Blu ray μία ............. άλλη άποψη

Status
Not open for further replies.
Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu ray μία ............. άλλη άποψη

Όχι πως περίμενα να καταλάβεις .
Ειπαμε… μικρο παιδι χαρα γεμάτο.
Τι να καταλάβω; Τις μ@λ@κίες που γράφεις; Και μιας και ασχολείσαι με τα fan/fun-Boys ΜΕΓΑΛΕ εξηγησέ μου το σκεπτικό σου... Το μόνο που που έχω δει από σένα ΩΡΙΜΕ είναι να την λές μια στον Gypster για το "ξεπατίκωμα"
από το Blu-ray.com και την άλλη να βγάζεις σπυράκια σε κάθε τι αναφέρεται σε πωλήσεις Hardware Blu-ray... Και από την άλλη μιλάς για Fan-boys ποιός; ΕΣΥ! ΕΛΕΟΣ! Πήγαινε τώρα να κλάψεις στον τάφο του αγαπημένου σου Format και μην μας πρήζεις με τα Fanboyστικα κόμπλεξ σου έξυπνε πάνσοφε σινεφίλ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu ray μία ............. άλλη άποψη

Τι να καταλάβω; Τις μ@λ@κίες που γράφεις; Και μιας και ασχολείσαι με τα fan/fun-Boys ΜΕΓΑΛΕ εξηγησέ μου το σκεπτικό σου... Το μόνο που που έχω δει από σένα ΩΡΙΜΕ είναι να την λές μια στον Gypster για το "ξεπατίκωμα"
από το Blu-ray.com και την άλλη να βγάζεις σπυράκια σε κάθε τι αναφέρεται σε πωλήσεις Hardware Blu-ray... Και από την άλλη μιλάς για Fan-boys ποιός; ΕΣΥ! ΕΛΕΟΣ! Πήγαινε τώρα να κλάψεις στον τάφο του αγαπημένου σου Format και μην μας πρήζεις με τα Fanboyστικα κόμπλεξ σου έξυπνε πάνσοφε σινεφίλ...
Μήπως πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και να εκφράζεσαι καλύτερα? Ευχαριστώ.

...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Blu ray μία ............. άλλη άποψη

..ρε παιδια ΗiEnd γινατε..:happy_9:

Για φαντάσου γίναμε και αυτό…:-|

Επειδή ο υποκώδικας εχει όρεξη για διαγωνισμό εξυπνάδας που κανέναν δεν ενδιαφέρει
Το τοπικ κλειδώνεται..

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster