toshiba HD-DVD players

Reaction score
62
Πέρα απο το πιό όμορφο σασί του XE1, το EP35, κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα + ότι βγάζει bitstream ήχο!!

Reaction score
0
Το ΧΕ1 είναι απλά η ναυαρχίδα των HD-DVD!! Nομίζω πως είναι το καλύτερο ποιοτηκα HD-DVD. Ενσωματωνει το SHARK DSP της ANALOG DEVICES και ποιοτηκα ο ήχος του ειναι κορυφή.Σαφώς και απο εικόνα δεν παει πίσω..!
Επίσης το εχω εγώ και θα πω και ενα καλό λόγο παραπάνω..."happy_1":happy_4:

Reaction score
14
Thanks !!!
Δηλαδή εάν εξαιρέσουμε το σασί έχουν την ΙΔΙΑ εικόνα και τις ΙΔΙΕΣ επιλογές στον ήχο?
Εγώ με προπολεμικό ενισχυτή χωρίς hdmi μπορώ να ακούσω true-hd και dts hd master ΟΠΟΙΟ μοντέλο από τα δύο και αν επιλέξω?

Reaction score
62
Thanks !!!
Δηλαδή εάν εξαιρέσουμε το σασί έχουν την ΙΔΙΑ εικόνα και τις ΙΔΙΕΣ επιλογές στον ήχο?
Εγώ με προπολεμικό ενισχυτή χωρίς hdmi μπορώ να ακούσω true-hd και dts hd master ΟΠΟΙΟ μοντέλο από τα δύο και αν επιλέξω?
Αν τα συνδέσεις με τις αναλογικές εξόδους, ναι!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: toshiba HD-DVD players

Αν τα συνδέσεις με τις αναλογικές εξόδους, ναι!!!
Τί λές βρε?..................έξοδο bitstream έχουν όχι ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές..........:mad_1:

Reaction score
0
Με τις αναλογικες εξόδους ακους TRUE HD. Εχούν ενσωματομένους αποκωδικοποιητες.Εγω πως ακουσα;;

Reaction score
62
Με τις αναλογικες εξόδους ακους TRUE HD. Εχούν ενσωματομένους αποκωδικοποιητες.Εγω πως ακουσα;;
Αυτό ξερω κι εγώ....τα logos που κουβαλάει το κάθε μηχάνημα στις προσόψεις του, δηλώνουν το τι μπορεί να αποκωδικοποιήσει!!

Reaction score
0
Απάντηση: toshiba HD-DVD players

Σωστοί και οι δύο.......όσον αφορά τα φορμά της Dolby.......όμως για το DTS HD Master Audio τα πράγματα είναι μπερδεμένα........όταν γράφει πάνω στο μηχάνημα DTS HD Advanched Digital out σημαίνει ότι μπορεί απλά να το μεταφέρει(έτσι δεν γράφει το EP35 και το BD-P1400 Δημήτρη?).........όταν γράφει DTS HD Master Audio σημαίνει ότι έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή και μπορεί να εξάγει τον ήχο από τις αναλογικές εξόδες........αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα τέτοιο player........:prof:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: toshiba HD-DVD players

Σωστοί και οι δύο.......όσον αφορά τα φορμά της Dolby.......όμως για το DTS HD Master Audio τα πράγματα είναι μπερδεμένα........όταν γράφει πάνω στο μηχάνημα DTS HD Advanched Digital out σημαίνει ότι μπορεί απλά να το μεταφέρει(έτσι δεν γράφει το EP35 και το BD-P1400 Δημήτρη?).........όταν γράφει DTS HD Master Audio σημαίνει ότι έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή και μπορεί να εξάγει τον ήχο από τις αναλογικές εξόδες........αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα τέτοιο player........:prof:
Σωστά!!:cool_4:

Το DTS μου είχε διαφύγει!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: toshiba HD-DVD players

Σωστά!!:cool_4:

Το DTS μου είχε διαφύγει!!
Γαμώτο......έχω ένα πινακάκι με όλα τα διαφορετικά λογότυπα του DTS HD(4 συνολικά: DTS HD Master Audio, DTS HD Advanched Digital out, DTS HD High Resolution Audio, DTS HD Digital out) αλλά δεν ξέρω πως να το βάλω.......θα λύσει πολλές απορίες αν μου πεί κάποιος πως να το βάλω.....:sad:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: toshiba HD-DVD players

Γαμώτο......έχω ένα πινακάκι με όλα τα διαφορετικά λογότυπα του DTS HD(4 συνολικά: DTS HD Master Audio, DTS HD Advanched Digital out, DTS HD High Resolution Audio, DTS HD Digital out) αλλά δεν ξέρω πως να το βάλω.......θα λύσει πολλές απορίες αν μου πεί κάποιος πως να το βάλω.....:sad:
Ρώτα τον Regunus!!! Έχει γίνει εξπέρ στους πίνακες!!!:happy_9::happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: toshiba HD-DVD players

Ρώτα τον Regunus!!! Έχει γίνει εξπέρ στους πίνακες!!!:happy_9::happy_9:
Ναι.....μπας και κάνει κάτι γιατί όλο κάθεται.......φρέσκος φρέσκος......:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members