TV ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΓΝΩΜΕΣ)

Reaction score
0
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα,

Πρώτο μου post αν και διαβάζω το site πολύ καιρό. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι παρα πολυ χρήσιμες και συγχαρητήρια σε όσους βοηθούν αυτη την καλή προσπάθεια.

Και μιας και ήρθε η ώρα μου για αγορά τηλεόρασης θέλω και εγω τα φώτα σας.

Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση (37'' - 42'') για χρήση 90% τηλεοπτικών καναλιών και 10% DVD.
Ενδείκνυται η αγορά LCD ή Plasma;
Ποία είναι τα θετικά και τα αρνητικά αντίστοιχα;

Σκέφτομαι για τις παρακάτω μιας και το budget επιτρέπει μέχρι 1000 €:
Sony KDL-37P3000E

Philips 42PFP5332

LG 42PC55

Εσείς ποια θα μου προτείνατε, ανέξαρτητα με τις παραπάνω, βάση της εμπειρίας σας;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Reaction score
0
Απάντηση: TV ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΓΝΩΜΕΣ)

Οι περισσότεροι θα σου πουν plasma.. λένε ότι παίζει καλύτερα ΤV σήμα... από μοντέλα skroutzισέ το λίγο στα πλαίσια των 1.000 ευρώ..

Reaction score
0

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, απλά γιατί κάποιος να αγοράει LCD αφού οι Plasma έχουν καλύτερα χαρακατηριστικά και συνεπώς καλύτερη απόδοση; Ρωτάω καλοπροαίρετα μιας και δεν γνωρίζω;

Ψήνω την Philips 42PFP5332D, την έχει κάποιος ώστε να μου πει την γνώμη του τι απόδοση έχει σε τηλεοπτικά κανάλια;
Επίσης διάβασα και πολυ καλά λόγια για την LG37LF75/76.
Ποιά θα προτείνατε; Please Help....wall_1 τα φώτα σας...:smoking:

Reaction score
0

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, απλά γιατί κάποιος να αγοράει LCD αφού οι Plasma έχουν καλύτερα χαρακατηριστικά και συνεπώς καλύτερη απόδοση; Ρωτάω καλοπροαίρετα μιας και δεν γνωρίζω;

Ψήνω την Philips 42PFP5332D, την έχει κάποιος ώστε να μου πει την γνώμη του τι απόδοση έχει σε τηλεοπτικά κανάλια;
Επίσης διάβασα και πολυ καλά λόγια για την LG37LF75/76.
Ποιά θα προτείνατε; Please Help....wall_1 τα φώτα σας...:smoking:
α. Γιατι οι plasma ειναι ευπαθείς, θέλου "στρώσιμο" οι οθόνες κ.α... εγω προσωπικά πήρα LCD και δεν το έχω μετανοιώσει..

β. Δες τη Philips από κοντά (όπως και οποιαδήποτε άλλη)

γ. Value for money...:cool_4: Και Full HD...

Reaction score
1
Μια οικονομική και πάρα-πάρα πολυ καλή σε SD σήμα είναι η σειρά Χ3030 της Τoshiba.
Νομίζω αυτή τη στιγμή το Mediamarkt την έχει 1000 ευρώ.
Δες την και θα καταλάβεις τι λέω.
Είναι και full HD.

Reaction score
0

Γεια σου φίλε, κ εγω καινουριος ειμαι.
Οσων αφορά τις αποριες σου δεν ειμαι κ ο πλεον καταλληλος.
Όμως απο μια εμπειρια που είχα. Ειχα αγορασει μια philips(δεν θυμαμαι πιο μοντελο ακριβώς) lcd τον Μάιο 2007 πάω σπιτι την συνδέω κ βλέπω τα καναλια να τα δειχνει αθλια. Πειραζω ρυθμισεις ολο το βραδυ τπτ. Πραγματικα κακή ποιοτητα. Με πολυ θολουρα(δεν ξερω αν ειναι σωστος ορος) ήταν κουραστικό. Τελικά με λιγη φασαρία την αλλαξα με sony.

Θέλω να σου πώ, πανε δες σε κανα μαγαζί κ ζητα να σου δειξουν πως φαινονται τα τηλεποπτικα καναλια στην tv που θες. Εμενα μου ελεγαν δεν εχουν συνδεσει την κεραια κ δεν μπορουσαν να βαλουν κανονικό καναλι για να δώ πως δειχνει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.637
Members
38.584
Νεότερο μέλος
sofia_4