Ανταλλαγές παιχνιδιών PS3

Reaction score
0
Παιδιά έχει μείνει τίποτα σε κανέναν?
Για στείλτε κάνα πμ αν πουλάει κανείς τίποτα...

Εγώ έχω το resistance...το πήρα αλλά τελικά δεν μου άρεσε καθόλου...αν κανείς το θέλει για ανταλλαγή ..θα το έδινα με ευχαρίστηση

Reaction score
4
Παιδιά έχει μείνει τίποτα σε κανέναν?
Για στείλτε κάνα πμ αν πουλάει κανείς τίποτα...

Εγώ έχω το resistance...το πήρα αλλά τελικά δεν μου άρεσε καθόλου...αν κανείς το θέλει για ανταλλαγή ..θα το έδινα με ευχαρίστηση
Φαγωθηκες να το παρεις..... :cool_11:
Βρε εσυ δωστου λιγο χρονο , ειναι απο τα καλυτερα FPS που εχουν κυκλοφορησει.

Reaction score
0

:cool_11::cool_11::cool_11:

Άσε ρε...εγώ όμως δεν είμαι ο καλύτερος στα FPS χαχα...τελικά έχω γεράσει για τέτοια παιχνίδια...
Ζαλίστηκα και όλο με σκότωναν τα χέσματα οι εξωγήινοι...άσε που θα προτιμούσα να ήμουν εγώ ο εξωγήινος και να σκότωνα τα αμερικανάκια στρατιωτάκια :cool_1:

Νοίκιασα το folklore το Σαββατοκύριακο και έπαθα πλάκα...λέω να πεταχτώ κέντρο να δω μήπως το έχει στο elx να το κάνω τράμπα

Reaction score
4

Άσε ρε...εγώ όμως δεν είμαι ο καλύτερος στα FPS χαχα...τελικά έχω γεράσει για τέτοια παιχνίδια...
Ζαλίστηκα και όλο με σκότωναν τα χέσματα οι εξωγήινοι...άσε που θα προτιμούσα να ήμουν εγώ ο εξωγήινος και να σκότωνα τα αμερικανάκια στρατιωτάκια :cool_1:

Νοίκιασα το folklore το Σαββατοκύριακο και έπαθα πλάκα...λέω να πεταχτώ κέντρο να δω μήπως το έχει στο elx να το κάνω τράμπα
Οι εξωγηινοι ειναι φιλοι μας...... :happy_8:
Για γραψε τιποτα για το Folklore να ξερουμε και εμεις, A και στο psn ειναι φουλ στο expansion το παιχνιδι :cool_4:

Reaction score
0
Οι εξωγηινοι ειναι φιλοι μας...... :happy_8:
Για γραψε τιποτα για το Folklore να ξερουμε και εμεις, A και στο psn ειναι φουλ στο expansion το παιχνιδι :cool_4:
Ναι ρε..φαίνεται εξαιρετικό το παιχνίδι..άσε που πρέπει να είναι ατελείωτο.
Έχει δύο χαρακτήρες για να διαλέξεις, έπαιξε την εισαγωγή και το 1ο κεφάλαιο και με τους δύο.
Η ιστορία είναι εξαιρετική μέχρι το σημείο που την είδα, εκπληκτική πλοκή, γεμάτη μυστήριο, φανταστικά γραφικά και ακόμα πιο φοβερούς χαρακτήρες.
Το παιχνίδι είναι γεμάτο γρίφους απ' ότι λένε (Εγώ δεν πρόλαβα να δω πολλά πράγματα). Δεν είναι όμως σαν κλασσικό adventure..καθώς έχει και μάχες όπου μάλιστα μαζεύεις τα Folks (τα οποία είναι παγιδευμένες ψυχές ή κάτι τέτοιο κάπου το έχασα σε εκείνο το σημείο) κουνώντας το sixaxis!

Θα ανοίξω ένα θέμα αν είναι αργότερα να γράψω περισσότερες λεπτομέρειες να σας δώσω και κάνα λινκ

Reaction score
0
Motorstorm σφραγισμένο.
F1 champion ship Edition παιγμένο μόνο για 15 λεπτά ΑΚΡΙΒΩΣ.
Virtual Fighter 5
RESISTANCE
GENJI DAYS OF THE BLADE

Reaction score
0
Εμένα άρχισε να μου αρέσει από το 6ο-7ο chapter που άρχισε να έχει κάτι τρελές μάχες σε ανοιχτούς χώρους. Που να γυρίζεις στους διαδρόμους και να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες....

