάχιστον προσπάθησα να δικαιολογήσω την αποψή μου.Θα μου ήταν πολύ εύκολο να πω ένα BLU RAY RULESSSSSS αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά.Και αν προσέξεις φίλε μου πουθενά δεν ανέφερα ότι η έξτρα χωρητικότητα του blu ray κάνει καμιά μεγάλη διαφορά.Επίσης δεν θέλω να παρουσιάσω το blu ray καλύτερο του hddvd γιατί πολύ απλά δεν πιστεύω ότι είναι.Απλά προσπαθώ να το δικαιολογήσω ότι δεν είναι τόσο πια κακό όσο το παρουσιάζουν ορισμένοι.

Δεν γράφτηκα στο φόρουμ για να τσακωθώ με κανέναν.Απλά μου την δίνει λιγουλάκι που το blu ray(Sony) φαίνεται σαν τον κακό βερζεβούλ και το HDDVD(Toshiba) σαν τον σωσία που ήρθε να μας σώσει από την κακιά Sony.
Καλως ήλθες κι απο μένα. Έχοντας δεί πολλές ταινίες και απο τη μία και απο την άλλη πλευρά, έχω βγάλει τα εξής συμπεράσματα:

1) Ηχητικά και οπτικά και τα 2 μου φαίνονται ακριβώς το ίδιο
2) Όσον αφορά την αντοχή σε γρατζουνιές επίσης, ό,τι και να λένε, επηρρεάζονται το ίδιο, με πολύ καλές ανοχές και τα 2.
3) Όσον αφορά τα players, αυτά της Toshiba είναι κλάσεις ανώτερά, και σε upscaling σε σχέση με ps3 και Samsung 1400 τουχάλιστον που γνωρίζω και σε δυνατότητες, αφού αυτό το περιβόητο BD live που ΘΑ ενσωματώσει κάαααααποτε στα player της το BD camp, υπάρχει απο την αρχή κάτι αντίστοιχο και ΠΛΗΡΩΣ λειτουργικό στα HDDVD. Για τιμές δεν το συζητάω.
4) Για χωρητικότητα εννοείται Blu Ray, αν και δεν βλέπω σε τι μπορεί να επηρεάσει τις ταινίες τα έξτρα 20GB, με τα τωρινά πρωτόκολα συμπίεσης. Για δεδομένα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
5) Πολύ πιο προσεγμένες οι ταινίες, όσον αφορά κυρίως τα extra features (αν και δεν με ενδιαφέρουν καθόλου προσωπικά.) Αν βγεί transfer όπως τα Transformers , τότε τα ξαναλέμε. Προς το παρών...
6) Υπότιτλοι. Εννοείται ότι υπερέχει το blu ray, αλλά (για τα γούστα μου) οι περισσότερες ταινίες που έχουν βγει με ελληνικά, με αφήνουν αδιάφορο. Όταν βγούν Blockbusters και όχι ό,τι σαβούρα έχει η Sony, τα ξαναλέμε πάλι.
7) Τα HDDVD είναι region Free. Τα blu ray όχι ΟΛΑ!!!
8) Η Sony γενικά έχει μία εξοντωτική πολιτική τιμών. Αν μείνει μονοπώλιο το BD, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρίξει τις τιμές, ούτε να βγάλει γρήγορα profiles 2 3 4 5..... Θα έχει το καρπούζι, θα έχει και το μαχαίρι.

Reaction score
7
Διαβάζοντας το κείμενο σου, παρατήρησα ότι προσπαθείς σε πολλά σημεία με τον α ή β λόγο, να δικαιολογήσεις το BluRay έναντι του HDDVD.
Ο άνθρωπος έκανε ένα πολύ σοβαρό ποστ, με επιχειρήματα, κάργα μετρημένο (1) θα έλεγα και βρέθηκε αντιμέτωπος με καχύποπτα, Biased Posts καθώς και το παρακάτω που όχι μόνο δεν θα μπώ στον κόπο να το σχολιάσω αλλά μου προκαλεί γέλιο..."happy_1"
Η γνώμη μου είναι ότι το δεύτερο είναι μακράν καλύτερο τεχνολογικά.
.............:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

(1): Γιατί φυσικά έχει πάρει χαμπάρι ότι κάποιος που είναι κάτοχος BD και PS3 αντιμετωπίζεται σα λεπρός εδώ μέσα....αν και ευτυχώς αυτό το φαινόμενο ασθενεί σιγά σιγά....να'ναι καλά οι ορθολογιστές αυτού του Forum. Ρομαντικοί υποστηρικτές του HD-DVD σιγά σιγά θα σας περάσει...μέχρι τότε υπογράψτε στα Petitions...εξάλλου η ασχολία με δημιουργικά πράγματα όπως η συγγραφή μας κάνει και ξεχνάμε τις στεναχώριες μας....απλά αφήστε τα περί Blu-ray fan-boy γιατί γίνεστε χειρότεροι και γραφικότεροι...αλλά η απορία μου είναι γιατί ασχολείστε τόσο πολύ με τα κακά Fan-Boy ειδικά αυτή την περίοδο; γιατί ε; :happy_9:

Reaction score
62
Ο άνθρωπος έκανε ένα πολύ σοβαρό ποστ, με επιχειρήματα, κάργα μετρημένο (1) θα έλεγα και βρέθηκε αντιμέτωπος με καχύποπτα, Biased Posts καθώς και το παρακάτω που όχι μόνο δεν θα μπώ στον κόπο να το σχολιάσω αλλά μου προκαλεί γέλιο..."happy_1"
.............:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

(1): Γιατί φυσικά έχει πάρει χαμπάρι ότι κάποιος που είναι κάτοχος BD και PS3 αντιμετωπίζεται σα λεπρός εδώ μέσα....αν και ευτυχώς αυτό το φαινόμενο ασθενεί σιγά σιγά....να'ναι καλά οι ορθολογιστές αυτού του Forum. Ρομαντικοί υποστηρικτές του HD-DVD σιγά σιγά θα σας περάσει...μέχρι τότε υπογράψτε στα Petitions...εξάλλου η ασχολία με δημιουργικά πράγματα όπως η συγγραφή μας κάνει και ξεχνάμε τις στεναχώριες μας....απλά αφήστε τα περί Blu-ray fan-boy γιατί γίνεστε χειρότεροι και γραφικότεροι...αλλά η απορία μου είναι γιατί ασχολείστε τόσο πολύ με τα κακά Fan-Boy ειδικά αυτή την περίοδο; γιατί ε; :happy_9:
Δεν καταλαβαίνω την ειρωνία σου...

Reaction score
6

Κονσολάκηδες ολου του κόσμου ενωθείτε .
Η λεπρά θα περάσει.
Ι am Legend

Βρε ουστ…:cool_11::cool_11:

Reaction score
7
Δεν πειράζει πολλοί άλλοι την κατάλαβαν...εξάλλου λογικό να μην την καταλαβαίνεις...εκτός αν θεωρείς ότι και το δικό σου post ήταν λίγο άγαρμπο προς τον Viper που δεν νομίζω.

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Blu ray μία ............. άλλη άποψη

Κονσολάκηδες ολου του κόσμου ενωθείτε .
Η λεπρά θα περάσει.
Ι am Legend
Βρε ουστ…:cool_11::cool_11:

Τώρα την κατάλαβες την ειρωνία μου; :cool_11: :cool_11: :cool_11: Ε ρε μύγιασμα που πέφτει.....Φέρτε τη μυγοσκοτώστρα...και να'ναι και μπλέ :happy_9:

Reaction score
62
Δεν πειράζει πολλοί άλλοι την κατάλαβαν...εξάλλου λογικό να μην την καταλαβαίνεις...εκτός αν θεωρείς ότι και το δικό σου post ήταν λίγο άγαρμπο προς τον Viper που δεν νομίζω.
Στο οτι αντιμετωπίστηκε άγαρμπα, συμφωνώ. Και είναι μιά τακτική που δεν μου αρέσει, ειδικά σε νέα μέλη!!

Reaction score
1
Γιατί φυσικά έχει πάρει χαμπάρι ότι κάποιος που είναι κάτοχος BD και PS3 αντιμετωπίζεται σα λεπρός εδώ μέσα.
Για hi-end-αδες early adopters, απλα ειναι δυσκολο να αποδεχτουν πως το format war εκρινε στην ουσια μια κονσολα παιχνιδιων.

Για τα fanboys του στρατοπεδου του xbox360 και του hd-dvd, ειναι δυσκολο γιατι δεν επιασαν τοπο τα αρχικα σχολια και προφητειες πως το blu-ray κανοντας τοσο ακριβο το ps3 θα το τραβηξει στο πατο και ως κονσολα και ως player. Τελικα απ' οτι φαινεται μια χαρα τα παει και στις δυο αγορες.

Για να ειμαστε δικαιοι, υπαρχει και ενα ποσοστο χρηστων hd-dvd που ενω πικραθηκαν, χαιρονται που τελειωνει αυτο το τσιρκο και θα αρχισουμε σιγα σιγα να απολαμβανουμε τις ταινιες σε Ηigh Definition. Και εγω προσωπικα θα ειχα πικραθει αν ειχε την αντιθετη εκβαση, μονο για το γεγονος πως θα επρεπε να αγορασω παλι player.

Reaction score
62
Άρα σημαντικό ρόλο στη χαρά παίζει και που έχει επενδύσει ο καθένας τα λεφτάκια του (πράγμα απόλυτα φυσιολογικό!!)

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster