Αγορά dvd player

Reaction score
0
Καταρχήν γεια σας. Ειμαι νέο μελος.

Βρισκομαι ανάμεσα σε αυτά τα 5 dvd players. Θα ηθελα να μου πειτε την αποψή σας.
SAMSUNG DVD-HD870

http://www.pixmania.com/gr/gr/544762/art/samsung/oooeao-aiuaiuoco-dvd-dvd.html?type=i

SAMSUNG DVD-1080P7

http://www.pixmania.com/gr/gr/572304/art/samsung/oooeao-aiuaiuoco-dvd-dvd.html

TOSHIBA HD player-DVD HD-EP10

http://www.pixmania.com/gr/gr/584671/art/toshiba/hd-player-dvd-hd-ep10.html?itag=3891

SONY DVD Reader DVP-NS78HB

http://www.pixmania.com/gr/gr/632486/art/sony/dvd-reader-dvp-ns78hb.html

LG DVD Player DVX-298H

http://www.pixmania.com/gr/gr/543658/art/lg/dvd-player-dvx-298h-eae-a.html
Το μπατζετ μου ειναι αυτό κ δεν πρόκειται να παει παραπάνω.
Μεχρι 100 ευρω ειναι ολα εκτος απο το τοσιμπα. Με το τοσιμπα ισως να κάνω την υπερβαση. Όμως περα απο αυτό, εσεις που ξέρετε απο dvd players τι μου προτείνετε? Ποιο νομιζετε συνδυάζει την καλυτερη τιμή-απόδοση? Αν καποιος απο εσας εχει κάποιο απο αυτό ή καποιο αντιστοιχο στα ίδια λεφτα ας πει εντυπώσεις. Στα λινκ λιγο πιο κατω, εχει ολα τα τεχνικα χαρακτηριστικά τους.

Reaction score
62
Αν σ΄ενδιαφέρει και το HD το Τοσίμπα είναι μονόδρομος. Αλλά, πέραν αυτού, είναι και κορυφαίο scaler για τα απλά DVD. Στη θέση σου αυτό θα αγόραζα!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αγορά dvd player

Αν σ΄ενδιαφέρει και το HD το Τοσίμπα είναι μονόδρομος. Αλλά, πέραν αυτού, είναι και κορυφαίο scaler για τα απλά DVD. Στη θέση σου αυτό θα αγόραζα!!
+1

Reaction score
0

Ωραία!! Αποτι βλέπω για το τοσιμπα θα παω κ ας ειναι παραπάνω τα λεφτα αφου θα αξίζει.
Απλά περα απτο τοσιμπα ποιο θα προτεινατε απτα υπολοιπα?Εστω σαν μαρκα ποια ειναι πιο αξιοπιστη? Στην sony θεωρω πληρωνεις την μαρκα, ενω το lg πχ, μου φαινετε πιο καλο σε σχεση αποδοση-τιμή.

Εdit: Με ελληνικους υποτιτλους θαχω προβλημα?Τι πρεπει να κοιτάξω?

Reaction score
62
Η δεύτερη επιλογή μου θα ήταν το Sony. Τα άλλα, χωρίς να τα έχω δει, δεν μου γεμίζουν το μάτι.

Με τα Ελληνικά τι εννοείς??

Στα DVD δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα
Στα HDDVD (αν πάρεις Toshiba) μόνο το King Kong και το Transformers υπάρχει στα ελληνικά

Reaction score
0
Εγω θα σου έλεγα να πάρεις το Toshiba EP10.
Ασχέτος τι θα γίνει στο μέλλον...είναι και HD DVD ...είναι και πολύ καλό DVD player με φοβερό Upscale ...είναι και φθηνό :cool_4:

Υ.Γ. Ελληνικά παίζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Reaction score
0

Με τα Ελληνικά τι εννοείς??
Ισvς να ειναι αστοχη η παρατηρηση μου, εννοω αν θαχω προβλημα με το divx κ τους υποτιτλους. Επειδή οταν ψαχνω καποια players λένε στα χαρακτηριστικά τους "υποστηριζει ελληνικους subs".Τεσπα με πειθετε για το τοσιμπα αν κ δεn ξέρω πως θα εξελιχθεί το HD.

Reaction score
0

Ισvς να ειναι αστοχη η παρατηρηση μου, εννοω αν θαχω προβλημα με το divx κ τους υποτιτλους. Επειδή οταν ψαχνω καποια players λένε στα χαρακτηριστικά τους "υποστηριζει ελληνικους subs".Τεσπα με πειθετε για το τοσιμπα αν κ δεn ξέρω πως θα εξελιχθεί το HD.
Όπως και να εξελιχθεί, και για DVD player είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ (με καλό Upscaling)... οπότε...:prof:

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά dvd player

Λοιπον πηγα σημερα πλαισιο για να τα δώ απο κοντά. Μονο το τοσιμπα κ το sony ειχε απο αυτά που θέλω. Στο τοσιμπα έγραφε "DIVX-οχι ελληνικοί υποτιτλοι". Τι σημαίνει αυτό?? Οτι δεν αναγνωρίζει με τπτ greek subs? Τι λεει η εμπειρία σας? Τι να το κανω το divx αμα δεν θαχω υποτιτλους.

Κ επειδη θα το πάρω απο ιντερνετ, λεει οτι το εγχειριδιο ειναι μονο σε γαλικα, ιταλικα, ολανδικα, γερμανικα. Παιζει κ τα μενου του να ειναι ετσι??Αρνητικό αυτό.

Μάλλον εχω κουράσειwall_1 , ζητάω συγνώμη:crazy_1:

Reaction score
174
To samsung 870 που ειχα εγω για λιγο καιρο παντως, επαιζε ελληνικούς υποτιτλους κανονικά, απλα είχε μικρου μεγεθους γραμματοσειρα και μερικα γραμματα (2 ή 3) τα εβγαζε λαθος με αποτελεσμα να μη μπορεις να διαβασεις ανετα.

Σαν εικονα ήταν καλό (αν θυμαμαι καλα ανεβαζε μεχρι 1080p), είχε ρυθμιστικα brightness/contrast/saturation αλλα ήταν υπερβολικα αργό στις εντολες. Πατουσες το κουμπι, επινες μισο καφε και μετα δεχοταν την εντολή. Νομίζω ήταν το πιο σπαστικό του μειονεκτημα.

Αν έχεισ σκοπό να ανέβεις σε χρήματα γιατί δεν κοιτάς και κατι σε oppo? Ειδικά με την ποιότητα των divx ένα καλο πλειερ βοηθάει...

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Αγορά dvd player

Λοιπον πηγα σημερα πλαισιο για να τα δώ απο κοντά. Μονο το τοσιμπα κ το sony ειχε απο αυτά που θέλω. Στο τοσιμπα έγραφε "DIVX-οχι ελληνικοί υποτιτλοι". Τι σημαίνει αυτό?? Οτι δεν αναγνωρίζει με τπτ greek subs? Τι λεει η εμπειρία σας? Τι να το κανω το divx αμα δεν θαχω υποτιτλους.

Κ επειδη θα το πάρω απο ιντερνετ, λεει οτι το εγχειριδιο ειναι μονο σε γαλικα, ιταλικα, ολανδικα, γερμανικα. Παιζει κ τα μενου του να ειναι ετσι??Αρνητικό αυτό.

Μάλλον εχω κουράσειwall_1 , ζητάω συγνώμη:crazy_1:
Έχω το Ep35 αγορασμένο απο τη Γερμανία. Έχει Ελληνικό Manual σύν τα άλλα και Ελληνικό menu!

Για το DivX, μάλλον δεν αναγνωρίζει Ελληνικούς υπότιτλους. Ίσως σε βοηθήσει κάποιος που το έχει ψάξει καλύτερα!!

Reaction score
0

Καταρχήν γεια σας. Ειμαι νέο μελος.

Βρισκομαι ανάμεσα σε αυτά τα 5 dvd players. Θα ηθελα να μου πειτε την αποψή σας.
Δες και το PIonner DV600... υπάρχει ολόκληρο thread σ' αυτή την κατηγορία.. με πολλούς αγοραστές (μεταξύ των οποίων και γω)
Value for money... ξερά:smoking:

Reaction score
0

AVIAddXSubs Πρόγραμμα ενσωμάτωσης υποτίτλων σε DivX αρχεία

επειδη γινεται λογος σε καθε αγορα dvd player για υποστηριξη ελληνικων υποτιτλων δεν ξερω αν βοηθαει σε οσους προβληματιζονται γιαυτο με το προγραμμα που προσφατα ανακαλυψα για ενσωματωση των υποτιτλων στην ταινια χωρις να μας ενδιαφερει αν υποστηριζει το player srt. το δοκιμασα και ειναι παρα πολυ καλο

Reaction score
10

Δες και το PIonner DV600... υπάρχει ολόκληρο thread σ' αυτή την κατηγορία.. με πολλούς αγοραστές (μεταξύ των οποίων και γω)
Value for money... ξερά:smoking:
Ας μη ξεχναμε οτι το DV600 δεν εχει HDMI καλωδιο δωρεαν, οποτε στην αξια του θα πρεπει να προσθεσουμε και αυτο το ποσο. 10-20-30...100 οσα θελετε.

Το Oppo DV-980H στα 200 ευρω, με HDMI καλωδιο ειναι το πιο πληρες....
Hardware / Software / Δυνατοτητες / Υποστηριξη

Αρα πιο ειναι το πιο ... Value for money... (ξερά) ??????

Reaction score
14

επειδή και σε μένα με ενδιαφέρει να παίζει divx με ελληνικούς υπότιτλους και φυσικά να έχει HDMI κατέληξα σε δυο μοντέλα επώνυμα και σχετικά οικονομικά το LG 298H και το PHILIPS 5980. Και παίρνουν και φλασάκι...... Τελικά συγκλίνω στο Lg 298... γιατί άκουσα παίζει απροβληματιστα ελληνικά στο HDMI πάντα στα αρχεία divx.....
Και εγώ προβληματισμένος είμαι με την αγορά του dvd και προσπαθώ να πάρω ένα dvd που να παίζει απροβλημάτιστα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και να έχει και υποδοχή για φλασακι.....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά dvd player

Ας μη ξεχναμε οτι το DV600 δεν εχει HDMI καλωδιο δωρεαν, οποτε στην αξια του θα πρεπει να προσθεσουμε και αυτο το ποσο. 10-20-30...100 οσα θελετε.

Μπορεί και όχι....:happy_4:

Reaction score
0

Διάβασα τα specs του Oppo DV-980H ...

Πραγματικά εξαιρετικό! :cool_4:

Μένει να μπορούμε να το δούμε δίπλα-δίπλα με το DV-600..

:happy_4:

Reaction score
0

Με ένα HDMI καλώδιο των 10 - 15 ευρώ το PIONEER. 160 το αγόρασα κα το δουλεύω με καλώδιο των 12.5 ευρώ στον ενισχυτή, τελικό κόστος 172.5 ευρώ. Και όλα μια χαρά! Παρόλα αυτά πιστεύω ότι και το OPPO είναι μια τίμια αγορά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514