Reaction score
0

Αχ βρε plink τι μου κάνεις....αχ βρε plink τι μου κάνεις.....τώρα το θέλω κι εγώ το folklorewall_1 wall_1 , με έχεις καταστρέψει:cool_11: :cool_11: :cool_11: απο τα demo το ήθελα , αλλα έλεγα ότι μπορεί να έχω και μία ελπίδα να μην είναι καλο, αλλα τώρα με έπεισες ότι είναι super. :happy_4: :happy_4:

Reaction score
62
Αχ βρε plink τι μου κάνεις....αχ βρε plink τι μου κάνεις.....τώρα το θέλω κι εγώ το folklorewall_1 wall_1 , με έχεις καταστρέψει:cool_11: :cool_11: :cool_11: απο τα demo το ήθελα , αλλα έλεγα ότι μπορεί να έχω και μία ελπίδα να μην είναι καλο, αλλα τώρα με έπεισες ότι είναι super. :happy_4: :happy_4:
Εσύ πρόσεχε μην μου στενοχωρείς το φίλο μου!! Κάτι έπιασε το αυτί μου ότι είναι στριμωγμένος οικονομικά γιατί ό,τι βγάζει το επενδύει σε παιχνίδια!!!:happy_9::happy_9:

Reaction score
0
Εσύ πρόσεχε μην μου στενοχωρείς το φίλο μου!! Κάτι έπιασε το αυτί μου ότι είναι στριμωγμένος οικονομικά γιατί ό,τι βγάζει το επενδύει σε παιχνίδια!!!:happy_9::happy_9:

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: ήταν να μην κολλήσω την αρρώστια, τώρα σίγουρα θα καταστραφούμε οικονομικά:crazy_1:

έχω αρχίσει να το ψάχνω στα videoclub να το νοικιάσω τουλάχιστον μήπως και μου φύγει.....

Reaction score
0
χαχαχα...τελικά το βλέπω να με παίρνει στο κυνήγι ο ψείρας...όλο ιδέες για να σας βάζω σε έξοδα είμαι!! :cool_11::cool_11::cool_11:

Δεν ρίχνεις και καμιά ματιά μήπως έχουν καμιά Amiga500???:happy_9::happy_9:
Χωρίς πλάκα!!!
Δυστυχώς Δημήτρη δεν πρόλαβα να δω το μήνυμά σου.....αλλά συνήθως έχουν τέτοια πράγματα..Θα σου στείλω με πμ το τηλέφωνό τους να πάρεις να ρωτήσεις ότι θες...

Εγώ πάντως δεν το βρήκα το folklore αλλά λέω να το τσιμπήσω από ebay να τελειώνω

Reaction score
0
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: ήταν να μην κολλήσω την αρρώστια, τώρα σίγουρα θα καταστραφούμε οικονομικά:crazy_1:

έχω αρχίσει να το ψάχνω στα videoclub να το νοικιάσω τουλάχιστον μήπως και μου φύγει.....
Άσε ..κακή ιδέα...και εγώ έτσι σκέφτηκα. Είδα το ντέμο και το νοίκιασα να το δω.
Το έχω ήδη 3 μέρες, δηλαδή 3,60 ευρώ και δεν θα το πάω σήμερα...θα πάει 5-6 ευρώ στην καλύτερη...βάλε και 40-45 που το βρίσκω ebay>...λίγο ακόμα κα ιθα ήταν πιο φθηνό να το έπαιρνα από πλαίσιο ..

Εντωμεταξύ το παιχνίδι είναι τόοοοσο τεράστιο που δεν τελειώνει έτσι εύκολα.

Reaction score
4
Παλι καλα που εχω την συγγρου διπλα μου για παν ενδεχομενο :crazy_3:
Στα δυσκολα ριχνω ολοσωμο κοντρα ξυρισματακι και "βγαινω"........ :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Στα δυσκολα ριχνω ολοσωμο κοντρα ξυρισματακι και "βγαινω"........ :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Όταν βγεις πάρε ένα τηλέφωνο ρε να περάσω να σου ρίξω έναν :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:)()()(

Reaction score
7
)( )( )( )( )( )( )( )( :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
62
Re: Antallasw PS3 games

Παιδιά υπάρχει αντίστοιχο θέμα για ανταλλαγές παιχνιδιών. Για αγοραπωλησίες παρακαλώ να απευθύνεστε στις αγγελίες!!

Reaction score
0
γεια σας και απο μενα παιδια,εχω το resistance fall of men παιγμενο μονο 3-4 ωρες.λαθος μου που το πηρα,με εντυπωσιασε το εξωφυλλο λες και ειμαι 7 χρονων(ειμαι 25)αν εχετε κατι για ανταλλαγη πειτε μου.προτιμω τα drakes fortune,fifa 2008,nba live 2008 η κανενα grand theft auto 4 αν ειναι κανενας που απεχθανεται τη βια και θελει να μου το δωσει....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe