Καταγγέλλω...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681

Πρώτον, καταγγέλλω γνωστό και μη εξαιρετέο μέλος του σεπτού τούτου χώρου, όστις πάει να μου τη βγει από γωνία στρώνοντας καλώδια ρεύματος, χωρίς να έχει το κατάλληλο θεωρητικό υπόβαθρο και –το κυριότερο- χωρίς να μου ζητήσει την άδεια. Ιδού και το πειστήριον του εγκλήματος. Του φόρεσε, λέει, καλσόν του ηλεκτρολογοκαλώδιου που πήρε από του Κωνσταντακάτου, μετά του κότσαρε και δυό βύσματα και το έβαλε να στρώσει πάνω στο subwoofer. Δηλαδή, δεν είναι μόνο θρασύς, είναι και άσχετος! Είναι δυνατό να στρώσει το καλωδιάκι πάνω στο subwoofer; Το πολύ – πολύ να χορομπδήξει με καμιά ξαφνικιά 125άρα στα 30Hz και να πάθει λόξυγκα, άσε που μπορεί και να μείνει στον τόπο από ανακοπή. Οι Τσαρουχάδες έχουν ήδη δολοφονήσει με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο 5 καλώδια ρεύματος, 4 high end και 1 low-fi.

Δεύτερον, καταγγέλλω συλλήβδην όλους τους κατασκευαστές και εισαγωγείς ηλεκτρολογικού υλικού της χώρας, διότι διαθέτουν στην ελληνική αγορά μόνο κάτι μαύρα κι άραχνα βύσματα, στερώντας από τους έλληνες πολίτες αυτά τα υπέροχα, διάφανα ηλεκτροκαλωδιοβύσματα, που επιτρέπουν στο χρήστη να βλέπει live την ηλεκτρική ενέργεια να μπαίνει όλο χαρά στον ενισχυτή τους, αφήνοντας απ’ έξω τα κακά vibe, μπαρδόν, τα κακά ηλεκτρόνια ήθελα να πω. Έτσι, για να αποκτήσουν αυτά τα υπέεεεεροχα ση-θρου βύσματα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, οι καημένοι οι έλληνες καταναλωτές είναι αναγκασμένοι να κυκλοφορούν μέσα στο ebay και να τα μπήγουν κανονικά στον κάθε σχιστομάτη εξυπνάκια. Α, μα πια…

Attachments

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681
Ψάχνει να βρει κορόιδο να πουλήσει καλώδιο με λόξυγκα. Τί κόσμος θεέ μου...

Reaction score
2
Που να στα λεω Νικο, το βαλα πανω στο Dac, και οι χαμηλες απογειωθηκαν. Ακους εκει, λεει ο ασχετος, οτι δεν θα στρωσει το καλωδιο μου πανω στο subwoofer...

Θα το βαζα στον accuphase, αλλα δεν εχει βυσμα ο μουφας ο ενισχυτης... Πρεπει να παρω και εναν hi-end ενισχυτη μου φαινεται...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ρε την κουφάλα τον Oyaide-San! :cool_8:
Καλού-κακού μην το αγγίζεις με γυμνά χέρια όταν το βάζεις στο ρεύμα. :cool_2:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Λυσσαξατε βρε παλιομπετουγιες με τα καλωδια------Και ολες εσεις παλιο κοντεσες στα κωλοσυστηματα σας HIENDADIKA καλωδια πανακριβα εχετε και πεστε οτι θελετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ΜΑΘΕ ΤΕ ........(θα τον καρφωσω τον πουσταρα) λοιπον οτι ο ΚΟΓΙΑΣ παραγγελνει απο τους σχιστοματιδες πανακριβες καλωδιακες υλοποιησεις και τους βαζει φθηνιαρικες καλτσες απλες απο τον Κωνσταντακατο (εχει ολη την συλλογη ΒΥΣΜΑΤΩΝ της OYADE) και διοργανωνει τεστ -κοντρες με ανυποξιαστους χομπιστες λεγοντας οτι εχει φθηνοκαλωδια απο τοστιερες και πορτατιφ βαζοντας στοιχηματα και φυσικα μαυρα και αδηλωτααπο την αγαπημενη σε ολους μας Εφορια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
2
Spresv-San, δεν 'ξηγιέσαι καλά! :mad_1:
Θες να πεις πως όταν γουστάρω ηλεκτροσόκ δε θα μου το δανείζεις;! :cool_11:
Ξερεις με το καλωδιο θα παιξει ο tripath οταν τον φερεις, ε :happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λυσσαξατε βρε παλιομπετουγιες με τα καλωδια------Και ολες εσεις παλιο κοντεσες στα κωλοσυστηματα σας HIENDADIKA καλωδια πανακριβα εχετε και πεστε οτι θελετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ΜΑΘΕ ΤΕ ........(θα τον καρφωσω τον πουσταρα) λοιπον οτι ο ΚΟΓΙΑΣ παραγγελνει απο τους σχιστοματιδες πανακριβες καλωδιακες υλοποιησεις και τους βαζει φθηνιαρικες καλτσες απλες απο τον Κωνσταντακατο (εχει ολη την συλλογη ΒΥΣΜΑΤΩΝ της OYADE) και διοργανωνει τεστ -κοντρες με ανυποξιαστους χομπιστες λεγοντας οτι εχει φθηνοκαλωδια απο τοστιερες και πορτατιφ βαζοντας στοιχηματα και φυσικα μαυρα και αδηλωτααπο την αγαπημενη σε ολους μας Εφορια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπουαχαχαχα! Πάμε για blind! :cool_11::cool_11::cool_11:

...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ξερεις με το καλωδιο θα παιξει ο tripath οταν τον φερεις, ε :happy_9:
Αποκλείεται!!!
Κι αν δεν μπορώ να τον ακούσω μετά στο σπίτι μου με το "απλό" καλώδιο;!;! "happy_1"

Καλά, ο Accuphase δεν έχει αποσπώμενο καλώδιο τροφοδοσίας;; :pc:
Έτσι, να πέφτουν οι μάσκες... Που μου το παίζουν HiEnd εταιρεία..
Περιμένουμε ακουστική εκτίμηση του καλωδίου - έστω και σε κάποια άλλη συσκευή..

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681
Το μόνο που αρμόζει σ' αυτόν τον οχετό λάσπης είναι μια ξεγυρισμένη καλωδιομούντζα.

Νά ρε!

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid